Ale Holandia łupie! SZAAAAAAAAAAAAAAŁ! 😜
...ale że co proszę?
...
Moje serce nie może znieść widoku płaczącego Casillasa.
Szkoda, że znowu nie obyło się bez błędów w sędziowaniu. Chociaż trochę lepiej to wyglądało. Czas na ostatni mecz na dzisiaj: Chile-Australia. Trzymam kciuki za mądre decyzje sędziów. No i ciekawa jestem tego Chile 😉
Te mistrzostwa zapowiadają się coraz ciekawiej. Kolumbia nakopała Grecji, teraz Kostaryka pastwi się nad Urugwajem. I jak na razie wszystkie mecze wygrywane sporą różnicą punktów (gdyby zaliczono wszystkie gole Meksyku to też byłoby 3😲)
Kostaryką jestem zachwycona, oby tak dalej 😀
Fajnie, że dużo bramek pada, dużo się dzieje. No i dobrze, że sędziowie zaczęli porządnie sędziować 😁
Anglia-Włochy oglądam (no takiego meczu to nie można przegapić), ale do WKS-Japonia o 3 w nocy to chyba już nie dotrwam...
Co tu taka cisza? Dzisiaj taki szlagier 😀
Niemcy prowadzą, chociaż ten karny...no, taki nie do końca stuprocentowy. Ja się cieszę 😁
olencja, dzięki a przypomnienie, że miałam oglądać! Zupełnie wypadł mi z głowy ten mecz, a bardzo chciałam obejrzeć!
arivle, już 2😲 dla Niemców, włączaj szybko, bo się dzieje 😀
Portugalia gra w dziesiątkę. 😕
Po takim zachowaniu Pepe, to inaczej być nie mogło. Wyleciał przez własną głupotę.
a będzie gdzieś powtórka z tego meczu?
Powtórka to nie wiem, ale skróty na pewno będą w tv i w internecie.
4😲 dla Niemców. Jestem w szoku!
solusiek, też tak uważam 😀
Edit: Buuuu, no i mamy pierwszy remis i pierwszy bezbramkowy mecz. Iran-Nigeria 0😲. Szkoda, bo bardzo mi się do tej pory podobała ilość bramek, jaka pada w każdym meczu. Jedynie Meksyk-Kamerun 1😲 było, no ale tam też powinny być 3😲 😁 Mam nadzieję, że jednak w kolejnych meczach będzie jak najmniej tych bezbramkowych remisów 😀
No nie może ktoś poza mną i córką za ten Kamerun potrzymac kciuki??? Córuś trzyma bo to prawie Jej rodacy 😜 😜
O ho! Pan komentator powiedział właśnie:
- 2:1 dla KANGURÓW. 👀
Myślę, że trafi pod trybunał i dostanie dożywocie.
😉
O nie, już 3:2 dla Holandii. No dlaczego Australia nie wykorzystała takiej sytuacji? Grrr
A gol Cahilla cudowny! Właśnie dlatego kocham piłkę 😀
No, zaczyna się.
Ależ 50 tysięcy kibiców chilijskich zaśpiewało hym... ciarki przechodziły. Podniosły moment.
Iker wygląda jak własny duch. W pierwszym meczu też tak było. Chudy, blady, sińce pod oczami. 🙁
Oby nie był jakoś poważnie chory. Tfu!Tfu!
Ale by było ciekawie, gdyby Hiszpania nie wyszła z grupy 😁
… Hiszpania nie wyjdzie z grupy 🙁
Zakochałam się w urugwajskiej drużynie 😍
Becia23, to tak jak ja :P
Podobała mi się dzisiaj ich gra 🙂
fin, i jest ciekawie :P
Po wczorajszym meczu Anglia - Urugwaj jest jeszcze ciekawiej! 😜
Zaczynam kibicować Urugwajowi, jako jedyni nie grają w sukienkach 😉 😍
Ale się porobiło w grupie D - Anglia już nie ma szans, a jak w następnym meczu wygra Urugwaj, to Włochy też nie wyjdą z grupy 😁
Tegoroczny Mundial jest świetny! Bardzo dobrze, że Hiszpanie lecą do domu. Z całą sympatią dla Hiszpanów i nawet dla drużyny - mistrz świata i europy w takim beznadziejnym stylu nie wychodzi z grupy - wstyd 😀iabeł:
Jestem zachwycona Niemcami, od lat im kibicuję i zapowiada się świetnie 😍
W ogóle ten Mundial to jedna wielka niespodzianka, aż miło oglądać. Jest ciekawie.
Niemcy - Ghana 1:1 😍
I w 100% zgadzam się, że Hiszpanie pokazali tak beznadziejną grę, że to aż wstyd. A bardzo im kibicowałam, dalej uwielbiam tą drużynę i jestem ciekawa jak dalej potoczą się jej losy.