Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
13 czerwca 2014 11:31
Jejku ale on jest super  😜 Szkoda, że nie mogę pozwolić sobie na dziabę w widocznym miejscu.
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
15 czerwca 2014 11:24
arivle
Ależ Ci go zazdroszczę! 😍

Magdalena Bujak z RNI Kraków 😍

o matko  😜
arivle - szał!!!! uwielbiam go, chyba najpiękniejszy tatoo jaki widziałam.

jeszcze nie mam, bo niestety muszę przesunąć termin o 5 tyg 🙁( jestem załamana, bo czekam już pół roku.
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
16 czerwca 2014 17:21
Cierp1enie, Pauli, smarcik, :kwiatek: Mnie też się niesamowicie podoba, chyba nawet bardziej niż myślałam, że będzie 😁
Cierp1enie, dlaczego? Ale z drugiej strony, czekasz już pół roku, więc te 5 tygodni też dasz radę! Na pewno nie ucieknie 🙂
A mój mąż idzie jutro poprawiać swoje niedoróbki samoróbki na ręku. (czekał od lutego na termin) Totalnie nie w Waszym stylu. Za to bardzo w moim. I nie wiem kto jest bardziej podekscytowany on czy ja.  😁
tunrida, pokażesz fotki jakieś? Styl nie styl, zobaczyć można 🙂
Jasne, że pokażę. Zwłaszcza, że może uda się z dwóch totalnych niedoróbek zrobić coś co będzie wyglądało po ludzku.  😀
arivle, Szał pał!!!! Zarąbisty jest!!!! 😍
Daaaaawno nie widziałam tu tatuażu, który aż tak by mi się spodobał.
Pierwszy raz jest mi trochę żal, że oba ramiona mam zajęte na tyle, że mogę myśleć tylko o modyfikacji tego co jest.
yga   srają muszki, będzie wiosna.
16 czerwca 2014 22:48
Gdybym tylko nie odkładała na wyjazd odrazu dziarałabym kotka..  😍
17 czerwca 2014 05:41
yga a co to za projekty? Któreś studio robi walk in day?  😉
kujka   new better life mode: on
17 czerwca 2014 08:15
arivle, o cholera, zrobilas sobie takiego wrobla, jakiego ja chce zrobic gila!
Jak zyc!
Orientujecie się może czy w krakowskim Kulcie jest osobny pokój do piercingu?
yga   srają muszki, będzie wiosna.
17 czerwca 2014 16:23
yga a co to za projekty? Któreś studio robi walk in day?  😉

https://www.facebook.com/lumberjacktattoo?fref=ts
lotka13 , 6 lat temu robiłam u Bama snakebites i robił mi to w osobnym mini pokoiku, nie wiem jak jest teraz 🙂
17 czerwca 2014 16:37
yga nawet nie wiedziałam, że jest w Lublinie takie studio  😡 Kto tam tatuuje?
Było tak. Na dole "S"-ka z Sepultury, a na górze nie dokończone cholera wie co.
Ogólnie wyglądało to jak tatuaż z wojska robiony po pijaku i nie skończony z powodu zepsucia się maszynki w trakcie pracy.  😂

Teraz zostało to poprawione. Docelowo na ramieniu/barku ma być silnik z motocykla, a pomiędzy tatuażami inne części motocyklowe, żeby bardziej połączyć obecne tatuaże. Tak to mój mąż widzi sobie. Ale silnik dopiero zimą.

arivle, o cholera, zrobilas sobie takiego wrobla, jakiego ja chce zrobic gila!
Jak zyc!

To takiego gila 🙂

Edit:
MissTake, dzięki! A jak tam Twoje plany na nowy tatuaż?;p
tunrida, o, dużo lepiej wygląda! A połączenie bieli z czernią to fajny pomysł, podoba mi się 🙂
lotka13 , łydę trzeba poprawić, bo po zagojeniu okazało się, że nie wszędzie wypełnienie siadło. nie mam dalej żadnego ładnego zdjęcia, a ciężko sobie zrobić samemu od tyłu :P plany na drugą łydkę, udo, bark i ramię są, ale nie ma pieniążków 🙁 no i idzie okres wakacyjny, mało sprzyjający na gojenie się dziarek, więc na razie zawieszam do jesieni 😀
kujka   new better life mode: on
17 czerwca 2014 19:09
lotka13, o podobnym stylu tez myslalam. Ale musi byc frunacy, z rozlozonymi skrzydelkami 🙂
18 czerwca 2014 08:33
kujka, przepraszam! Na swoje usprawiedliwienie powiem, ze miał być trochę inny, tj. Inaczej rozłożone skrzydła 😉
Julie, :kwiatek:
arivle - bo niestety wyszło tak, że maż idzie do pracy, a ja sama z dziećmi 🙁( a tatuaż co najmniej 5 godzin będzie robiony.
24 czerwca 2014 07:44
Dziewczyny mam pytanie, minął miesiąc od dziarania i chciałam sie upewnicz czy juz bezpiecznie mogę iść trenować na basenie - chlor. Na moje to juz dużo czasu minęło i wróbel jest juz wydojony, ale wole sie upewnić.
24 czerwca 2014 08:10
Dziewczyny mam pytanie, minął miesiąc od dziarania i chciałam sie upewnicz czy juz bezpiecznie mogę iść trenować na basenie - chlor. Na moje to juz dużo czasu minęło i wróbel jest juz wydojony, ale wole sie upewnić.

Jak wydoiłaś wróbla to możesz iść  👍

A tak poważnie - ja chodziłam na basen chyba nawet szybciej niż po miesiącu, tylko faktycznie tatuaż musi być dobrze wygojony  😉
24 czerwca 2014 08:25
smarcik, haha, zostawiam, miejcie fun! Uwielbiam autokorekte 😁

:kwiatek:
Czy takie tatuaże za kilka lat(?) nadal będą fajnie wyglądać? (Grzegorz z Tusz za rogiem)

okropne moim zdaniem
"pamiętaj o śmieciach" 😁
lotka13 swietne sa jego prace  😜 nienawidze cie, nienawidze cie  🤬 CHCE takiego konia  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się