Marta1205, Miętowa jest na Naramowicach, w stronę Biedruska.
Taj jeszcze myślałam o Twoim pytaniu: a może Kicin?
Trochę daleko ode mnie. a znasz stajnię Fino w Kiekrzu?
ekhem Jak się tam wybierzesz to wpadnij na herbatę i do nas - dzieli nas jakieś 10 km 🙂
Dzięki piękne, jak będę w okolicy to na pewno skorzystam 🙂
Niestety nie tak prędko jak myslałam, bo koń któego chciałam tam oglądać stoi już 100 km dalej.
Czy może mi ktoś powiedzieć co się dzieje w Góra 13?
Co chwile inni pracownicy. Zastanawia mnie też czy nadal pracuje tam jedna instruktorka, która raczej ma złą opinie.
Nie wiem czy przenosić konia gdzie jest raczej mała stabilizacja w pracownikach.
Proszę o pomoc.
Gdzie w poznaniu można robić odznaki? Potrzebuje do 20.02
drabcio Podkowa Gruszczyn albo Pony Poznań. Będą ferie zimowe to pewnie jakieś odznaki będą robić.
To moze pony a ktoś coś jeszcze kojarzy? Napisalam do raduszyna bo nie maja nowego kalendarza jeszcze. .
Z tego co ogarniam Raduszyn kiedyś chyba organizował odznaki jakoś w miarę regularnie, ale nie wiem jak teraz.
Ale Raduszyn na hali odznak chyba nie ma jak robić więc nie liczyłabym że robią zimą.
drabcio w Mieczewie też latem robili, nie wiem jak teraz.
Już koleżanka która tam pracuje wypytuje czy zorganizują jak się ludzie zbiorą bo planowali dopiero na wiosnę 🙂
Kto z was zna stajnię na Miętowej LOTUS?
Trzymał ktoś z was konia w stajni z kopytem w Puszczykowie? Piszcie na priv
Doszły mnie dzisiaj słuchy, ze ktoś rozpowiada nieprawdziwe informacje o Harmony Farm. Wg nich, dojazd do stajni ma być utrudniony, bo drogę zalewa woda z jakiegoś rowu. Hm, znam Aśkę wiele lat, wiele lat jezdziłam w Harmony i nigdy przenigdy nie widziałam żadnego podniesienia się wód, a co dopiero zalania dojazdu do stajni. Jakieś kompletne brednie. Dojazd do stajni jest zwykłą, najnormalniejszą drogą gminną. Mam nadzieje, że osoba, która gada te głupoty czyta forum i przestanie dalej paplać jak potłuczona... A ja ofc nadal Harmony polecam z całego serca 🙂
Hej! Studiuję na UP i jako, że jeździecko Poznania nie znam, to szukam jakiejś fajnej szkółki, takiej ambitniejszej rekreacji, ale z dojazdem komunikacją miejską, bo auta nie posiadam. Na wf mam konie, jeżdżę w Swadzimiu, ale mam dosyć słabą grupę i częściej się wkurzam, niż coś stamtąd wynoszę. No i na ten semestr skończył mi się wf. Zależy mi na tym, żeby ceny nie przerażały, no i żebym nie musiała dojeżdżać godzinami :P mieszkam na Chartowie (os. Tysiąclecia).
A może ktoś potrzebuje pomocy przy swoim koniu? Do domu mi daleko i przeżywam odwyk od koni 😉
Ja wspominam jako rekreacyjnie szkółke kasi małeckiej, nie wiem jak teraz, stajnia znajduje się powyżej stajni pony (ale tam bym się na twoim miejscu nie wybierała 🙂😉
Orientuje się ktoś czy w stajni w Biedrusku jest wolny boks? I czy cena jaka jest podana na stronie jest ostateczna, czy idzie się jakoś dogadać?
Bardzo dziękuję za odzew, miłe zaskoczenie na pw :kwiatek:
Ja trzymam konia w pensjonacie w Borówcu pod Poznaniem (trasa na Kórnik, 15 min samochodem od Ronda Rataje). Szczerze polecam (konie cały dzień na wybiegach, dobrej jakości pasze, mamy tu fajną atmosferę: wspólne tereny, pomagamy sobie etc.). W tej chwili 1 konik został sprzedany i zwolniło się miejsce, więc właściciel może przyjąć konia w pensjonat.
Wiem, że w Borówcu jest też druga stajnia ze szkółką - ale u nas takowej nie ma, są tylko "konie hotelowe".
W którym miejscu? Ja mieszkam w Kamionkach i nigdy nie byłam w okolicy tej stajni.
Ula Fin ta stajnia ma jakąś stronę? Ile za pensjonat?
Pensjonat jest w Borówcu blisko lasu i ul. Kempingowej - tak jak by jechać od Kamionek na Kórnik (ale nie ekspresówką). Obecnie koszt to 550 zł.
Ula Fin ta stajnia ma jakąś stronę? Ile za pensjonat?
Mają stronę
http://konskachata.wix.com/konskachata
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji - post pod postem
Na olx widziałam ogłoszenia o jeszcze jednej stajni w Borówcu, ale to nie Końska Chata, bo tamta w typie angielskim.
Końska Chata fajna, bo zaraz obok fajne tereny i padoki ze stawkami i jeziorko zaraz obok, a właściciel bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobił. Ale mój Czarny, to by uszami sufit malował 🙂 No i ze względu na dziadka z copd trochę mnie zapach od świnek odstraszył. Choć mogło się wiele zmienić od 2010 roku.
Na olx widziałam ogłoszenia o jeszcze jednej stajni w Borówcu, ale to nie Końska Chata, bo tamta w typie angielskim.
Końska Chata fajna, bo zaraz obok fajne tereny i padoki ze stawkami i jeziorko zaraz obok, a właściciel bardzo pozytywne wrażenie na mnie zrobił. Ale mój Czarny, to by uszami sufit malował 🙂 No i ze względu na dziadka z copd trochę mnie zapach od świnek odstraszył. Choć mogło się wiele zmienić od 2010 roku.
TO JEST OGŁOSZENIE z naszej stajni
http://olx.pl/oferta/pensjonat-dla-konia-borowiec-k-poznania-CID767-IDdjHvf.html#b89d1d5eb8 . To gospodarstwo rolne, więc świnki nadal są obok części stajennej, są też kury, 3 psy i 7 kotów, a koni stajnia ma obecnie 8.
W wolny dzień musiałabym podjechać, bo w sumie blisko mam.
Otrzymałam jakieś ostrzeżenie w związku z moimi postami. Czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi? 😲
zamiast edytować posty pisałas jeden pod drugim i chyba jeszcze za reklame, ale tego nie jestem pewna 😉