gra komputerowa i ty

To zacznij grać trudniejszymi postaciami, bardziej skillowymi. Gdy je ogarniesz do 30 to reszta nie będzie ci już straszna 😀

edit: ja tak gadam, gada, wybaczcie ;] po prostu lubie o lolu sobie nawijać 😀
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 stycznia 2014 19:07
A nawijaj sobie, fajnie się to czyta, mimo że 3/4 nie rozumiem  😂
Przez was zachciało mi się grać  😤
trzynastka   In love with the ordinary
27 stycznia 2014 19:44
Postacie na jutro dostępne dla mnie : http://how2win.pl/lol-rotacja-28-01-2014/ 🙂
Nocturn, chciałam go spróbować,  znajomy często go gra, nigdy nie gralam jungli.
A księcia pedałów sobie po prostu kupie za tydzień 😉
Viridila   ZKoniaSpadłam & NaturalBitsBay
27 stycznia 2014 22:54
Milla, nie tylko Ty chyba 🙂 Chociaż ja ogólnie o grach mogłabym gadać i gadać.. nie raz już się na mnie znajomi dziwnie patrzyli.. Ale fajnie nie być wyjątkiem w tym całym gadaniu 😀

Na razie bardzo bronię się przed supportem, bo ciągle słyszę, że dziewczyny to support, bo nie trzeba dobijać minionów, graj supportem, bądź porządną babą supportuj itd.
Nie i kropka 😉 ale dzisiaj w nocy jak bede miała czas to może raz spróbuję Treshem 😉

Pierwszy raz spotykam się z: baba = gra tylko/najlepiej supportem 😀 Jak grałam z chłopakiem i jego znajomymi sporo to im tankowałam (ew mid Veigarem lub solo top Wukongiem/Nasusem/Kogiem - wiem, dziwne solo top i Kog, ale w układzie ja na solo topie + mój chłopak w dżungli Shaco to często miałam linię pustą po prostu lub się zamieniali po kilka razy, a kasy sporo dla obojga :hihi🙂, nigdy mnie na support nie brali - ale ja to lubię "twarde" postacie: wpaść w przeciwnika, zrobić zamieszanie i stworzyć dobrą sytuację dla reszty żeby wykańczali po prostu - jak dobry focus to pozamiatane.

Teraz aramy, bo stanowczo zbyt kurczowo trzymałam się kilku postaci: Nasus, Wukong, Cho'gath, Kog'maw + zaczynałam Talonem ogarniać (maniaczyć? 😀). Na aramach zakochałam się w Lee Sin'ie, Leona mi strasznie przypadła do gustu (choć nie ogarniam do końca jeszcze) oraz przekonuje się do Fiddla + specjalnie kupiłam sobie Malphite żeby mieć więcej "twardzieli" do gry i bardzo mi się to podoba 😉 A Kyle i Vayne to męczarnia dla mnie - do kompletu brakuje mi jeszcze gry Akali na aramie i top3 postaci jakich nie trawię mam zaliczone 😁 Póki co chciałabym spróbować Tresha i Xeratha, ale nie bardzo mi po drodze zawsze.
A sama gram raczej chaotycznie - siedząc obok mnie luby się nieraz śmieje, że nie ogarnia tego co wyprawiam przed komputerem.. i tak, często na aramie zamiast ciasteczka dla Poro idzie heal.. 😂 Grunt to dobra zabawa.. 😀

Daj znać jak Ci Ezio podejdzie - sama nie grałam, ale mój chłop go bardzo lubi 😀

Hiacynta
, wstyd się przyznać, ale we wcześniejsze TES'y nie grałam, a obiecuję to sobie co roku 😡 Tylko, a to mnie znowu na Skyrim weźmie (np. ostatnio miałam fazę na maga bojowego na bazie mrocznego elfa, choć osobiście nigdy mi się nie znudzi skradanie i strzelanie z łuku - Mroczne Bractwo i Gildia Złodziei to coś co uwielbiam.. choć Bractwo miało dużo lepszy klimat w Oblivionie niż Skyrim jak dla mnie, za to Gildia lepsza w Skyrim chyba :kocham🙂.. No, i nie cierpię w Skyrim Draugrów.. brrrr.. tyle w to gram i chyba nigdy nie przestanę się wzdrygać na ich widok :P

Ech.. oby do Thief'a, bo powoli brat się na mnie dziwnie patrzy jak co wchodzi do pokoju to leci:
Fazę mam okropną albo zbyt długo nie grałam w Assassina po prostu 😉
No to tak na rozluznienie... suptelny fragment duszy kazdej gry .... no i moze kazdego gracza... :

Assassins Creed:

Skyrim:

League of Legends :

No i moze ktos gra/zna piekne Guild Wars:

Przyjemnego czasu spedzonego nad gra 🙂
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
29 stycznia 2014 09:11
A gra ktoś w Left 4 Dead 2? Bo od kiedy była za darmo na Steamie to zdążyłam nagrać 30 godzin, i nie ważne, że kampanie cały czas te same, po prostu nie mogę się powstrzymać.  😁
Dla osób od Lola i serwera Westa.
Założyłam tam nowe konto, nick Issina.
Zczynam od 0 wiec jakby ktoś chciał się dołączyć (nawet do grania z botami) to proszę o zaproszenia  :kwiatek:
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
10 lutego 2014 10:26
Przyznać się, kto był na wyprzedaży gier w biedrze? 👀
Ja wróciłam 3 dychy lżejsza za to z Devil May Cry 4, antologią Divinity (3 gry, soundtracki, plakaty i jakieś inne gadżety, gry nie znam, opinie dobre, żal było nie brać 😁 ) i z... symulatorem raju tropicalnego The Good Life 😂
10 lutego 2014 17:33
Mój best friend mi właśnie napisał "sory nie mogę gadać wyprz w biedrzeeee!"  😁
Nawet nie wiecie jak pożyteczny może być stary komputer!
Gdy już nie ma się siły sprawdzać, czy nowe gry pójdą na nim i chwilowo ma się przerwę od konsoli.
Zrobiłam sobie mały maraton wspomnień po przygodówkach z lat 90.
Sanitarium, Dark Seed, Beneath a steel sky (darmowa na GOGu).
Musze sobie coś cyberpunkowego na jutro odnaleźć.
Naprawdę polecam takie wspominki!

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
02 marca 2014 22:56
Misskiedis, u mnie nic ciekawego nie było =/
Nie znalazłam innego tematu nt gier, więc zapytam tu. POszukuje gier;Diablo, Resident evil i Crush Bandicoot na Playstation 2 . Ktoś coś? 👀
17 maja 2014 20:53
Gra ktoś w Drakensang?
Chyba wprowadzili jakąś aktualizację i nie da się grać, takie są lagi... To nie wina neta ani komputera, już powyłączałam wszystkie karty i działające programy, nie pomogło. Javę mam aktualną. Net szybki, z nie takimi rzeczami sobie radził. A zaczynam grać i kaplica, poruszam się skokami, ataki idą nie w takim kierunku, w jakim bym chciała, żeby szły, mobki spadają z sufitu i momentalnie jestem trupem, bo ich nie widać... Ujawniają się dopiero wtedy, kiedy i ujawnia się moja postać leżąca pokotem  😤
Przerobiłam ustawienia grafiki, nie pomogło.
Świeżutki (bo dzisiejszy) trailer naszego Wiedźmina 3 🙂
Milla, ja też dostałam maila i od razu poleciałam oglądać  😀 ale cena w przedsprzedaży mnie zagięła - 350 zł  😲
edit: myślicie, że w 1:40 ta po prawej to Yen?
09 czerwca 2014 22:24
350 to kolekcjonerka z figurką, normalne wydanie z cd z muzyką, mapą i bajerami poniżej 150 zł  😉
hedonistka, tak, to jest Yen ;]
Są wakacje, więc może są tu osoby, które mają dużo czasu do zabicia (jak ja  :wysmiewa🙂.

Bo pojawiła się możliwość zupełnie za darmo i zupełnie legalnie ściągnąć Sims 2 ze wszystkimi dodatkami 🙂
EA zdecydowało się już nie wspiera Dwójki ze względu na to że lada moment wychodzi czwarta odsłona, z tej okazji dają możliwość pobrania za darmo starszej wersji  😅 ale pobrać ją można tylko do końca lipca ❗, więc jak ktoś zainteresowany to radzę szybką decyzję (grać po ściągnięciu można oczywiście bez ograniczeń 😉 )

Link do instrukcji
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
28 lipca 2014 23:09
Kocham origina, gram od przedwczoraj 😀
17 sierpnia 2014 11:48
Co taka cisza?
Jakoś na początku miesiąca ruszył pierwszy polski serwer Heroes of Might & Magic Online: http://cla.heroes-online.com/play. Mnie się bardzo podoba, wkręciłam się, szkoda tylko, że non stop cały serwer zdycha albo nie da się połączyć, albo zrobić nic poza bieganiem po mapie, w tym zacząć bitwy... Zaczyna mi się napis na F5 ścierać... Wczoraj, jak już hulało, przesiedziałam chyba z 6 godzin  😵
Jak już ruszy jest ok, ale zanim to się stanie - no szlag mnie trafia  😤
22 sierpnia 2014 12:50
Facella, jesteś złym człowiekiem, w niedzielę wyjeżdżam i nie będę mogła grać przez tydzień a znając życie się wciągnę  😁
22 sierpnia 2014 18:56
Misskiedis, jakbyś potrzebowała pomocy w grze, to pisz 😉 Mam już 19 level i ukończone 3 akty, więc mogę ze wszystkim do 3 aktu pomóc.
A serwer od wczoraj bangla jak szalony  😅
22 sierpnia 2014 20:11
Ja gram od dziś i mam 6 lvl, niedługo 7 😵
23 sierpnia 2014 11:56
Szybko leci 😉 Jaki masz nick? Ja jestem LadySilvara. Może bym Cię do gildii wkręciła.
23 sierpnia 2014 19:05
Nick taki jak tutaj, teraz wyjeżdżam na tydzień więc nici z gry 🤔 Ciekawe kiedy mi się znudzi i pójdzie na jakiś czas w odstawkę 😁
26 listopada 2014 11:08
ODDAM kod na 7500 pieczęci do Heroes of Might and Magic online!
Hej 😉 Pytałam w wątku świątecznym o pomyśle na prezent i dziewczyny poleciły mi Wiedźmina. To ma być prezent dla chłopaka. I polecacie kupić 1 część czy obojętnie którą?  A poza tym na allegro widziałam je w różnych cenach, jak odróżnić oryginał od podróbki ?
26 listopada 2014 19:50
O rany Misskiedis, jeszcze w to grasz? Tak skopali tę grę, że przestałam  😁
Wciągnęło mnie na nowo League of Angels, na Botisie(483)GMT mam już 67 poziom  😵 chociaż serwery HKT mi bardziej czasowo pasują, no ale teraz już mi się nie chce zaczynać od nowa  😁
Jezu, kiedyś to byłam maniakiem wszelkich mmorpg 😁 Godziny potrafiłam zmarnować tłukąc potworki... Na szczęście większość fazy mi przeszła z wiekiem, choć dalej lubię okazjonalnie pograć sobie w Terę, bo ładna grafika i w lig of ledżends, bo znajomi. No, w to drugie to potrafimy pół soboty przegrać 🤣
O, i raz na miesiąc w Hearthstona zagram.
27 listopada 2014 00:48
Facella, nie gram, dlatego oddam kod który mam z gazety xD

Interbeta, wiesiek 2 lepszy niż jedynka, ogólnie gra nie jest nowa więc nie robi szału, zwłaszcza jedynka. Wersje elektroniczne można kupić za 5-10 zł, jedynka wieśka była nawet na promocji w biedronce w wersji pudełkowej xD Jeśli chcesz kupić grę na prezent to myślę że szukasz wersji pudełkowych gier, teraz są promocje więc warto popatrzeć po sklepach internetowych i uważać przy opisach jaka to wersja gry (wersja cyfrowa/ digital to gra bez pudełka (lub bez płyty ale nie zawsze piszą) tylko ściągasz z internetu całą zawartość czyli w zasadzie nie ma co fizycznie dać w prezencie 😉 )

Budyń, my ostatnio mieliśmy fazę na Terę ze znajomymi, graliśmy w sumie w 5 osób 🙂 Hearthstone też czasem się zdarzy ale ostatnio mnie usypia. Za to na steam zrobił promocję i nabyłam dwupak battleblock theater (dwupak 3 euro, zdecydowanie warte tej ceny) i gramy coopa ze znajomym, bardzo grywalna i przyjemna gra, polecam 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się