Torwar 2009
Troche byla lipa z ta woltyzerka w stepie, jak juz cos pokazywac to zeby robilo wrazenie a nie na pol gwizdka...
O którą ekipę Ci chodzi ponieważ były 3.
Jeżeli chodzi o siwego dużego konia dostał kolki w piątek i stąd tylko stęp.
Nie podoba mi się to co tu czytam. Mi sie wszystkie pokazy podobały bez wyjątku i myślę że każdy bardzo dużo pracy i starań włożył w swój pokaz. Myślę że jeżeli można się czepnąć to tylko ludzi którzy robili fotki z flashem i otwierali nonstop drzwi.
Firstlight, jeżeli fikołek z zadu konia dla ciebie za mało to za rok pokaż co ty potrafisz.
Czy ktoś może pamięta imiona i rasy kuców? Podawane to było w ogóle?
Znajdę to gdzieś w odmętach internetu?
Ja jestem bardzo dumna z mojego dziecka 💃
Dramka - ja jestem bardzo dumna z Twojego dziecka i z mojego "przyszywanego" dziecka czyli Oliwii 💃 😅
W ogóle jestem dumna ze wszystkich naszych dziewczyn 😅 i... powiedzcie jak ładnie wyglądają w nowych dresach Himoinsy 😁 😁 😁 😁
A kim był Pan w stroju więźnia? Na jaki temat był ten pokaz?
Zaintrygował mnie ogromnie.
A ja mam wielką prośbę jeżeli ktoś ma zdjęcia z pokazu z ogniem i siwego araba atakującego to była bym ogromnie wdzięczna za ich przesłanie, ponieważ ganialiśmy między stajnią a trybunami to w trakcie pokazu nikt z nas nie zdążył porobić zdjęć, a zdjęcia potrzebujemy tylko i wyłącznie na pamiątkę 🙂 podam maila na wszelki wypadek i z góry dzięki cola113@wp.pl
Tania- był to bodajrze mistrz świata w woltyżerce.
Tania,
Właśnie tego Pana koń dostał kolki i ze względu na konia robił pokaz w stępie.
Efka, To Ty! 😵
Dresy mega lansowe 👍
Tania- był to bodajrze mistrz świata w woltyżerce.
A czemu w pasiaku? Czy to piżama była?
Tania- ten pan to (o ile dobrze pamiętam) Adam Susłowski. Miał takie przebranie do pokazu woltyżerki.
Aaa... już rozumiem.To taka scenka była pt "Ścigany" czy coś?
Nie trudno skojarzyć że był to strój więżnia który uciekł z więzienia.. 🤔
Efka, nie widziałam że Ty jesteś "Efka" z volty 😎
Podobny pokaz p. Adam wykonał w Strzegomiu, też w stroju więźnia. Robiło wrażenie 🙂
Nie trudno skojarzyć że był to strój więżnia który uciekł z więzienia.. 🤔
Efka, nie widziałam że Ty jesteś "Efka" z volty 😎
Ja nie widziałam wielu zawodów,pokazów woltyżerki. Nie miałam pojęcia,że są takie free style. Fajne. Nie krytykuję-pytam poprostu.
Myślałam,że paski na stroju dają jakiś efekt podczas ruchu czy coś takiego.
Nasturcja , Notarialna , Slojma , Miloska , Okwiat , Fin , Raven , Amnestria , kujka , Szalona i edytka miło było Was wszystkie poznać 😀 Ewuś fajnie że się udało spotkać , chociaż się okazało że się znamy 😁
Same zawody - w sumie bez rewelacji , zleciało cholernie szybko . Oglądając skoki miałam wrażenie , że w ubiegłych latach było więcej konkursów niż dwa w ciągu dnia ? Jakoś mi się czas między nimi dłużył okropnie . W poprzednich latach tego nie miałam . Niestety Omen mnie zawiódł , ciekawa jestem kiedy wróci do dobrej formy , gdy GP wygrywał z zagranicznymi rywalami 🙄
BIG BOY 😵 🙇 Kapitalny skoczek , rok temu na Torwarze pierwszy raz go widziałam - spodobała mi się jego maść i obserwuję go i jego poczynania i kibicuję , ale to co wyprawiał w tym roku na Torwarze 😲 🙇 Przeżyć nie mogę tej ostatniej przeszkody w GP w rozgrywce - wygrałby 😉 Cieszę się , że Polak wygrał w końcu GP 🙂
Ujeżdżenie - pierwszy raz siedziałam i się nie nudziłam oglądając więcej niż 2-3 przejazdy 🤣 Ekwador 😍 💘 Ta szyja 😲 Rewelka 😜
Pokazy - w sumie dość ciekawe . Jak zrzucę zdjęcia to wrzucę jakieś 🙂
Na mnie pokaz p. Adama, mimo że w stępie zrobił naprawdę duże wrażenie. Bardzo fajnie ma zrobiony ten program dowolony, a rzeczy, które wyczyniał na koniu powodowały, że ja osobiście zbierałam szczenę z podłogi. No i ogólnie moim zdaniem pokazy były dużo lepsze niż w latach poprzednich. Bardzo podobały mi się też pokaz z ogniem oraz oczywiście trialowcy!
Bischa L- mi też było miło :kwiatek:
Mnie osobiście zabrakło konkursów skokowych, które powodowały u mnie wzrost adrenaliny.
W poprzednich latach były konkursy równoległe, potęga skoku - tego mi troszkę brakowało.
Poza tym zmiana organizatora wyszła zawodom na lepsze.
Krótkie przerwy - trzeba się było spiąc żeby zdążyć coś zjeść w przerwach.
Bardzo podobał mi się występ Adama Susłowskiego, trialowcy, niedzielny pokaz koni Karoliny Wajdy chwytał za oko.
Podobało mi się agility, zaprzęg sześciokonny.
Zachwycił pokaz Sitka z siwym.
No i Perełka 🏇
Aktorzy zmusili mnie do wyjścia z hali po drugim jajku więc nie wiem co się działo dalej w tym dośc żenującym spektaklu😀iabeł:
Generalnie uważam zawody za udane. Trochę niedosytu jest ale niewiele.
pestka
też się wczoraj nad tym zastanawiałam, w pt w czasie wieczornych pokazów wsyztskie figury wykonał w galopie 😉
A ktorzy aktorzy brali udzial?
slojma, Hyhy, wiem co mówisz, bo ja też nie wszystkich pamiętam.
Za dużo wrażeń jak na jeden dzień 😁
Bischa L
zgadzam sie z tobą prawie w 100%, Big Boy jest czad, chociaż po super występie w Poznaniu uważam że na Torwarze był w gorszej formie. Natomiast moim zdaniem Omen powinien mieć innego zawodnika niż Kubiaka, nie pasują mi razem. Z ujeżdżenia bardzo podobał mi się Ekwador, pięknie wyglądał i pięknie się ruszał, w Randonie coś mi nie pasowało, był jakiś spięty, spocony, wkurzony, jakby coś nie tak. Ze skoczków i koni skokowych wielki 👍 dla Potomaka (chudego, niewielkiego ale z wielkim sercem) oraz dla kobyłek Kieconia - Eufori i Urbane. Podobała mi sie też My Lady Ludwiczaka. Reszta Polaków poniżej moich oczekiwań. Zaprzęgi jak zwykle czad, fajne też agility 😉
Notarialna- właśnie te wrażenia. Jedynie pokaz aktorów to była tragedia. Za rok na pewno będę. A teraz czekam na Halowy Puchar Polski w Skochach w Janowe Podlaskim, który będzie już w ten weekend 🙂
Ze skoczków i koni skokowych wielki 👍 dla Pokemona (chudego, niewielkiego ale z wielkim sercem)
chyba Potomaka 😉
fakt - wąziutki był ten konik
DIAKONKA, jasne, ale wstyd, juz poprawiłam 😁
slojma, Jak oglądałam to myślałam ze się załamię psychicznie. chyba zresztą można było to dostrzec widząc moją minę pełną zgrozy i zrozpaczenia 😁
A podczas jazdy bez kasków to myślałam, ze wyjdę z siebie. Tak propagują to swoje 'wielkie jeździectwo' to i bezpieczeństwo też powinni mieć na uwadze...
Notarialna- To prawda. A mnie najbardziej przeraziła jazda bryczkami w wykonaniu naszych gwiad..eh szkoda gadać.
eee Strassburger nawet sam powoził 😉
ja się zastanawiam - PO CO te gwiazdy?
ani to nie było śmieszne, ani ciekawe, nic nie wniosło. poobijali koniom grzbiety, poszarpali je za pyski i tyle. żeby chociaż rywalizowali w jakimś szczytnym celu.
swoją drogą czy te gwiazdy nie miały jakiegoś instynktu samozachowawczego, który zakazałby im takiego błaznowania?
aha - niektórych z tych "gwiazd" zupełnie nie znałam 😉