No bo... no bo... bo
kujka pisała, że zieloni fajniejsi. 😂 A poza tym jak przeczytałam opis celu ich działania, to jakoś tak... Ale wychodzi, że jednak zieloni są nudni, więc pora na zdradę frakcji. 😎 Zwłaszcza, że w okolicy mam kogoś niebieskiego jednak też i nie będę tak całkiem sama, trochę niebieskich też jest najwyraźniej w mieście niedaleko. Do tego namierzyłam punkty, o które zieloni chyba nie za bardzo dbają (słabo naładowane i żadnej dodatkowej osłony), więc na początek dobry cel. 😁 No i namawiam koleżankę, która dużo wędruje po okolicy (...typu 20 km w ramach sobotniego spaceru), żeby ogarnęła swój telefon i żeby połazić razem. Przedtem mnie chciała ciągać na te spacery, to teraz nawet mam dobry powód (bo tak bez celu to wolę rower, ale to muszę poczekać na lepszą pogodę).
No i zdjęcia z jakiegoś wypadku drogowego wrzucone dziś przez lokalną OSP mi pomogły namierzyć jedną kapliczkę, którą dziś minęłam i nawigacja mi mówiła, że to gdzieś blisko, ale jakoś w końcu przegapiłam. 😉
A szare portale na tej mapie:
https://www.ingress.com/intel to są niczyje, niezajęte? W sensie białe w aplikacji?