wasze ulubione seriale

Oj będzie goręcej 😉 Mam nadzieję, że dowiemy się, czy Tywin Lannister naprawdę sra złotem  😎
buyaka, dokładnie tak było na tym wyjaśnieniu. Były wklejone kadry z filmu, więc poparte mocnymi dowodami.

Też już się doczekać nie mogę!

flygirl, no żałuję, że dalej nie czytałam, bo teraz to już bez tego dreszczyku będzie, jak wszystko w serialu zobaczę 🙁
Serial o tyle ciekawie ukazuje książkowe wątki, że Martin grzebiąc przy scenariuszu trochę inaczej może nakreślić dane sytuacje i bardziej sugestywnie ukazać co się mogło zdarzyć 😉
Chociaż i tak jestem w szoku, że osoby nie znające historii są w stanie się połapać o co biega. Ale i tak wow i dalej oglądam z radością  😀
flygirl przeczytam po maturze na pewno 🙂
Polecicie coś w stylu Bones lub Housa? Breaking Bad mnie wynudziło doszczętnie i zniechęciłam się do poszukiwań
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
16 kwietnia 2014 21:16
Ostatni odcinek GoT - oł jeeeee, wreszcie  🏇 😀

Oglądacie "About a boy"? Bardzo przyjemne. Co więcej, odcinki mają po ok 25 min, więc nie pożerają za dużo czasu
cavaletti, a Sherlocka BBC już widziałaś? Podobna konstrukcja postaci co w Housie ("House" był bodajże na nim wzorowany), mogę zagwarantować, że nie będziesz się nudzić 🙂
Właśnie "Sherlock" zachęcił mnie do seriali, wcześniej niejasno kojarzyłam je z jakąś Plebanią, sitcomami. Potem poszły GoT, Doctor Who, Hannibal i te skojarzenia jakby się nieco zmieniły :P . A wy raczej przekonywałyście się do seriali, czy oglądałyście zawsze, tylko tytuły się zmieniały?
cavaletti, a widziałaś Mentalistę? Widzę że raczej procedurale cię interesują 😉 Może The Good Wife? Dexter?
Seriali jest sporo do wyboru, proponują zobaczyć 2-3 odcinki i jak nie podchodzi to odpuścić. Ja Breaking Bad widziałam hmmm 2 odcinki? I umarłam. Powiedziałam NO MORE xD
Polecam  Hell on Wheels, bardzo fajny serial, klimat ma dla mnie jedyny w swoim rodzaju.

Wyj, no jak już to na odwrót, Sherlock BBC ma ile, 4 lata? House zaczął się zdecydowanie więcej.
House zaczął się w 2004 roku 😉

Ja ostatnio zaczęłam "The client list", trochę zbaczam z tematów znowu, ale nawet mi się podoba, choć jest tak bardzo nieprawdziwy.

Dr House był wzorowany na Sherlocku... Sherlocku Holmesie  😀 wymyślonym przez Doyle'a

Twórcy nie ukrywali zasługi tego motywu w serialu, stąd się zresztą wzięły nazwiska bohaterów Holmes - House oraz Watson - Wilson 🙂
O kurczę, a myślałam, że to ja jestem dziwna, że przez Breaking Bad nie udało mi się przebrnąć. Próbowałam, z 7 odcinków obejrzałam, ale to był pierwszy serial, którego po prostu nie dałam rady obejrzeć.
I tak jak mówi xxagaxx polecam Mentalistę  😉
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
17 kwietnia 2014 23:36
ja jestem teraz na bierząco z GoT, Suits, Revolution i True Detective - ten ostatni to miazga! 😜
Obejrzałam wczoraj pierwszy odcinek kolejnej serii Californication i cóż, szału nie ma. Już mi się chyba Hank przejadł.
BitSmoked, no chyba ze tak 😉 Ale serial BBC powstał później.

Strucelka, dla mnie True Detective strasznie się momentami dłużyło. Mocny, do szpiku kości prawdziwy serial, ale ciężki.
Gniadata   my own true love
19 kwietnia 2014 17:34
Nie rzucił się komuś w oczy najnowszy Supernatural z polskimi napisami?  :kwiatek: Od biedy angielskie też mogą być.
21 kwietnia 2014 19:26
Devious Maids wróciły 😅
Edytka, wreszcie 😎 obejrzałaś już? Ja nie mam czasu jakoś, może dziś wieczorem mi sie uda
22 kwietnia 2014 08:59
Obejrzałam. Będzie się działo w 2 serii!  😀
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
22 kwietnia 2014 18:27
Właśnie zasiadam 😀
Gdzie znalazłyście Devious Maids?
23 kwietnia 2014 12:35
iitv
23 kwietnia 2014 12:53
Ja seriale ogladam tutaj http://streamallthis.me/ lub tutaj http://watchseries.lt/

edit. zakończenie najnowszego odcinka Arrow - o ja  🤔
Dawno nie wkręciłam się w żaden serial.
Dziś od rana nie mogę oderwać się od Almost Human.
Szkoda tylko, że podzieli los Firefly i skończy się na jednym sezonie 🙁

Znajdę gdzieś napisy do 3 sezonu Desperatek? NapiProjekt mi nie znajduje. 🙇
cavaletti, a Sherlocka BBC już widziałaś? Podobna konstrukcja postaci co w Housie ("House" był bodajże na nim wzorowany), mogę zagwarantować, że nie będziesz się nudzić 🙂
Właśnie "Sherlock" zachęcił mnie do seriali, wcześniej niejasno kojarzyłam je z jakąś Plebanią, sitcomami. Potem poszły GoT, Doctor Who, Hannibal i te skojarzenia jakby się nieco zmieniły :P . A wy raczej przekonywałyście się do seriali, czy oglądałyście zawsze, tylko tytuły się zmieniały?

Sherlocka próbowałam obejrzeć, ale po 20 min oglądania zasypiałam, więc nie jest to dla mnie 😁
cavaletti, a widziałaś Mentalistę? Widzę że raczej procedurale cię interesują 😉 Może The Good Wife? Dexter?
Seriali jest sporo do wyboru, proponują zobaczyć 2-3 odcinki i jak nie podchodzi to odpuścić. Ja Breaking Bad widziałam hmmm 2 odcinki? I umarłam. Powiedziałam NO MORE xD
Polecam  Hell on Wheels, bardzo fajny serial, klimat ma dla mnie jedyny w swoim rodzaju.

Kończę właśnie oglądać Fringe. Kolejny świetny serial i pochłonęłam prawie 5 sezonów (po 22 odcinki) w nieco ponad tydzień. Chcę kolejny taki 😀 I faktycznie, ten to też procedural (a przynajmniej początkowe sezony)
Pooglądam co polecacie, może coś mi przypasuje 🙂
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
09 maja 2014 15:21
gdzie mozna obejrzec online najnowsze odcinki 2 broke girls? z chomika pousuwali  🙄 🙄
margaritka, iitv.info
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
11 maja 2014 13:11
A ktoś może wie, na jakim serwisie teraz można dorwać amerykańskie Hell's Kitchen bez żadnych rejestracji i płacenia? W google wyskakuje mi z uporem maniaka polska wersja... :/ Kiedyś oglądałam sobie na kinomaniaku, ale teraz brak 🙁
Ostatni odcinek GoT przeboski. Uwielbiam Tyriona, a ostatnia scena procesu mega. Nie rozumiem czemu moi znajomi uważają, że to jakiś durny serial o tematyce rodem ze średniowiecza i nie dają się przekonać do obejrzenia nawet jednego odcinka. Przecież to jest mistrzostwo!
13 maja 2014 15:30
CzarownicaSa, http://watchseries.sx/serie/hells_kitchen

aaga84, a mnie jakoś nie przekonuje. Czytam książkę, oglądam serial, ale... bezszał.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się