Ingress - czyli Re-volta wychodzi z domu
Dużo internetu wam to żre? 👀
Jara- my wczoraj z kina z buta wracaliśmy, bo 14 portali do hakowania po drodze, a metrem tylko 2 koło domu😀
Internetu nie, ale bardzo szybko bateria się wyczerpuje (dobra bateria starcza na 3h). Także osoby mocniej wkręcone mają ze sobą dodatkowy tablet, zapasowe baterie albo takie "akumulatorki" 😉
JARA, power banki 😉 polecam!
Ściągnęłam, ale myślałam, że niewiele będzie do zdobywania w okolicy. A tu szok! Mnóstwo portali na moich dwóch biegowych trasach, więc jutro rano ruszam, a później rowerkiem na podbój miasta 🏇
A komuś jeszcze nie działa? Próbuję próbuję i nic 🙁(
Głupi ludzie 🙁 większość w okolicy to niebiescy, zielonych tyle co nic, przez co portale w dużej przewadze są niebieskie i tak poumacniane, że nie wiem jaka to radość z grania, jak w sumie nie ma co robić. No i ja z L1 łaziłam i szukałam czegokolwiek żeby zdobyć punkty. Ale już jestem L2, umocniłam co trzeba i kilka "niczyich" obezwładniłam 😁 ale muszę jeszcze raz przeczytać rozpiskę Jary, bo większość robiłam na czuja i nie wszystko ogarniałam. Super jest! Nawet moja mama, totalna przeciwniczka wszelkich aplikacji i gier, które zajmują mnóstwo czasu, jest zachwycona "o, wreszcie się ruszysz gdzieś dalej" 😁
maiiaF, na szczescie pierwsze levele zdobywa sie dosc szybko i robi sie ciekawiej 😉
Ja w drodze do stajni wlasnie sieje chaos i zniszczenie 😉
Ja właśnie próbowałam dobić wszystkich dookoła mojej szkoły (dziwnym trafem ciągnie mnie w jej okolice nawet w weekend 🤣 ) zresztą, nasz szkolny pomnik jest portalem (już opanowany 😎 ) więc będę go umacniać siedząc przy oknie 😁 Oczywiście zbyt wiele mi się nie udało, pozabierali mi moje place zabaw i ciuchcie 🙁 ale właśnie widzę, że ktoś mocniejszy z zielonych tam niezłe pobojowisko zrobił, więc chyba zaraz skoczę poumacniać i punkty zdobyć, dobrze że pogoda sprzyja 😀
Edit: noo, tylko czekam aż się bateria naładuje bo w tym jaskrawym słońcu to biedaczek tyle pociągnął na ekran... 😁
My się z chłopem też wkręciliśmy, a najbardziej zadowolony jest z tego nasz pies 🙂 zdobyliśmy jeden portal, inne doładowaliśmy. Koło naszego domu jest sporo portali, będzie co robić 😉
ewuś, u nas to samo, pies idzie na spacer na 1-2h, całe SGGW zaliczamy, dziś wyprawa na Kabaty, jutro Powsin, a po drodze do stajni ile tego😀
Uf, dzisiaj więcej porobiłam, bo kopsnęłam się rowerem na 2 godziny :P Wbiłam L2, bo mi jakiś gościu mówił jak krowie na rowie co mam robić 🤣 Fajne to to, żałuję, że mam kawałek do miasta i nie mogę regularnie obskakiwać.
szczelam z okna😉 latam po kampusie i wiem, kto z pracowników SGGW też lata 😎 😎
za 20 tysi 5 level, hakowanie dziś od 23🙂
Ooo Karla idziesz jak burza!
Ooo je, dziś utworzyłam swój pierwszy portal, na ziemi niczyjej 😅
wiedzieliście, że jak się przytrzyma przycisk hackowania to można dostać bonusy?
Dlaczego ja jestem tak wolno ogarniająca 😵 😂
buyaka, y, no, jak przytrzymasz, to glifujesz 🤣 Poczytaj jakiś tutorial gry, albo pomęcz kogoś na czacie frakcji (jak ja :hihi🙂.
5 level, niebieskie SGGW🙂 co to za bonusy, napiszcie coś więcej
jak pikniesz na wrogi portal i otworzy Ci się jego karta, przez dłuższy moment przytrzymaj przycisk "hack".
Trzeba będzie zapamiętać kilka sekwencji i je powtórzyć. Jeżeli się uda, dostaje się bonusy 😁
Jednak internet zjada, połowa miesiąca, a ja już 2GB zużyłam 😉
dołączyłam. mam L3 w jeden wieczór 😀
Odpaliłam, ale z domu niewiele zdziałam 🙂 Chociaż widzę, że park obok jest mocno zaportalowany, więc może zacznę do stajni piechotą chodzić :P
Dzisiaj zainstalowałam 😀 Dlaczego kiedy wpisuję kryptonim pisze, że są niedozwolone znaki kiedy piszę zwykłymi literami?
Haffek, może ci spacje robi na końcu?
Mi brakuje 30 tys. ap do L4, jak krew z nosa idzie :/ Chyba do Wrocławia pojadę, żeby się tam pokręcić po mieście, bo moje za małe :P
Haffek moze jest juz zajety nick?
Już sobie poradziłam, spacja mi się klikała. Dziękuję za pomoc 🙂
ja się chyba za mocno wkręciłam 😉
Mozemy zawsze sprawdzic czy w Twardogorze maja jakies portale hihhihih 😉
budyń, mi brakuje 600 tys do 8 lvl... TO idzie jak krew z nosa 😂
Utknelam na 5lv :-/ Zieloni odbilo Sggw,jutro grupa sprobujemy przejac co sie da