Kącik Rekreanta cz. VI (2013)

widać że jesteś przeszczęśliwa z nim jak i on z Tobą  😉 długo już jesteś jego posiadaczką ?  😀

A o to mój ogr 😉 niestety jeszcze zdjęć z jazd nie mamy , ale mam nadzieje że niedługo to się zmieni 🙂 
i believe i can fly1 edytuj posty, fajny ten twój ogr bardzo ładną głowę ma.

Patrze na wasze zdjęcia i zazdroszczę tym którzy mają hale i tym co nie mają hali ale mogą w dzień pojeździć .
Chciałabym się ogarnąć i pojeździć. Chciałam ruszyć tyłek wieczorem, ale śnieg się rozpuszcza i zrobiło się mega ślisko.
I dupa znów zostanie mi wyganianie swojej energii na bieżni.
Jednym słowem moje jeździectwo tej zimy brzmi : Chce.
Zaraz wstawie w innej formie to zdj żeby było większe bo jeszcze nie zdążyłam ogarnąć rv jestem tu od niedawna i tak nie korzystałam 🙂
i believe i can fly1 bardzo urodziwy ten Twój ogr 🙂
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
09 grudnia 2013 14:14
i believe i can fly1, zaczelam go dzierzawic w wakacje, ale przez kontuzje musialam zrezygnowac a teraz juz jestem szczesliwa bo od jakos polowy wrzesnia wrocilam i znow jestesmy razem. 🙂 ale piekny ten Twoj ogr 😜 po nowym roku sie koniecznie wpraszam z aparatem! Gdzie stoicie?
Bardzo mi miło że podoba wam się mój ogr 🙂 ooo chętnie zapraszam jak najbardziej ! stoimy w koniku 😀
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
09 grudnia 2013 14:16
i believe i can fly1 - idealna z was para
Burza, tam i nawet ja byłam. A teraz konisko 18 lat... kiedy to zleciało.
Pozdrawiam Kącik.
ElaPe - dzięki ! 🙂 a tutaj trochę więcej mojego ogra 😉
09 grudnia 2013 14:31
Piękny zwierzak. Ile ma lat i jakie ma pochodzenie?
Kastorkowa   Szałas na hałas
09 grudnia 2013 14:33
Cudo, a zwłaszcza na 3 zdjęciu  :kwiatek:
ElaPe 9 lat sp 3/4 papieru to holsztyny reszta zangersheide 😉

Kastorkowa - dzięki ciesze się że się podoba mój misiek 🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji - post pod postem
09 grudnia 2013 14:47
no to rasowy ogier jednym słowem. A co robił do tej pory?
skoki do N1 raz runda otwarta C ujeżdżenie N 🙂
09 grudnia 2013 14:52
No to koń profesor jednym słowem 🙂
dokładnie 🙂 taki był mi potrzebny jest moim ideałem konia i nie wyobrażam sobie bez niego życia 😀
Ooo, tak właśnie mi świtało, że znam tego konia... 😉
Ooo a skąd ? 🙂
juliadna pierwsza rocznica chyba zawsze magiczna jest, co? 🙂 Dlatego życzę Wam jak najwięcej takich rocznic, licznych sukcesów i wiele radości z wspólnej pracy 🙂
Nirv to były zawody towarzyskie? Bo po Twoim stroju nie ogarnęłabym, że to zawody 😉

A ja chwilowo wypadłam z Kącikowego świata, bo ostatnie 3 i pół dnia spędziłam na Cavaliadzie, a wolne chwile przed konkursami poświęcałam Lilce 😉
xxmalinaxx, dokładnie to były parkury otwarte, stąd nie chciało mi się wbijać w zawodowe ciuszki, zwłaszcza, że było obrzydliwie zimno 😉

Jeszcze jeden galooopujący Mirek 😉
mils   ig: milen.ju
09 grudnia 2013 17:54
Hermes przejazdy bardzo fajne. 🙂
Nirv Mireczek świetnie wygląda, więcej go!
juliadna Fuerte niezmiennie cudowny! Wybieracie się na jakieś halówki? 🙂
i believe i can fly1 o rany, ale piękne konisko! 😍
Nie udzielałam się przez ostatnie kilka miesięcy (może niektórzy kojarzą), ale czytałam regularnie. Natomiast dzisiaj... Niestety jakość komórkowa, ale bardzo serdecznie pozdrawiamy!
09 grudnia 2013 18:18
mils, dziękuje :kwiatek: WRACASZ DO KONI? 😜 opowiadaj!
Nirv spoko, z jednej strony rozumiem, ale z drugiej... Po 4 latach ujeżdżenia jednak nawet na mini LL skoków nie wyjechałabym bez białych bryczesów 😉 Ogólnie pod tym względem nie podoba mi się kierunek, w jakim zmierza jeździectwo, no ale... o gustach się nie dyskutuje 😉

A skoro już ten temat - stanął mi przed oczami widok z Solca Kujawskiego z 2012 roku, z zawodów regionalnych i ogólnopolskich, gdzie Sędzia Główny zezwolił w ZO jechać bez fraków. Ja się nie skusiłam, a widok kurpulentnej pani trzepiącej tyłek w siodle przez 7 minut programu CC pozostanie mi w pamięci do końca życia 😉
Jednak skoki bez marynarek wyglądają jeszcze elegancko i w porządku, ale ujeżdżenie... Nie, nie, nie i jeszcze raz nie.
09 grudnia 2013 19:27
xxmalinaxx, ja nawet na treningu staram się wyglądać estetycznie i elegancko, a co dopiero na zawody. Czy to towarzyskie, podwórkowe czy MP wyglądać też trzeba 😉
Hermes ja czasami mam zbyt dużo na głowie, by przygotować siebie i sprzęt do jazdy w 100%, ale na treningach, konsultacjach, na treningach na miejscu zawodów itd. też zawsze staram się być schludna 😉 Przede wszystkim motywuje mnie do tego trener, z którym pracuję - nie przychodzi na treningi w wyświechtanych ciuchach - no i to, że jednak jeździectwo to taki sport, gdzie wygląd też nie jest bez znaczenia...
Tak jak wszyscy mówią jak i uważają jeździectwo jest eleganckim sportem więc zawsze trzeba zachować schludność i być eleganckim przy każdej okazji chyba że w domu co w sumie dalej uważam że trzeba i tak jakoś się prezentować  😀
09 grudnia 2013 19:46
xxmalinaxx, no dobra, ja na miejscu zawodów byłam w bryczesach a na nich w dresach, w grubej polarowej bluzie, ale starałam się nie wyróżniać 😁
kujka   new better life mode: on
09 grudnia 2013 20:17
i believe i can fly1, piekny! Musisz mieć z niego pociechę!
juliadna gratuluje rocznicy 🙂

Rekreanty! Moj kon jest boski, najlepszy na świecie! Lepszy niż myslalam, ze kiedykolwiek będzie! Odkad mamy znów Osobę Z Ziemi, wszystko idzie do przodu, a Gilek zaskakuje mnie pozytywnie niemal na każdej jeździe. Nigdy nie spodziewałam sie, ze praca z nim będzie taka przyjemnością i ze będzie szla tak dobrze.
Jestem nim absolutnie zachwycona i choć zostawiam go na najblizsze 2 tyg najlepszym ciociom na świecie, to aż mi zal, ze wyjeżdżam na wakacje.
kujka, a z kim teraz jeździsz? Fajno 🙂
kujka dzięki wielkie ojj mam pociechę z niego i to straszną ! 🙂 nie mogę doczekać się na nim znowu skoków które już wrócą w styczniu 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się