Dziewczyna z Rosji zaraziła 9 chłopaków HIV
Więc czy słyszeliście o tej dziewczynie co zaraziła 9 chłopaków HIV? Dzisiaj widziałam filmik jak ją bili.stała grupka ludzi, najpierw okopali,deptali po głowie a później cegłówke spuścili jej na głowe...(nie przeżyła ta dziewczyna) Podobno dziewczyna wiedziala że jest zarażona. słyszeliście coś o tym? bo google mi nic nie znajdują... 🤔wirek:
to link do filmiku o którym pisałam [edit]
Usunęłam link. Zainteresowani sprawą już go widzieli, ci którzy nie zdąrzyli mogą wywnioskować z rozmowy co w nim było. Film był zbyt drastyczny, żeby link do niego był dostępny na forum, gdzie znajduje się wiele osób poniżej 18 roku życia i słusznie proszono nas o usunięcie linku. D.
z jednej strony rozumiem frustracje zarazonych i chec odwetu, zemsty..
ale to, co zobaczylam to przeszlo moje 'oczekiwania'.. jeszcze zapis tej zbrodni.. ku czemu wlasciwie? chec popisania sie? zaimponowania?
Pisano o tym gdzieś w internecie? Bo szczerze mówiąc google mi nic nie wyszukało
tez probuje szukac i nic..
tez probuje szukac i nic..
Pisano o tym gdzieś w internecie? Bo szczerze mówiąc google mi nic nie wyszukało
mi też nic nie wyszukuje...
ja jak obejrzałam filmik pierwszy raz byłam wstrząśnięta..
obejrzalam i jest w glebokim szoku. mozliwe jest wyciagniecie jakis konsekwencji wobec nich?
w glowie mi sie nie miesci ze mozna cos takiego zrobic
ja nie chcę tego oglądać. ktos nakrecil i opublikowal taki filmik? czy jakies słuzby sie tym zajmuja? Martynka skad wiesz o tej sytuacji?
No właśnie, ja również nie oglądnęłam do końca filmiku, ale dziwi mnie to, że ta sprawa nie była nagłośniona (no przynajmniej w pl)? A poza tym co za idioci nagraliby takie zdarzenie i wrzucili do internetu? Zresztą dla mnie to wszystko jest chore, bo wg. mnie żaden człowiek nie ma prawa zabić drugiego człowieka i to w taki sposób...
moze jakieś wiadomości są w necie ale na stronach rosyjskich, a ja rosyjskiego nie znam-więc nie poszukam, tak samo na youtube podobno jest ale nazwa po rosyjsku.
Filmik mam od kolegi, który ma od kolegi itd.itd. generalnie cała szkoła ma te filmiki, ale mało kto wie coś więcej, głównie to co tutaj napisałam... tak czy inaczej filmik-katastrofa...
O mój boże, ten film jest straszny, ledwo go obejrzałam.. I wiem że nie dałabym rady obejrzeć go ponownie. Dla takich to dożywocie.. 😕
Filmik (brr samo słowo mnie razi) jak filmik (tylko odgłosu tłuczonego mięsa brakuje). Katastrofa - to co się wydarzyło! Pojemne jest pojęcie człowieczeństwa widocznie, nie wiedziałam, że aż tak
samosady sa tez w polsce..google cos tam wypluwaja..
oglądam sobie suknie ślubne, rozmarzona, zrelaksowana, w międzyczasie zerkam na forum... nie wiem co mnie podkusiło, żeby obejrzeć ten upiorny filmik. nie dałam rady obejrzeć do końca, rzygać mi się chce, ryczę.
czy żaden z nich nie miał jakiegoś przebłysku litości? ja pierdzielę co za bestialstwo!
diakonka, mam podobnie. tyle, ze nie placze. ale odruch wymiotny mam odkad to obejrzalam..
tu musialby sie jakis psycholog wypowiedziec..oni wygladaja jak w jakims psychodelicznym transie..mam wrazenie, ze gdyby ktorys z tych chlopcow sie postawil- to byc moze i on by zostal zakatowany..
o rosji chyba rok temu byl obszerny reportaz w tv. mlodzi ludzie, mlodzi mezczyzni, mlode kobiety- z taka stanowczoscia sie wypowiadali przeciwko gruzinom (?).. ze dobrze sie stalo, ze grupa chlopakow zatlukla gruzinska (?) dziewczynke (nota bene na oczach jej ojca..). dlugo bylam w szoku po obejrzeniu tego reportazu..
Ja nie mogę ściągnąć tego filmu - w czym go otwieracie?
Matko... Nie chce mi się wierzyć, że to prawdziwy film. Mam nadzieję, że to czyjś chory wymysł, żeby nagrać coś takiego i nikt tej dziewczyny nie zabił. Bo jeśli to prawda... to ja nie mam słów.
halo, współczuję rozczarowania. Ale weź pod uwagę, że mówić i robić to dwie różne rzeczy... nikt w sumie nie wie jak faktycznie by zareagował.
A cóż... jeśli faktycznie zarażała świadomie, to... w sumie nie wiem, brak mi słów. Nie wiem jak bym zareagowała. W jakimś sensie sama skazała ich na śmierć, więc jestem w stanie zrozumieć taką reakcję. Ale oglądając ten filmik byłam w szoku. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego po prostu...
Dodam, że po prostu wierzyć się nie chce w takie bestialstwo...
sprawa kontrowersyjna, film bestialski, to oczywiste... Sama bym nigdy nie dopuscila sie takiego czynu, ale w sadzie dla dziewczyny oczekiwalabym najwyzszej kary. Niepotrzebnie sami wymierzali kare.
Nie potrafie sobie jednak wyobrazic, jesli to bylby ktos z mojej rodziny... Ta dziewczyna robila to celowo.
Postepowanie dziewczyny mimo, ze mnie odraza, to jednak nie zaslugiwalo na taki wyrok...
Film wstrząsnął mną ogromnie i dziwi mnie bardzo bark jakich kolwiek informacji na temat owego zdarzenia. Postępowanie dziewczyny godne potępienia i surowej kary ale nie takiej 🙁
i dziwi mnie bardzo bark jakich kolwiek informacji na temat owego zdarzenia.
Również dziwi mnie brak informacji, nawet jeżeli rosyjskie media tego nie nagłośniły to przecież ten filmik krąży po internecie.
Sam filmik wstrząsający !
Straszne jest też to, że to już nie jest sam akt zemsty. To jest powód do dumy, nagrywają filmiki! Zresztą widać psychologię tłumu.
I obwiniałabym tych chłopaków m.in. - nie wiedzą z kim śpią i prawdopodobnie bez zabezpieczenia.
Napisałam do TVN-u.
Matko... Nie chce mi się wierzyć, że to prawdziwy film. Mam nadzieję, że to czyjś chory wymysł, żeby nagrać coś takiego i nikt tej dziewczyny nie zabił. Bo jeśli to prawda... to ja nie mam słów.
ta dziewczyna nie żyje
Mi się ta sprawa kojarzy z filmem "8 mm". NA PEWNO to jest prawdziwa akcja?
pokemon, tak
wystarczy tylko obejrzeć filmik, będe próbowała dowiedzieć się czegoś więcej jak coś to dam znać
Ale tak, bo co? bo Ty napisałaś, że tak?
Podobnych filmów widziałam mnóstwo od Egzorcysty zaczynając.
Dla mnie to jest niepojęte, że ginie laska i nikt nic nie wie, a tym bardziej nasze media, dla których wystarczy nawet niezbyt śmiertelna świńska grypa, żeby zrobić sensację.
ja widziałam inny drastyczny filmik nagrywany telefonem komórkowym made in Russia - obcinanie głowy na żywca - nazywał się from Russia with love, przesłał mi go kolega, który dostał po tym taki opier##l, że do tej pory trzyma do mnie dystans. nie wiem, czy był prawdziwy. ale z drugiej strony w Rosji dzieją się takie cyrki, że nie zdziwiłabym się gdyby był - ten też.
...
Typowy wiejski samosąd z ciemnogrodu...Ooo przepraszam za ciemnogród, w końcu wieś już technologiczna, bo na samosądy z komórkami 3G przychodzą ;/
[quote author=Diakon'ka link=topic=5743.msg249164#msg249164 date=1241881905]
ja widziałam inny drastyczny filmik nagrywany telefonem komórkowym made in Russia - obcinanie głowy na żywca - nazywał się from Russia with love, przesłał mi go kolega, który dostał po tym taki opier##l, że do tej pory trzyma do mnie dystans. nie wiem, czy był prawdziwy. ale z drugiej strony w Rosji dzieją się takie cyrki, że nie zdziwiłabym się gdyby był - ten też.
[/quote]
też widziałam ten filmik
Boże w jakim jestem szoku!
Przez swoją głupią ciekawość oczywiście otworzyłam filmik, a jak zaczęłam oglądać to byłam w takim stanie , że nie mogłam wyłączyć...
napisałam do polsatu...
jest mi niedobrze. trzęsą mi się ręce.
Jestem przerażona!!!