o proszę, jaki ten świat mały 🙂 Muchozol swego czasu jeździłam w rodowitej stajni twojego koniura 🙂 ale Pielgrzym jakoś mi chyba umknął... to ten, który ślepy na jedno oko jest? czy u mnie w stajni był jeszcze jeden Pielgrzym? 🙂
Muchozol zakupiłaś go bezpośrednio od hodowcy? Jeździłam w Hrubieszowskim Klubie Jeździeckim, tam stała jego matka, która swoją drogą miała niezły temperament. No ale to na pewno miała po swojej mamie, która jak się na nią wsiada to albo stoi, albo galopuje 🙂 no i z Hrubieszowa, to pamiętam tylko jednego Pielgrzyma, który własnie był ślepy na jedno oko, ale to całkiem możliwe, że mieliśmy jakiegoś imiennika twojego koniura. Jeśli chcesz, to mogę popytać wśród dziewczyn, które jeszcze tam siedzą, bo ja od czasów przyjazdu do Lublina nie mam czasu żeby się tam pokazać 🙂
Ale tam u was biało! 😲 U nas niestety zimy praktycznie nie ma i nie było. Owszem, mrozy przyszły ale bez śniegu. Delikatnie poprószyło i to wszystko a ziemia zmarznięta na kamień :/ Przez to nie mieliśmy nawet gdzie jeździć, ale na szczęście dziś już było u nas 8 stopni na plusie więc w końcu można było wybrać się w teren 😀 A siwe piękne, widać, że zima mu się bardzo podoba 😉 Ja dodam kilka zdjęć z grudnia kiedy to praktycznie było wiosennie 😀
Zależy jak dalej będzie się rozwijał. Fajnie się rusza, bardzo prosty na nogach, ciekawe jak w robocie będzie, no ale na razie to nie ma jeszcze roku. Już jest wstępnie zarezerwowany jeśli chodzi o sprzedaż 😉
[quote author=galopada_ link=topic=98.msg2005936#msg2005936 date=1391798139] Zależy jak dalej będzie się rozwijał. Fajnie się rusza, bardzo prosty na nogach, ciekawe jak w robocie będzie, no ale na razie to nie ma jeszcze roku. Już jest wstępnie zarezerwowany jeśli chodzi o sprzedaż 😉 [/quote] Uhuhu już rezerwacja! Nieźle. Ale o licke będą/będziecie się starać?