Napiszcie proszę w wątku jak mu poszło i jaki wynik. Będę wtedy w stajni i łatwiej mi będzie sprawdzić na rv niż szukać w google 😉
U nas w stajni wszyscy jesteśmy bardzo podekscytowani, ponieważ koleżanka z naszego ośrodka jeździeckiego - Camilla Kruger wraz z Samem (Biarritz) (o 17.15 polskiego czasu) jedzie próbę krosu w Rio.
Millie jest pierwszym w historii Igrzysk Olimpijskich reprezentantem Zimbawe w sporcie jeździeckim. Rezyduje w UK, dzierżawi małą stajnię w Chelwood Eq.C. Bardzo sympatyczna, pracowita i skromna osoba. Prosimy o kciuki 🙂!
Kros leci cały tutaj:
http://sport.tvp.pl/rio/26386347/jezdziectwo-wkkw-cross Pan komentator zna chyba tylko dwie przeszkody bo prawie wszystko to dla niego wąski front albo korner 😂
Kros leci cały tutaj: http://sport.tvp.pl/rio/26386347/jezdziectwo-wkkw-cross
Pan komentator zna chyba tylko dwie przeszkody bo prawie wszystko to dla niego wąski front albo korner 😂
jest byłym pięcioboistą, wprawdzie dobrym, medalistą, ale nie wymagaj zbyt wiele 😉 dla nich na konia się wsiada i jedzie.
Taki ten cross wizualnie nijaki, po igrzyskach spodziewałabym się więcej.
To u Was leci jakiś komentarz? U mnie cisza,tylko odgłosy z trasy
Macie komentatora? 🤔 u mnie tylko co jakiś czas słychać ,,halo halo, teraz?" :P a tak to śpiew ptaków i jakiś komentatorów w tle ;P
Ja tez tak mam, tylko jak w tv pokazywali to byl komentarz.
W sumie jakbym miała do wyboru ten polski komentarz i ciszę to już wolę ciszę
Wiemy o której jedzie nasz reprezentant ?
Podobno 18.46 polskiego czasu.
Komentatorowi sie cross podoba 😉
Ujezdzenie to bylo fatalnie komentowane, to pól biedy. Ale szkoda że nie komentują to ludzie którzy faktycznie sie znają na dyscyplinie.
O,pani z Zimbabwe właśnie ukończyła cross,a jak się ładnie cieszy 🙂
ktoś widział na jakiej przeszkodzie wyłamanie miał Fox-Pitt?
Auffarth też 2 stopy oj dzieje się....
Może i ten cross niezbyt spektakularny wizualnie, ale dziura w żywopłotowej ścianie robi wrażenie, no i ten pniak z indiańską płaskorzeźbą jaguara - uroczy.
O,pani z Zimbabwe właśnie ukończyła cross,a jak się ładnie cieszy 🙂
Jej życiowe marzenie właśnie się spełnia 🙂. Ależ fajnie, równo i rozsądnie jechała 🙂! Wielkie brawa dla Millie i Sama 😅! Oby jutro Sam przeszedł przegląd.
Teraz czekamy naszą całą, międzynarodową ekipą stajenną na przejazd Pawła 🙂.
Hihi Rosjanin prawie ze szczęścia wziął na ręce tego swojego siwka po dojechaniu do mety 😀
czeggra1 ależ ja się jej absolutnie nie dziwię 😉
Dzionka a i siwek wyglądał jakby bardzo tego potrzebował 😉 Teraz jedzie drugi Rosjanin,jego kasztan wygląda trochę jak kucyk
Mam nadzieję, że jak Paweł pojedzie to nie będę miała nic do roboty, bo półlegalnie oglądam w pracy :P
A dziura w żywopłocie super 🙂
ktoś widział na jakiej przeszkodzie wyłamanie miał Fox-Pitt?
Auffarth też 2 stopy oj dzieje się....
minął się chyba z wąskim frontem w II części krosu - chyba to była 20-ta przeszkoda
Teraz jedzie drugi Rosjanin,jego kasztan wygląda trochę jak kucyk
Kucyk nie kucyk, ryby z kłusa wziął? Wziął 😁 😜 😉
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
08 sierpnia 2016 17:18
ElMadziarra, dopiero teraz zajarzyłam, że to ryby 😂
Ja myślałam że to kaktus 😀
No dwie ryby i trzecia żaba. W ujęciu z góry fajnie to było widać.
Wszystko na ZDF jakby ktoś miał kłopot z transmisją.
No , nie jest tak różowo z tym Crossem 🤣 Najlepsi z czuba świata mają masę przygód. 🙄 Właśnie Lauren Kiefer z USA dała na beret , a Sara Algotson miała wyłamanie 🙄
Ajj,brzydki ten upadek Amerykanki,dobrze że wszyscy cali :/
jaki numer ma Paweł? dopiero włączyłam (uff, zdążyłam) więc nie chcę teraz szukać jeś.liu pisaliscie zeby nie przegapic przejazdu
paa, dasz linka? Tnie mi się g...o!!
Bez jaj, przerwało transmisję znów na przejeździe Pawła. To są jakieś żarty?