monia, coś ciężko mi uwierzyć że w tej cenie można dostać podkłady nawet III gatunku. Rozglądam się za nimi od dłuższego czasu i cena za sztukę jest w zasadzie 3x wyższa 😉
Ale jaki powód jest żebym miała kłamać ?
http://allegro.pl/podklady-kolejowe-iii-gat-lubuskie-i4273277690.html ja brałam od nich. Wystarczy podzwonić do ludzi, ten co się zajmuje wymianą podkładów da wszelkie informacje gdzie można kupić najbliżej.
Teraz jest właśnie najlepszy czas na kupno, wszystko wymieniają. Wystarczy poszukać w swoim woj. i on powiedzą gdzie składują i w jakim miejscu.
Ja kupowałam w innym województwie a teraz praktycznie mam pod nosem bo wymieniają . No ale trudno, ważne że już kupione .
Misiek69 Ja sobie wybierałam palety, potem oni nam ładowali, można też wybierać sobie ręcznie, no ale tu trzeba mieć dobrą krzepę .III gatunek nie jest aż taki zły, mogę potem wstawić foty bo jeszcze wszystko leży na łące .
Powiem tak, to jest ostatnia szansa na kupno podkładów, uwierzcie ale podkłady schodzą jak świeże bułeczki. Jak ja dzwoniłam mieli 5 tys. sztuk a jak pojechałam to została już 1/4 , ludzie kupują nawet po 2 tys. sztuk.
Sama czekałam kilka lat żeby kupić w dobrej cenie, teraz cena jest bardzo dobra .