Końska rewia mody cz. VIII (2014)

Dramuta12 proszę na szybko:

Moim zdaniem Burgund super 🙂 W ogóle coraz bardziej mi się podoba.

A "macał" ktoś już może nowe kantary Nici? Bo ja się nad nimi cały czas zastanawiam...
wątek zamknięty
Bardzo dziękuję  :kwiatek:! Jak dla mnie burgund - szał! 😜
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
04 grudnia 2014 16:38
Dramuta, w Burgundzie super! 🙂

A do mnie przyszedł jeszcze szary polopad w kropki 🙂
wątek zamknięty
Widziałam dzisiaj te niciakowe kaloszki w Koniku i wcale nie są takie złe 😉 alnama, Może trafiłaś na trefną partię?
wątek zamknięty
Libeerte a to całkiem możliwe, nie mówię że nie, bo jeden z pary byl całkiem ok. Ale jakość wykonania nie za te pieniądze, a człowiek się trochę zraża jednak..
wątek zamknięty
alnama, dlatego ja kocham decathlonowe - tanie, dobre i nie przekręcaja się 🤣 Szkoda, że nie mają takich fajnych wzorków, albo chociaż kolorów 😉
wątek zamknięty
Kupiłam komplet platinum,ten czaprak plus owijki.Czy ktoś ma porównanie,czy do tego koloru pasują czekoladowe ochraniacze BR? Rzadko jeżdżę w owijkach.
wątek zamknięty
DressageLife tez mam komplet z tej kolekcji, myśle ze czekoladki BR powinny być Okej , tym bardziej, ze czaprak ma rozjasnienia 😉
wątek zamknięty
Wie ktoś jakie są wymiary eskadronów brillantów PD? Zastanawiam się czy kupić zwykłego pod moje siodełko z krótszą tybinką czy kucowego.
Edit: nieważne, na stronie Equishopu są wymiary 🙂

Do tego czapraka jakie owijki do codziennej jazdy? Serce krzyczy, że białe, a rozum, że brązowe i białe podkładki. Co sądzicie?

[img]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10609517_10204699170298468_2016762813783611546_n.jpg?oh=545886621b49f6870e8ce7eeb06964e7&oe=550DBABA[/img]
wątek zamknięty
Dzionka białe będą ładne.. ale jak to białe.. długo czyste nie będą.. chyba lepiej brązowe 🙂 a z białymi podkładkami będzie super 🙂
wątek zamknięty
05 grudnia 2014 07:47
Dzionka, jak do codziennej jazdy, to brązowe - z podkładkami i tak będzie fajnie 🙂

wątek zamknięty
RatiNa, Livia, dzięki 🙂 Tak myślałam, że brązowe będą lepsze na co dzień 🙂
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
05 grudnia 2014 11:38
Livia, czekam na foty antracytu - bardzo mi się spodobał. No i burgund super.

Ja w niedzielę chcę sobie poprawić humor i obfocić nasz nowy zestaw na mrozy: derę stajenną blackberry z kantarkiem i uwiązem. Myślę, że to dobry kolor dla Całka, tylko znowu się będą z nas śmiać, że wszystko mam z różowym.
wątek zamknięty
Budlejowe_love   - Kuc Grupy D ? - Tak owszem 177 cm w kłębie <3
05 grudnia 2014 15:22
to forum na mnie źle działa . w zeszłym tygodniu przyniosłam do domu capri i iceblue a teraz wzywa mnie burgund Nici coś czuję że nie długo czeka mnie eksmisja z domu  🏇
wątek zamknięty
Ja tam dziś byłam na cavaliadzie, wymacałam wszystkie nowe czapraki i muszę powiedzieć, że Nici fajnie się prezentuje 😀
Dodatkowo zakupiłam czaprak eskadrona Royal/navy - yellow i czapkę Pikeur 🙂

wątek zamknięty
wątek zamknięty
DressageLife - jak jakość tego czapraka? Opłaca sie za tę cenę? Jest gdzieś może ten model na wyprzedaży (ale w kolorze białym lub champagne)?
A w ogóle myślicie, że ten szampański by się nadawał na zawody dresurne, czy jest zbyt kremowy?
wątek zamknięty
Hej, nie mam pomysłu w co ubrać rudasa.  Mamy już czarny, szary, brązowy komplet, a teraz szukamy czegoś żywego  doradzicie?
wątek zamknięty
Ratana zbyt kremowy na co?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 grudnia 2014 20:02
.Ann. proszę http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarka mnóstwo inspiracji  😉
wątek zamknięty
dairoxroxi ale... ten zółty eskadrona jest z kolekcji royal-navy, poznaje po lamówce bo mam taki sam 🙂
wątek zamknięty
dairoxroxi, chyba moja poprzedniczka ma rację, yellow z teak/aqua/mint ma chłodniejszy odcień 🙂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, wielkie dzięki. Będzie z czego wybierać 😉
wątek zamknięty
yellow z teak/aqua/mint ma lamówkę szarą:
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/139/2874#i

a z royal/navy niebieską 🙂
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/113/3056#i
wątek zamknięty
tulipan na przejazd 🙂 wiem, że przepisy pozwalają, ale jestem ciekawa czy według Was wpisuje się w estetykę zawodów. Może ktoś widział ten kolor na żywo?
wątek zamknięty
Udało mi się dzisiaj cyknąć fotki burgunda na modelu. Model niestety niezbyt chętny do pozowania.

Jak dla mnie szał  😍

wątek zamknięty
06 grudnia 2014 08:03
emptyline, dziękuję 🙂 Jeśli się uda to dzisiaj zrobię fotki antracytu 🙂

Budlejowe_love, dlatego ja się bardzo cieszę, że mieszkam sama 😂

Ratana, jeśli będziesz miała bryczesy w podobnym odcieniu to moim zdaniem będzie ok. Gorzej, jak bryczesy śnieżnobiałe, a czaprak nie - wtedy to się trochę kłóci 🙂

wątek zamknięty
A myślicie, że mój koń (u góry strony) będzie dobrze wyglądał w cottonie grey melange albo dark lime NG 🙂?
wątek zamknięty
RatiNa Faktycznie, mój błąd 😉 zaraz edytuję i poprawię, przy okazji właśnie wybieram się do konia i ciekawa jestem jak żółty będzie na Siwym wyglądać 🙂

Equihorse Super wygląda!
wątek zamknięty
06 grudnia 2014 15:18
Wstawiam poglądowe fotki Niciaka Dots antracytowego - dzisiaj u nas cały dzień padało 😵

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.