KOCHAM KINO :)

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
12 grudnia 2014 17:28
Dziękiii!!! 😍 :kwiatek:
A może ktoś kiedyś oglądał w kinie MIASTO 44?
Ja oglądałam
13 grudnia 2014 20:53
Obejrzałam dziś "O koniach i ludziach"(Of horses and men). Piękne zdjęcia, niesamowite widoki, piękna muzyka... i trochę niezrozumiała fabuła. Nie zrozumiałam do końca tego filmu... nie zrozumiałam do końca zachowania głównych bohaterów i ich decyzji. Aczkolwiek choć film ma bodajże 1,5h- przeleciał mi po prostu migiem! 😲
Pomijam już fakt, że oglądałam i z każdą kolejną sceną nie wierzyłam w to, co widzę 😁
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
14 grudnia 2014 15:56
Obejrzałam bajkę " Ratujmy Mikołaja" . Fajna 🙂 Podobała mi się, mimo że tematycznie takich bajek nie lubię 🙂 Także w temacie bajek, polecam
Ja ostatnio oglądałam "Zostań jeśli kochasz" i "Grand Budapest Hotel". Oby dwa świetne!  😜

Teraz chciałabym coś obejrzeć, bo w końcu mam czas ale kompletnie nie mam pomysłu.. Zaraz jeszcze raz przejrzę wątek ale może ktoś coś doradzi? Coś lekkiego, na odmóżdżenie się ale nie głupiego.
Ja ostatnio oglądałam ,,Zaginiona dziewczyna" - dobre kino!
widziałyście film Yves Saint Laurent? O ten
http://www.filmweb.pl/film/Yves+Saint+Laurent-2014-680572
widziałyście film Yves Saint Laurent? O ten
http://www.filmweb.pl/film/Yves+Saint+Laurent-2014-680572

widziałyśmy 😉
taki o niczym troche...
Ja wiem, że biografia ale wyjątkowo nudny
A mi się podobał, ale ja mam ogólnie słabość do YSL :P
Polecicie coś świątecznego w klimacie "Love actually"? 😀
nopebow Myślę, że nic lepszego nie ma.  😍 Zrób tak jak ja właśnie i obejrzyj to jeszcze raz.  😁
nopebow Holiday jest jeszcze bardzo przyjemny w świątecznym klimacie
o tak, Holiday bardzo przyjemny 😉 nie cierpię komedii romantycznych ale ta była naprawdę sympatyczna. Jeśli chodzi o filmy na święta to od lat nieodzowny jest Charlie i fabryka czekolady nie ma w nim żadnego wątku świątecznego ale uwielbiam go, a w święta to już w ogóle 😀
na te święta dodatkowo planuję Złodziejkę książek oraz Podróż na sto stóp nadadzą się? 😉
20 grudnia 2014 14:56
Rodzinne grzechy - polecam
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
20 grudnia 2014 21:42
Lullaby,
Czy to jest film na podstawie powieści o tym samym tytule?
Słyszałam, że książka świetna.
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia ale skoro tak mówisz to chyba poszukam książki 🙂 Film mi się spodobał.
24 grudnia 2014 21:48
Mów mi Vincent - polecam ogromnie 🙂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
24 grudnia 2014 22:46
jest szansa na zobaczenie Serce, serduszko w katowickich/bielskich kinach? szukam, nie znajduję 🙁

Obejrzałam z nudów. Fatalny film. Schematyczny aż do wywołania mdłości. Płytki. Nudny.
Nie wykorzystać tak znakomitego aktora jak Brad Pitt to aż żal. Odradzam.
A dziś idę na "Hobbita" - ciekawa jestem jak będzie.
Hobbita już zaliczyłam, ogólnie szału nie ma 😉 2,5h naparzania się w bitwie. Wesołe efekty specjalnie i łoś, na który jeździ Thranduil  😁 nic specjalnego, no ale nie liczyłam na urwanie tyłka.
Jeśli ktoś ma jeszcze ochotę na coś w świątecznym klimacie to polecam Świąteczny Pocałunek.  😍
Oglądałam dzisiaj Pod słońcem Toskanii . Przyjemnie się oglądało ale spodziewałam się czegoś innego.. 
Już nie wiem co mogłabym obejrzeć.. Wyczerpały mi się pomysły. Przejrzałam kilkanaście stron wątku ale nic mi nie wpadło w oko.. Może ktoś coś poleci? Kiedyś na TVNie były puszczane filmy z serii "Prawdziwe historie" . Może ktoś zna filmy tego typu? Mogą być też komedie, filmy obyczajowe... Mam baaardzo dużo wolnego czasu.. Aż się zastanawiam czy nie iść do pracy na dwa tygodnie. Nie umiem nic nie robić..
28 grudnia 2014 13:39
Zaliczyłam wczoraj wreszcie Pustkowie Smauga- dawno się tak nie uśmiałam 😁 Rola Bilbo jest po prostu genialna 😜 I ten biedny Legolas we friend zone... 🤣
I ten biedny Legolas we friend zone...

hahahah najlepszy tekst ever  😂 bardzo trafny!
28 grudnia 2014 14:03
A to nie widziałaś tego kwejka?  😁 Było coś takiego z Legolasem 😁
kujka   new better life mode: on
28 grudnia 2014 14:08
Sonkowa, na bardzo duzo czasu najlepsze sa seriale 😉
Aż tyle czasu nie mam..  😀 Ale tak co najmniej 5 dobrych filmów się przyda..  😉
a ja byłam na "Interstellarze"- o rany... ale masakryczny koniec i wydumana bajadera... oprócz muzyki Zimmera i ładnych obrazków niewiele więcej to kino proponuje...
Sonkowa, jeśli nie widziałaś, to polecam film Koneser z 2013r.
"Hobbit" cz III- Peter Jackson zdecydowanie się zagubił. Efekty, bitwy, cuda wianki i zgubiła się opowieść. Szkoda.
Cała masa zbędnych scen i osób. Chwilami śmieszne ( w tym złym sensie). Ale i tak całe kino beczało jak bobry. Bo kochamy tę opowieść i wybaczamy.  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się