Końska Rewia Mody cz. X (2016)

kitty, - mam wrażenie, że Twój zasób szmat nie prezentuje sie gorzej 😉 Śliczniasty ten cabbal! 😀
xymena, - widze, że nie tylko ja mam słabość do tego koloru 🤣
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
18 lutego 2016 13:25
anil, to i tak tanio ci proponowała, ja na Ebayu widzę same po 160-250 Euro 😵

kitty, ale masz fajnie 😜
wątek zamknięty
Livia Pytała się ile proponuje więc powiedziałam 100E, ale napisała mi że kupiła za 120E więc 110-120 chce sprzedać. Także w porównaniu do reszty tego co jest na e-bayu to taniocha  😉
wątek zamknięty
Milla widziałam go ale pikowanie okropne 😁
kitty nawet masz tam obładowany koszyk na zakupy! Dzięki za zdjęcie :kwiatek: Nie dokładnie ten odcień, którego szukam ale chyba po dłuższym namyśle, jest równie ładny 😜
keirashara, oj nie tylko 😀 dla mnie cudo na kare i siwe, obok burgunda i granatu 😁
wątek zamknięty
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
18 lutego 2016 14:27
A ja czekam na dwa Caballe 😜... niestety nie dla mnie 😕.
wątek zamknięty
kitty zazdroszczę pracy w takim miejscu, a padzik boski 💘

Mój nowy nabytek  😍 Aneczka baltic sea, owijaski eskadron jakiś navy 😂 jest ich tyle ze nie wiem które to

Jakby ktoś chciał sprzedać jakieś owijki pasujące do niego to zapraszam na pv  😉
wątek zamknięty
Dla niecierpliwych trochę zdjęć nowej kolekcji eskadrona jest na instagramie, już choruję na polar w kratkę  😍
wątek zamknięty
To dla bardziej niecierpliwych wszystkie na stronie Eskadrona KLIK   😜

Czemu czapraków w kolorze mango jest tak mało do wyboru ?  🙁
Mam na dzień dzisiejszy trzy typy, zobaczymy co z tego wyjdzie xD
wątek zamknięty
Livia, chyba mamy inaczej ponumerowane, haha 😀
kitty, musiałaś?... 😁
lusia722, jakie, jakie? 🙂
Sophia, bardzo ładna ta anka! Szkoda, ze Caball nie ma takiego koloru u siebie 😀
wątek zamknięty
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
18 lutego 2016 18:45
hajra Pokażę jak dojdą 😀 Przymierzę ofc na Księcia, bo sama taki chciałam, ale jak zwykle nie umiem podjąć decyzji.
Zamówiłyśmy dokładnie takie jak chciałam i zobaczymy czy któryś będzie pasował mi do kucyka.
wątek zamknięty
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
18 lutego 2016 21:05
anil, to i tak tanio ci proponowała, ja na Ebayu widzę same po 160-250 Euro 😵

Weszłam na jakąś niemiecką grupę na facebook'u z Eskadronami na sprzedaż... Tam te derki chodzą po 200-240 euro, toż to 880-1050 zł za derkę  🤔wirek: Jeśli kiedyś będę miała kryzys pieniężny (tfu tfu) to chociaż wiem, że ten kawałek polaru będzie dobrym zastrzykiem gotówki...  😁
wątek zamknięty
No tak zawsze można sprzedać i chleb kupic hahah dziwne ze na jednych stronach 150, a na innych juz 200. Tyle kasy za kawałek piknikowego koca 😁 Nic tylko kupować za 110,i czekać na czas żeby za 250 sprzedać. Kto by pomyślał, że inwestycja w sprzęt jeździecki moze okazać sie bardziej owocna niż w obligacje 😂
wątek zamknięty
Pferdetrends wrzuciło na fb zdjęcia nowej kolekcji CS Eskadrona i niestety przepadłam! Tricolore mango boski, granat też niczego sobie. Do tego ten dralon.  😵 A paka pęka w szwach...
wątek zamknięty
Ale sobie eskadron super ceny podyktował  🙄
Brillant w koniku juz skoczył do 299...
wątek zamknięty
Na Karego mango?  😁 Cottona bym sobie mogła sprawić do codziennego męczenia...  🤔wirek:
wątek zamknięty
19 lutego 2016 08:09
malinowaa, anil, ceny w Niemczech są często z kosmosu, szczególnie tych bardzo limitowanych kolekcji 😉 Taki pech, że akurat mają tam dużo szmatoholiczek, które wykupują rzeczy specjalne w godzinę po uruchomieniu sprzedaży 😁 Ale fakt, to dobra inwestycja 😉

arika, ceny cenami, ale też euro bardzo poszło do góry i pewnie stąd taka różnica...

tulipan, mango na karego będzie ekstra! Sama się powoli łamię, a miałam w planach tylko dralon 😉

wątek zamknięty
tulipan zdecydowanie!!
O rany, ten mango i mnie łamie. 😍
wątek zamknięty
tulipan zdecydowanie!!
O rany, ten mango i mnie łamie. 😍

Na Twoim pięknie by wyglądał ten mango!! 😍

Kolor mi się bardzo podoba, ale coś mam wrażenie, że z moim jak zwykle musimy poczekać na Next Generation.
Po co ja brałam pomarańczowego konia :P
wątek zamknięty
A mi sie Navy i Skyblue podoba, zwlaszcza tricolore 🙂
wątek zamknięty
Tricolore mango boski

Ale akurat mango w tricolorach nie występuje 🙂

Strasznie mi się nie podoba połączenie skyblue z freshberry  🤔
wątek zamknięty
MoonaWystepuje w tricolorze. [[a]]http://www.reitsport-klawunde.de/epages/63385302.sf/sec64a76812de/?ObjectPath=/Shops/63385302/Products/%222158340/%22[[a]]
Fajne są Rub Protection, przypominają mi decathlonowe czapraki, a jaka różnica w cenie 😵
wątek zamknięty
anil22, to nie jest tricolore.
Nazwali to "repellent"  🤣
wątek zamknięty
[[a]]http://www.reitsport-klawunde.de/epages/63385302.sf/sec64a76812de/?ObjectPath=/Shops/63385302/Products/%222148341/%22[[a]]
tutaj jest jako tricolor i wyglada, że to jedno i to samo.
"repellent" opisany jako opalizujący.
wątek zamknięty
19 lutego 2016 10:05
anil, to nie te same czapraki, w Klawunde ktoś się pomylił i do Tricolora dał złe zdjęcie 😉 Jak spróbujesz wybrać opcje koloru, to mango tam nie ma, tylko te faktyczne z Tricolora. Mango jest tylko w wersji Repellent (swoją drogą, co za nazwa :wysmiewa🙂 🙂
wątek zamknięty
Tp przepraszam w takim razie myślałam, że jest w jednym jak i w drugim modelu.
wątek zamknięty
anil22, nie, walnęli się ze zdjęciem głównym.

repellent:

tricolore:
wątek zamknięty
AAAA faktycznie  🙄  inaczej wyglądają. Ale cieszy mnie, że nic mi się nie podoba i nic nie kupie.  😁
wątek zamknięty
Kurde, swietny ten tricolore blekitny  💘
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
19 lutego 2016 10:24
Mi się żółty jednak mega podoba...
tulipan, na karego mango będzie FAN-TA-STYCZ-NE!
wątek zamknięty
Dobra kupujcie już te czapraki bo chce wasze konie pooglądac  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.