Libeerte a to całkiem możliwe, nie mówię że nie, bo jeden z pary byl całkiem ok. Ale jakość wykonania nie za te pieniądze, a człowiek się trochę zraża jednak..
Kupiłam komplet platinum,ten czaprak plus owijki.Czy ktoś ma porównanie,czy do tego koloru pasują czekoladowe ochraniacze BR? Rzadko jeżdżę w owijkach.
Wie ktoś jakie są wymiary eskadronów brillantów PD? Zastanawiam się czy kupić zwykłego pod moje siodełko z krótszą tybinką czy kucowego. Edit: nieważne, na stronie Equishopu są wymiary 🙂
Do tego czapraka jakie owijki do codziennej jazdy? Serce krzyczy, że białe, a rozum, że brązowe i białe podkładki. Co sądzicie?
Livia, czekam na foty antracytu - bardzo mi się spodobał. No i burgund super.
Ja w niedzielę chcę sobie poprawić humor i obfocić nasz nowy zestaw na mrozy: derę stajenną blackberry z kantarkiem i uwiązem. Myślę, że to dobry kolor dla Całka, tylko znowu się będą z nas śmiać, że wszystko mam z różowym.
to forum na mnie źle działa . w zeszłym tygodniu przyniosłam do domu capri i iceblue a teraz wzywa mnie burgund Nici coś czuję że nie długo czeka mnie eksmisja z domu 🏇
Ja tam dziś byłam na cavaliadzie, wymacałam wszystkie nowe czapraki i muszę powiedzieć, że Nici fajnie się prezentuje 😀 Dodatkowo zakupiłam czaprak eskadrona Royal/navy - yellow i czapkę Pikeur 🙂
DressageLife - jak jakość tego czapraka? Opłaca sie za tę cenę? Jest gdzieś może ten model na wyprzedaży (ale w kolorze białym lub champagne)? A w ogóle myślicie, że ten szampański by się nadawał na zawody dresurne, czy jest zbyt kremowy?
tulipan na przejazd 🙂 wiem, że przepisy pozwalają, ale jestem ciekawa czy według Was wpisuje się w estetykę zawodów. Może ktoś widział ten kolor na żywo?
emptyline, dziękuję 🙂 Jeśli się uda to dzisiaj zrobię fotki antracytu 🙂
Budlejowe_love, dlatego ja się bardzo cieszę, że mieszkam sama 😂
Ratana, jeśli będziesz miała bryczesy w podobnym odcieniu to moim zdaniem będzie ok. Gorzej, jak bryczesy śnieżnobiałe, a czaprak nie - wtedy to się trochę kłóci 🙂
RatiNa Faktycznie, mój błąd 😉 zaraz edytuję i poprawię, przy okazji właśnie wybieram się do konia i ciekawa jestem jak żółty będzie na Siwym wyglądać 🙂