Hermes o jaa! też nie wiedziałam, że on już jest Twój, że Twój.😉 😁 super! wyglądacie na fajnie zgranych, a koniczek ma złote serducho! 😉
xxmalinaxx szalona! 😉 dobrze że nic poważnego się nie stało. a będziesz miała może jakieś filmiki ze skoków, bo jestem bardzo ciekawa, jak Wam tam idzie. 😉
kujka super, że Wam tak fajnie idzie! 😉 ja odkąd mam trenera tu w Warszawie czuję to samo, właściwie jeszcze nie miałam takiej jazdy, żebym nie jeździła z bananem na twarzy. 😉 może uda Wam się jakieś foty porobić? to wrzuć koniecznie!
mils super, że wracasz do koni! 😉
i believe i can fly boski koń! 😜
Kastorkowa bardzo fajne to ostatnie zdjęcie we 3! 😉
juliadna woow! jak to zleciało! zrobiliście przez ten rok kupę dobrej roboty! życzę Wam, żebyście zawsze mogli tak fajnie progresować!!!
A ja wpadam z fotkami z moim młodym, który w piątek skończył już 1,5 roku! 🤔 Właściwie to nie mam pojęcia kiedy to zleciało, teraz kiedy widuję go rzadko i widzę o wiele lepiej jak szybko rośnie i jak bardzo się zmienia. Nastał ten moment, kiedy mnie przerósł, ale nieustannie jest mega grzeczny i kochany! 😉 Normalnie z każdą wizytą szaleję za nim coraz bardziej. 😉 Bardzo się poprawił jeśli chodzi o ciałko i jeśli chodzi o jego samopoczucie, wreszcie może chodzić na padok i wreszcie ma kumpli-rówieśników. 😉 Bardzo fajnie się dogadują, a opiekę też ma rewelacyjną. 😉 Tak więc mam dwa zdjęcia. 😉