Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Ocieplacze stajenne gdzieś w promocji ktoś widział? 🙂
harja, już się chciałam palnąć w głowę, że wyprzedaż derek i "może by tak jednak polarówka" - a potem doczytałam, że to w stacjonarnym... uff! niebezpieczeństwo zażegnane. 😉
Averis   Czarny charakter
04 stycznia 2014 15:01
Czy ma ktoś może kod rabatowy do Pana Podkowy i móglby go udostępnić? :kwiatek:
Averis to Podkowa ma kody rabatowe? Człowiek kupuje, a nawet o tym nie wie  😵
Averis   Czarny charakter
04 stycznia 2014 15:39
Fokusowa, jest miejsce do wpisania kodu, więc zakładam, że ma 😉
W equishopie wyprzedaż nocna od 3.01 do 10.01 w godzinach 20😲0-5😲0 nawet -30% nowe kolekcje 🙂
azazu93 należy dodać również że promocja dotyczy wybranych produktów a nie całych kolekcji i może obowiązywać nawet tylko przez 15 minut - promocja dla spostrzegawczych mówiąc krótko ;p
Averis z tego co wiem to Pan Podkowa ma na pewno kody rabatowe na przesyłkę przy zakupie sieczek... w zależności od ilości worków. Jest to napisane w dziale "sieczki".
Livia   ...z innego świata
04 stycznia 2014 17:58
azazu, alnama, ciekawa ta promocja, ale trzeba by chyba co chwilę odświeżać stronę equishopu... tym bardziej, że nie ma promocji trwających od 20.00 do 5.00, tylko takie 15-minutówki.
Livia takie które będą obowiązywały cały ten czas też na pewno będą, w regulaminie zastrzegli jedynie, że niektóre mogą być nieco krótsze (czyli właśnie te 15 minut) ale generalnie to takie szukanie i  czekanie czy akurat to co Cie interesuje będzie przecenione - a i nie jest powiedziane że to będzie stricte 30% bo może być mniej..
w Bergo -15% na rzeczy yorka.  😀

Może ma ktoś kod rabatowy do gnl na zbyciu?  👀  :kwiatek:
czy ktoś już skorzystał z promocji nocnej equishopu i wie jak to działa? gdzie i o której pojawia się przeceniony produkt gdzie tego szukać:?
Precelek zwykle na głównej się pojawia. Teraz np są przecenione te 2 rzeczy: kurtka i kamizelka KL 😉 
http://www.equishop.com/kingsland-kurtka-marion-damska,id-3853
http://www.equishop.com/kingsland-kamizelka-fayette-damska,id-3854
dzięki wielkie 🙂 jednak w regulaminie tej promocji napisane jest że produkty "nocne" będą oznaczone specjalnym znaczkiem księżyca, te nie są więc pomyślałam że to jeszcze nie ta promocja
Ehh z tym Equishop-em to jakiś nie wypał  🤔
Precelek szukasz na stronie głównej, tam gdzie się wyświetla informacje o tej promocji są też umieszczone informacje o produktach które są akurat przecenione, ale fakt promocja beznadziejna  😉
alnama dzięki, przyznaję faktycznie ta promocja beznadziejna
A mi sie nic nie wyswietla albo nie widze:-(
Przeceniane są tylko produkty z nowych kolekcji marki takie jak kingsland czy pikeur robią kurtki po ok 1000 zł więc kogo urządza te 30 % zniżki.. lepiej poczekać z pół roku jak zrobią przecenę o 50% a zrobią bo i tak mało kto to kupuję w pierwotnej cenie.
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
07 stycznia 2014 09:39
czeloladowiec nie wyświetla Ci się, bo promocja jest od 20😲0 do 5😲0 a niektóre promocję mogą trwać tylko chwilę  😉

edit poprawiłam godzinę rozpoczęcia  😉
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
07 stycznia 2014 16:09
Ma ktoś te bryczesy z bergo: http://sklep.bergo.pl/esteem-brazowe-bryczesy-villa-horse ?

Weszłam przypadkiem na ich stronę i jeszcze jest ta promocja  💘

Z tym, że w opisie pisze, że to pół lej ale ze zdjęcia widzę, że lej jest cały - na tyłku.

No bo pół lej jest chyba tylko na kolanach a cały lej na udach, kolanach i pupie?  🙄
sepia   Koń stworzon ku bieganiu, jak ptak ku lataniu.
07 stycznia 2014 16:23
nie pół lej, tylko 3/4 czyli powiedzmy gdzieś do połowy łydki a nie do kostki.
Livia   ...z innego świata
07 stycznia 2014 16:47
W Equishopie to chyba taka promocja, żeby się nazywała, ale żeby się nikt nie załapał 😁

strzemionko

mam nawet ten sam kolor 😀 i są świetne 😀 Wygodne i wogóle więc jak najbardziej polecam 🙂
w bergo
bryczesy Villa Horse za 99zł 😉
i 15% na wszystko york-a😉
equishop   do -40%  na Eskadron

edit. link mi nie chce wejść  😤 
monia gdzie bo nigdzie nie widzę ?
http://www.equishop.com/produkty-dla-konia?start=64&sort=cena&order=desc&producent[5]=5&kolor=&cena_od=1    tu masz link ale trzeba skopiować i wkleić . Zaczynają się od połowy strony .
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się