Końska Rewia Mody cz. X (2016)

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
19 lutego 2016 10:52
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
19 lutego 2016 10:58
W Koniku też już jest 🙂 Skusiłam się na dralon, bo jest przepiękny, ale woła mnie też Mango i granatowy jersey.... ech 😉
wątek zamknięty
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
19 lutego 2016 11:15
No nie wytrzymam 😜 😍 💘

wątek zamknięty
Byłam w sklepie. Obmacałam Dralon. Przepadłam.
Tyle dobrego, że Pady Anky opuściły moją chciejlistę w trybie Express.
Trochę tylko nie rozumiem wybierania koloru Dralonu. Dla mnie babcina krata nie ma koloru, jakoś mój mózg nie zauważa, że to ma jakiś kolor. No, krata 😀. Kicha, że musi w tę kratę, inaczej zrobiłabym z konia chodzącą reklamę Eskadrona. A o ile rozumiem kupowanie rzeczy z wyższej półki (jaki on mięsisty!, muszę!), o tyle nikt mi nie płaci za bycie reklamą. Dislike. Ale to takie marudzenie, wszystkie firmy próbują to robić, nie tylko końskie :P.
A czapraki od LG spodobały się nawet mojemu lubemu. A jemu się NIC nie podoba. Rzeczy są mu mniej lub bardziej obojętne, a czapraki dostały miano "ładnych" 😀.
wątek zamknięty
Ja lece jutro ogladnąć i pomacać LG. Faktycznie są ładne  😎
https://www.facebook.com/pikeur/videos/1168244063200284/  Eskadron
wątek zamknięty
anil22, jeny, ten zółty mi się spodobał ;/ ale kurcze szkoda, że same gniade/skare :P pokazali
wątek zamknięty
lusia722, tysiąc razy piękniejsze, niż te wszystkie nowe eskadrony 😍 Chcę szybko zobaczyć na koniach!
wątek zamknięty
lusia722, juz widze nr 2 na Księciu 😎

Mi z nowych eskadronów podoba się tylko big square navy, reszta jarmark dla dziewczynek 😉
wątek zamknięty
To się chyba przestrzelili z targetem. Bo na ogół to dorosłe baby się zachwycają...  🙄
wątek zamknięty
tulipan Będzie super!! Kupuj i koniecznie się pochwal 🙂

Szykuje się do zamówienia Caballa z nowym projektem mojego hucułka w stylu NICI  😍
A dziś paczuszka z Anky Racing Red doszła, jestem zakochana w tym kolorze  😍 😜
wątek zamknięty
19 lutego 2016 15:05
Dla Krowy na Torwar  💘
wątek zamknięty
Też miałam ten kolor Anky, boski był, na karym koniu wyglądał krwistoczerwono  💘.
wątek zamknięty
tulipan, jak to mówią, o gustach się nie dyskutuje 😉
wątek zamknięty
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
19 lutego 2016 15:49
Hmm, myślałam, że będzie podobać mi się nieco więcej rzeczy niż na początku, ale to lepiej dla mojego portfela.  🙂 Jestem pewna, że będę starała się ustrzelić dralona  i cottona mango, navy trochę oklepane (ale jednak granat... dajcie życ  :emoty327🙂, a w skyblue nie pasuje mi lamówka. Mintgreen do rozpatrzenia, bardzo przyjemnie się na niego patrzy  😁 Reszta nijaka jak dla mnie.
wątek zamknięty
Dziś pomacałam sobie nową kolekcję i średnio... Niebieski jest taki brudny, zielony jak po 20 praniach... Czerwień i mango spoko, granat jak to granat. Bez szał totalny....
wątek zamknięty
lusia722, 😍 boskie!
wątek zamknięty
19 lutego 2016 17:02
hajra też mi się tak wydaje
xymena właśnie się nad takim zastanawiałam, ale nie wiedziałam, który model. Teraz sobie przymierzę 😁
Burza też jestem w nich zakochana 😍
Krowa ma już podobny czaprak i to zdecydowanie są jej kolory.
Ja bardzo lubię takie klasyczne zestawienia. I lubię jak czaprak współgra z maścią.
Wyjątkiem są granat i szary, ale to również stonowane i eleganckie kolory.
fot. Ewa Imielska- Hebda
wątek zamknięty
lusia722 Cudne i to na każdą maść. Eleganckie i nie przesadzone. Super  👍
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
19 lutego 2016 17:13
lusia, piękne! Megaelegancja 💘

Sivrite, a mnie ta krata akurat się bardzo podoba i dralony z innym wzorem już nie są dla mnie takie fajne 🙂

dairoxroxi, czekam na zdjęcia tej Anki na koniu 🙂 (btw. nie wiem, czy to nie był kiedyś mój komplet, sądząc po owijkach 👀 :hihi🙂

wątek zamknięty
tulipan, jak to mówią, o gustach się nie dyskutuje 😉

A to o czym tu sie rozmawia? Ten wątek to jedna wielka dyskusja o gustach.
wątek zamknięty
tulipan, mój wpis dotyczył tych "starych bab" 😉. Chodziło mi o to, że jak im się te szmatki podobają to spoko - kwestia gustu. Dla mnie jarmark i tyle. Ale o tym czy dany kolor dobrze się prezentuje na danym koniu to dla mnie inna para kaloszy, i tu już dyskutować bez względu na gusta będę 🙂. Coś jak: dla mnie szmatka brzydka, sama bym nie kupiła, ale na twoim koniu wygląda super.
wątek zamknięty
Ok, kumam  😉
wątek zamknięty
Dziewczyny super te Wasze nowe czapraki !
Niecierpliwie czekam na zdjęcia na koniach 😉

Są zdjęcia nowego NG.
Ice jest super, ale zepsuli go różowym w lamówce  😕 Zostaje tylko ten z granatową i do tego ta derka ombre 💘

GALERIA
wątek zamknięty
Ja czekam na wypłatę i już wiem co kupuję - komplecik mango i bicolor navy-skyblue 💘😜. Reszta taka nijaka imho. NG to koszmarek z wyjątkiem derki ombre. Mam wrażenie, że eskadron zmienia się w jakąś fouganzę 🙁
wątek zamknięty
Sophia, ależ ładna ta aneczka!

tulipan, Kary pięknie by wyglądał w mango! Kompletnie niestypowo, no, ale 😉

lusia722, szałowe Caballe 😍

Ja kompletnie nie widzę nic dla mnie i Sinfy z tych kolekcji co wchodzą teraz, ale dobrze - dla portfela 😉 Za to turbo-infantylny zestaw Niciakowy robi na wsi furore 😁

[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-0/p526x296/12642609_1026737110716638_7272075920295223160_n.jpg?oh=3cc9be340c3e542b5af2ff88361d007d&oe=5729FE58[/img]
wątek zamknięty
Moona, zwał jak zwał, wiadomo co co chodzi 😀
wątek zamknięty
Do mnie wczoraj dotarł czaprak BR 🙂
Ciężko niestety ująć kolor na zdjęciu, bo czaprak bardzo się świeci.
Będzie szał w słoneczne dni 😉

p.s Julian chyba znienawidzi mnie za ten kolor  🤬
wątek zamknięty
Milla a miałam taką nadzieję, że będzie jednak brzydki...  😂 😜
wątek zamknięty
Do mnie wczoraj dotarł czaprak BR 🙂
Ciężko niestety ująć kolor na zdjęciu, bo czaprak bardzo się świeci.
Będzie szał w słoneczne dni 😉

p.s Julian chyba znienawidzi mnie za ten kolor  🤬

Czy ten  czaprak tak samo dobrze "trzyma sie " grzebietu konia jak anky pady ? 😉 mam jeden wypatrzony wlasnie chqodz uwielbiam anky.
wątek zamknięty
Mam i zdjęcia nowych kompletów  😜 jestem w tych Ankach zakochana!  😍

Purple:

Racing Red

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.