Ikarina,
Puhdys 😉
Smarcik, w pewnym stopniu koncert był powiązany z Thomasem, poprzez osobę Nicka, który jest perkusistą Thomasa, ale także jeździ na akustyczne koncerty z Puhdysami (jego ojciec jest perkusistą Puhdysów) i gra na instrumentach perkusyjnych, ale też na keyboardzie, co było dla mnie i koleżanki (koleżanka także z FC Thomasa) zaskoczeniem. Dzięki niemu zainteresowałam się muzyką Puhdysów i w dużym stopniu ze względu na niego pojechałam na ten koncert, bo mi się zwyczajnie cholernie podoba 😡 Po koncercie w Cz-wie wstawiałam nawet swoje zdjęcie tutaj z Nickiem.
Emptyline, tak, w ostatniej niemal chwili, opadały nam już ręce, podjęłyśmy w ciemno decyzję w piątek, że jedziemy, wieczorem dostałyśmy informacje od Larsa (gitarzysta Thomasa, który pośredniczył pomiędzy nami a Nickiem, którego nie ma nigdzie, bez maila/numeru telefonu nie idzie się skontaktować, a Lars to jego najlepszy kumpel), że mamy wejściówki. Także koszmarnie nerwowo było. Nick był, ale nie udało nam się z nim spotkać po koncercie, a chciałyśmy mu chociaż podziękować.