Znalazłam dziś przypadkiem 3 zielone kupony z Amigo. Wygląda jak wizytówka, jest napisane, że 5 kuponów uprawnia do odbioru towaru na kwotę 5% wartości zakupów. Dwa są z datą 2012, co do jednego nie wiem czy to 2011 czy 2012. Jeśli ktoś wie, że to jeszcze jest aktualne a chciałby je przygarnąć (w sumie są na 442zł) mogę oddać za darmo.
Fokusowa, w Dobrym-koniu jest wietrzenie magazynu, mają kantary na wyprzedaży: KLIK,KLIK,KLIK może ktoś takich używał i będzie mógł się wypowiedzieć, bo ceny zachęcające i wyglądają nienajgorzej. Chyba, że chodzi Ci o kantary z wyższych półek 🙂
harja z wyższej półki może nie koniecznie, ot taki do przyprowadzenia konia itp 😉 W tej chwili mam Yorka Harmony i sprawuje się fajnie całkiem, do tego tani, a dla młodego konia to idealne rozwiązanie, aczkolwiek teraz rozglądam się już za fullem, więc to taki kantar na dłużej miałby być - dlatego pomyślałam o czymś "innym" 😉
Jak celujemy na półce poziomu Eskadrona, to ja bym szła w stronę Schockemohle. Moim zdaniem o wiele, wiele fajniejsze niż Eskadron. Mięciutkie, mocne, ładne.
maison z ciekawości weszłam na ich stronę i u mnie działa.
A co do kantarów - ja polecam waldhauseny. Kupiłam ten najtańszy w pasi-koniku właśnie, za 18 zł. Koń wyszarpnął mi się na nim 2 razy i kółeczko się nie urwało, mam go co prawda od 3 miesięcy ale myślę, że jeszcze sporo pożyje 🙂
a ja poszukuje derki treningowej polarowej 155 cm. Najchętniej firmy Horze lub Villa Horse. Im większa promocja tym lepiej 😀 Obleciałam sporo sklepów ale nic ciekawego nie znalazłam.. może komuś się coś rzuciło w oczy 👀 🙂