Kącik WKKW

Facella   Dawna re-volto wróć!
08 sierpnia 2016 14:33
Napiszcie proszę w wątku jak mu poszło i jaki wynik. Będę wtedy w stajni i łatwiej mi będzie sprawdzić na rv niż szukać w google 😉
U nas w stajni wszyscy jesteśmy bardzo podekscytowani, ponieważ  koleżanka z naszego ośrodka jeździeckiego - Camilla Kruger wraz z Samem (Biarritz) (o 17.15 polskiego czasu) jedzie próbę krosu w Rio.
Millie jest pierwszym w historii Igrzysk Olimpijskich reprezentantem Zimbawe w sporcie jeździeckim. Rezyduje w UK, dzierżawi małą stajnię w Chelwood Eq.C. Bardzo sympatyczna, pracowita i skromna osoba. Prosimy o kciuki  🙂!
Kros leci cały tutaj: http://sport.tvp.pl/rio/26386347/jezdziectwo-wkkw-cross
Pan komentator zna chyba tylko dwie przeszkody bo prawie wszystko to dla niego wąski front albo korner  😂
Kros leci cały tutaj: http://sport.tvp.pl/rio/26386347/jezdziectwo-wkkw-cross
Pan komentator zna chyba tylko dwie przeszkody bo prawie wszystko to dla niego wąski front albo korner  😂

jest byłym pięcioboistą, wprawdzie dobrym, medalistą, ale nie wymagaj zbyt wiele  😉  dla nich na konia się wsiada i jedzie.
Taki ten cross wizualnie nijaki, po igrzyskach spodziewałabym się więcej.
To u Was leci jakiś komentarz? U mnie cisza,tylko odgłosy z trasy
Macie komentatora?  🤔 u mnie tylko co jakiś czas słychać ,,halo halo, teraz?" :P a tak to śpiew ptaków i jakiś komentatorów w tle ;P
Ja tez tak mam, tylko jak w tv pokazywali to byl komentarz.
W sumie jakbym miała do wyboru ten polski komentarz i ciszę to już wolę ciszę
kermit   Horses horses everywhere ..
08 sierpnia 2016 15:53
Wiemy o której jedzie nasz reprezentant ?
Facella   Dawna re-volto wróć!
08 sierpnia 2016 15:54
Podobno 18.46 polskiego czasu.
Komentatorowi sie cross podoba 😉
Ujezdzenie to bylo fatalnie komentowane, to pól biedy. Ale szkoda że nie komentują to ludzie którzy faktycznie sie znają na dyscyplinie.
O,pani z Zimbabwe właśnie ukończyła cross,a jak się ładnie cieszy 🙂
ktoś widział na jakiej przeszkodzie wyłamanie miał Fox-Pitt?

Auffarth też 2 stopy oj dzieje się....
ElMadziarra   Mam zaświadczenie!
08 sierpnia 2016 16:45
Może i ten cross niezbyt spektakularny wizualnie, ale dziura w żywopłotowej ścianie robi wrażenie, no i ten pniak z indiańską płaskorzeźbą jaguara - uroczy.
O,pani z Zimbabwe właśnie ukończyła cross,a jak się ładnie cieszy 🙂

Jej życiowe marzenie właśnie się spełnia 🙂. Ależ fajnie, równo i rozsądnie jechała 🙂!  Wielkie brawa dla Millie i Sama 😅! Oby jutro Sam przeszedł przegląd.

Teraz czekamy naszą całą, międzynarodową ekipą stajenną na przejazd Pawła 🙂.
Hihi Rosjanin prawie ze szczęścia wziął na ręce tego swojego siwka po dojechaniu do mety 😀
czeggra1 ależ ja się jej absolutnie nie dziwię 😉
Dzionka a i siwek wyglądał jakby bardzo tego potrzebował 😉 Teraz jedzie drugi Rosjanin,jego kasztan wygląda trochę jak kucyk

Mam nadzieję, że jak Paweł pojedzie to nie będę miała nic do roboty, bo półlegalnie oglądam w pracy :P

A dziura w żywopłocie super 🙂
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
08 sierpnia 2016 17:05
ktoś widział na jakiej przeszkodzie wyłamanie miał Fox-Pitt?

Auffarth też 2 stopy oj dzieje się....

minął się chyba z wąskim frontem w II części krosu - chyba to była 20-ta przeszkoda
08 sierpnia 2016 17:15
Teraz jedzie drugi Rosjanin,jego kasztan wygląda trochę jak kucyk

Kucyk nie kucyk, ryby z kłusa wziął? Wziął  😁 😜 😉
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
08 sierpnia 2016 17:18
ElMadziarra, dopiero teraz zajarzyłam, że to ryby  😂
Ja myślałam że to kaktus 😀
08 sierpnia 2016 17:24
No dwie ryby i trzecia żaba. W ujęciu z góry fajnie to było widać.
Wszystko na ZDF jakby ktoś miał kłopot z transmisją.
No , nie jest tak różowo z tym Crossem  🤣 Najlepsi z czuba świata mają masę przygód.  🙄 Właśnie Lauren Kiefer z USA dała na beret , a Sara Algotson miała wyłamanie  🙄
Ajj,brzydki ten upadek Amerykanki,dobrze że wszyscy cali :/
jaki numer ma Paweł? dopiero włączyłam (uff, zdążyłam) więc nie chcę teraz szukać jeś.liu pisaliscie zeby nie przegapic przejazdu
52 😉
paa, dasz linka? Tnie mi się g...o!!
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
08 sierpnia 2016 17:52
aj Brzydki upadek :/

Bez jaj, przerwało transmisję znów na przejeździe Pawła. To są jakieś żarty?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się