Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

emptyline   Big Milk Straciatella
11 lutego 2014 09:32
ikarina, nie no ja to mam faceta! 🙂
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
11 lutego 2014 10:04
To Exploited ma obłędego brata 🙂
yga   srają muszki, będzie wiosna.
11 lutego 2014 10:06
ikarina, nie no ja to mam faceta! 🙂

ja też, mimo to i tak jestem ciekawa  🤣
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
11 lutego 2014 10:14
exploited pokazuj brata  😁

Nieskromnie powiem, że mój też jest dość przystojny moim zdaniem  😉
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
11 lutego 2014 10:18
smarcik pokazuj brata  😁
11 lutego 2014 10:33
Może oddziely wątek? "Nasze drugie połówki" już jest, wiec czas na "Pokaż swego brata!"  😁
Może oddziely wątek? "Nasze drugie połówki" już jest, wiec czas na "Pokaż swego brata!"  😁

Z zaznaczeniem "wolny / zajęty"  😁
ciężko jest mi znaleźć zdjęcie brata bez durnej miny, on jest świrem na maxa  😁 jak coś znajdę to pokarzę 😀

Zdarzają się jednak  propozycje sesji komercyjnych, czasem bardziej odkrytych (np bielizna), ale nie wiem czy bym była gotowa pokazać się ot tak "całemu światu".

Teraz biorę udział w castingu do nowej agencji Alternative. Agencja skupia się przede wszystkim nad znajdywaniem zleceń osobom charakterystycznym- czyli z dredami/tatuażami etc. Fajnie by było jakbym się dostała  😉

jakaś nieogarnięta chyba jestem, ale jaka jest różnica w pokazywaniu się "całemu światu" na jakimś portalu , a pokazywanie efektów profesjonalnej , komercyjnej sesji?
Averis   Czarny charakter
12 lutego 2014 10:09
Bo to forum daje złudzenie przebywania w jakimś tam kręgu znajomych. A jak się nad tym zastanowić, to na RV zarejestrowanych jest 17700 użytkowników. Nie mówiąc o tych niezarejestrowanych 😉
12 lutego 2014 11:30
Nika, miałam na myśli np gazety, które do ręki moze wziąć moja mama czy babcia, osoby które do internetu nie mają dostępu.
Wolę (przynajmniej na chwilę obecną) zamknąć się w kręgu "portalowym" jeżeli chodzi o odkryte zdjęcia, wstawić ograniczoną liczbę zdjęć na jednej stronie, a nie świecić tyłkiem jeszcze poza nim.

Odważyłam się ledwo wstawić dwa zdjęcia z "nagości zakrytej" na stronę, a i tak się biję z myślami.  Nie wiem czy dałabym radę zapozować do 50zdjęć stringów i widnieć gdzieś na publicznej stronie.

yga  (nic obraźliwego na myśli nie mam) albo billboardzie  😁 gdybym dysponowała takim tyłkiem jak Twój, jako jakaś agencja reklamowa. nie śmiałabym nie reklamować nim czegokolwiek. Reprezentujesz cudowny typ urody, naturalny i taki no przyjemny bardzo dla oka. Patrząc na Twoje zdjęcia w bieliźnie odnoszę mega dużo pozytywnych wrażeń, w przeciwieństwie do wielu reklam bielizny czy nawet rajstop, gdzie większość tych modelek mimiką (samą twarzą) kojarzą mi się jednoznacznie... po prostu większość tej golizny reklamowej jest (przepraszam za wyrażenie ) kurewska...  dziewczyny takie jak Ty przydałyby się żeby odmienić trochę wizerunek bieliźniarskich fot  💘 na prawdę szczerze lubię widzieć zdjęcie kobiety w bieliżnie, które nie kojarzy się z podrzędnym świerszczykiem, jak to niestety często teraz bywa i to wszędzie  🙄
trzynastka   In love with the ordinary
12 lutego 2014 12:22
Mój "przyszły" koń:
[bo jak jakiś to tylko on]

I mój biedny chory pies:
exploited - bo to jest ta różnica pomiędzy subtelnym pięknem a wypompowaną 87%#$@.
ja mam ostatnio uczulenie na seksistowskie reklamy, yga bym chętnie na billboardzie obejrzała 😉

exploited dokładnie, większość modelek "bieliźnianych" to jak reklama przydrożnych usług ssaków leśnych
yga rozumiem, ale bierz pod uwagę życzliwych, pokolenie rodziców to nie epoka kamienia łupanego i 99%jednak dostęp do internetu ma🙂
12 lutego 2014 16:55
Moi akurat nie mają  😉  Po prostu i tak ciężko mi było widnieć w internecie w bieliźnie czy zapikselowanych sutkach, a co dopiero jeszcze w gazetach, BILBOARDACH  😁 czy na ulotkach. Nie wiem czy bym sie odwazyła.

Dziękuję dziewczyny, to bardzo miłe  :kwiatek:
Aż dodajecie sił i chęci, aby robić to dalej! To co... szukam bilboardów!  🏇  😁

A co myślicie o sesjach w  Playboyu i CKM'ie? Jest to według Was wulgarne i nie do przyjęcia?
Powiem Wam, że ja jestem różnie nastawiona, przynajmniej do ckmu. Wydaję mi się, że gazeta ma zachowany pewien "smak", jest ciekawa. Mogę się mylić, bo dawno jej nie przeglądałam.
Jak będziesz to ja kupię😉
Mnie irytuje seksistowski świat, ale gdybym miała opcję, to pewnie sama bym sie zgłosiła.
Czasy kiedy Playboy był pismem ciekawym i z dobrymi aktami minęły już daaaaawno, a CKM nigdy takim nie był i nie jest.
Bischa   TAFC Polska :)
12 lutego 2014 18:09
Ikarina, Puhdys 😉
Smarcik, w pewnym stopniu koncert był powiązany z Thomasem, poprzez osobę Nicka, który jest perkusistą Thomasa, ale także jeździ na akustyczne koncerty z Puhdysami (jego ojciec jest perkusistą Puhdysów) i gra na instrumentach perkusyjnych, ale też na keyboardzie, co było dla mnie i koleżanki (koleżanka także z FC Thomasa) zaskoczeniem. Dzięki niemu zainteresowałam się muzyką Puhdysów i w dużym stopniu ze względu na niego pojechałam na ten koncert, bo mi się zwyczajnie cholernie podoba 😡 Po koncercie w Cz-wie wstawiałam nawet swoje zdjęcie tutaj z Nickiem.
Emptyline, tak, w ostatniej niemal chwili, opadały nam już ręce, podjęłyśmy w ciemno decyzję w piątek, że jedziemy, wieczorem dostałyśmy informacje od Larsa (gitarzysta Thomasa, który pośredniczył pomiędzy nami a Nickiem, którego nie ma nigdzie, bez maila/numeru telefonu nie idzie się skontaktować, a Lars to jego najlepszy kumpel), że mamy wejściówki. Także koszmarnie nerwowo było. Nick był, ale nie udało nam się z nim spotkać po koncercie, a chciałyśmy mu chociaż podziękować.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
13 lutego 2014 08:46
Mi się osobiście wydaje, chociaż odkąd mój brat ma żonę to nie mialam w rękach ani CKMu ani Playboya. Jednak według mnie Playboy miał lepsze te zdjęcia. Mniej wylgarnych poz, plastiku, tandetnej scenerii. Chociaż teraz to się mogło zmienić 😉
playboy to bardziej takie klasyczne zdjęcia ze smakiem , CKM nie  😉
Yga, playboy, ckm, serio? 😉
Ja nie ma brata, ale skoro wilczyk wstawiala zdjecia ze stoku (czadowe 🙂 ) to ja tez wrzuce samostrzalke:
}

(Tyle entuzjazmu, tego dnia ukradli mi narty  :lol🙂
Pozdrawiam 😀.
Sisisa, pieknosci  😜 😁 daje 10/10
13 lutego 2014 18:21
Yga, playboy, ckm, serio? 😉

Pytałam z ciekawości, bo spotkałam się z różnymi opiniami. Nie pisałam nigdzie, że się wybieram?  😉
Chociaż jakbym dostała propozycję to nie ukrywam, że bym na pewno się zastanawiała. Niektóre zdjęcia mi się podobają. Najgorsza jest kwestia przyjęcia i opinii ludzi dookoła. Nigdy nie obchodziło mnie zdanie innych, ale nie wiem jakby mogli na to zareagować najbliżsi, np rodzice.

No, ale nie mam co nad tym się głowić, do gazet to mi daleko.

A nie! Przepraszam! Miałam propozycję być twarzą krzyżówki  😁
znalazłam moje zdjęcia z zeszłego roku, włosy mam już o wieeeele dłuższe, ale poza tym chyba niewiele się zmieniłam 🙂 Na ile wyglądam? 😀
13 lutego 2014 18:34
Ale Ci ładnie z grzywką ! Na 19? 😉
Dziękuję 🙂
Poważnie na 19? Ojej, a jeszcze dwa lata temu mi mówili, że na 15 🙁
Mam 20 to wiele młodziej nie wyglądam w takim razie (chociaż fotki sprzed roku ponad) 😀iabeł:
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
13 lutego 2014 19:36
No to na zdjęciach miałaś 19 i wyglądałaś na 19..
Racja 🤣 😡 chyba byłam w szoku, że ktoś trafił i palnęłam 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się