Behemotowa, ty to dopiero pozamiatałaś teraz! Piękne foty, a i koń Ci się zmienił, wygląda super, gratuluję! Jestem pod wrażeniem 🙂 Alicja, ładne siwe :-) Sankaritarina, powodzenia w kolejnych wspólnych latach! :kwiatek:
Behemotowa, Świetne zdjęcia! (alee... co to za sukienka? Ta biała. Rewelacyjna... 😀 ) Alicja Boski ten Twój zwierz =) czeggra1, :kwiatek: Ojj tak, te widoki były tam przepiękne... Burza, A żebyś wiedziała! Wywołam i na ścianę powieszę 😀 harja, Dzięki, dzięki. Pożyjemy - zobaczymy 🙂
harja jeju, dziękuję :kwiatek: zmiana trenera to moja najlepsza decyzja w życiu, sama nie wierzę z treningu na trening, że to ten sam koń, którego kupiłam 😀 Sankaritarina dziękuję :kwiatek: 🚫 jakaś zwykła wygrzebana z szafy z reserved 😀
srokate, taggi, miLLi, dairoxroxi dzięki 😀 wojenka, no trochę go jest 🤣 dairoxroxi zapraszam w takim razie do Rzeszowa 😉 Alicja gdzie to Twoje cudo można zobaczyć? 😀iabeł: ekuss słodziak palomino 😍
smartini Dopiero co 1,5 tyg temu przywieźli mi konia z Rzeszowa do Poznania, żeby znów miał jechać taki kawał to by chyba padł 😁 ekuss Palomino na 3 zdjęciu wygląda cudnie, a grzywę ma jak koniki pluszowe 😍 Alicja Jaki tancerz! 😉 super