Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)
Najgorsze, że jeden delikwent da propozycję i się już więcej nie odezwie, a drugi myśli, że musi ją przebić i rezygnuje z przedmiotu... A to przecież nie jest licytacja, można napisać PW...
Nie wiem czy mnie to wkurza czy bawi.. ale zrobiłam print screena.
No i co się dziwisz? Umiejetnosć czytania ze zrozumieniem to naprawde trudna sztuka 😉
"you made my day", "oplułam monitor" i inne takie "oryginalne" teksty powtarzane w kółko do znudzenia :/
smarcik, mi już ręce opadają na takie akcje. Jeszcze do niedawna próbowałam walczyć z takimi mózgami, ale nie chce mi się już. Jak ktoś nie nauczył się czytać w szkole to my go nie nauczymy tym bardziej!
Przerobienie wątku "Koszmar zakupów" kolejne "co mnie wkurza". Z dość ścisłej, fajnej dyskusji mamy kolejne narzekanie na wszystko dookoła. Knajp za mało, promocja lokalnego jedzenia ledwie zipie i mamy rozmowę o karpiu... Bez sensu.
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
18 października 2013 07:27
Dworcika, ponoć polacy lubują się w narzekaniu na wszystko i wszystkich 🙄
Ale się nagadałam - całe dwa posty 😉. Dworcika więcej luzu 😉. Polacy uwielbiają narzekać i się wkurzać - patrz ten wątek - byle czym
omnia, no Ty 2 posty, ktoś kolejne dwa, a następny dopisze ze 3 i dyskusja nabierze rozpędu. Sama w sobie całkiem spoko, niech sobie będzie, ale był już temat o wkurzaniu, po co robić to samo w innym?
Ok. Racja. To ja tam zmienię temat i już się przeniosę z dyskusją.
Dworcika, A moim zdaniem zakładanie wątku "koszmar jedzenia na trasie" i "koszmar siusiania na trasie" nie ma sensu.
Jest to lekkie odbiegnięcie od tematu, ale mimo wszystko jest to powiązane. No i żeby tam zaraz się wkurzać z tego powodu...?
bo skaka przez ogrodzenia
To jakiś regionalizm? Jakie skaka!? SKACZE! Pare razy spotkałam już to na volcie i za każdym razem wali po oczach i denerwuje mnie.
Akurat cytowana przez Ciebie osoba ma problemy z wieloma rzeczami 😉
A tak poza tym to na wsiach tak ludzie mówią: skaka, dźwi, gryll itd.
Dlatego zapytałam o regionalizm, bo już tak dziwne rzeczy widywałam i okazywały się regionalizmami, że wolę najpierw spytać 😁 Co nie zmienia faktu, że takie określenie mnie denerwuje 😎
Wkurza mnie, jak ktoś cytuje wypowiedź napisaną bezpośrednio przed nim. Jakbym ja teraz zacytowała powyższą wypowiedź Bischy i coś tam od siebie dodała. Forum traci płynność przez takie coś.
I w drugą stronę też mnie wkurza, jak ktoś odpowiada po 2-3 stronach bez cytowania - scrolluj sobie wesoło człowiecze, żeby się dowiedzieć, o co chodziło... Szczególnie, kiedy ciężko wyczytać z tej odpowiedzi kontekst, a przez 2 strony rozmowa zeszła na inne tory.
dzieweczyny może znowu popiszemy trochę w języku quon!@rek?
dzieweczyny może znowu popiszemy trochę w języku quon!@rek?
😂 🤔wirek:
Wkurzają mnie ogłoszenia użytkownika equa. Te o kredytowaniu kupna konia na raty. Czy dodawanie tego samego ogłoszenia w jednym dziale, tylko ze zmianą województwa, kilkanaście razy (i to jednego dnia...) nie łamie regulaminu?
Wkurza mnie ta wstawka na reklamę:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,92783.60.htmlKurczę, nie dość, że w TV już wiecej reklam niż programów, w necie wciąż okienka wyskakują, to jeszcze na forum.
👿
Mnie wkurza, że gość już 3. postami pod postem sypie, póki co jest bezkarny i bawi się dobrze w swoim temacie ....
Tania wystarczy sobie zainstalować AdBlocka, taki dodatek do przeglądarki. Baaardzo umila życie. Blokuje wszelkie internetowe reklamy, wyskakujące okienka itd.
Obok opcji "odpisz" masz opcję "dodaj do ulubionych". Czytanie nie boli.
To mnie wkurza. Po co te ostatnie zdanie? Zawsze, koniecznie trzeba być uszczypliwym?
plackowata, bardzo cenna informacja dzieki 🙂
grzesiek, mnie tez wkurza facella, w sumie jej posty-'posty' takie jakies nieszczesliwe ? 3/4 wysmiewu i szyderczenia.
nie wiem w sumie jak mam to wyjasnic, osoba facelli mnie nie wkurza, tylko sposob przekazania/pisania postow mnie irytuje.
takze facella nie czuj sie w zaden sposob urazona, ale jakos nie moge przetrawic Twoich postow 🙂 chill 🙂 🙂
mnie Facella wkurza "poradami", które nic nie dają. zwłaszcza w wątku foto
e tam, dajcie spokój, taki wiek 🤣 trzeba zaistnieć 😉 już nie dziewczynka, jeszcze nie kobieta...a autorytet ważna sprawa 😉
mnie Facella wkurza "poradami", które nic nie dają. zwłaszcza w wątku foto
mnie nie tylko w foto - bo czytam po cichu, ale też w interpretacja koń i jeździec. 🙄
trzeba gdzieś zaistnieć, szkoda tylko, że w necie to zupełnie inna osoba niż w realu 😉
taki wiek, trzeba sie gdzies wyszczekac 🙂 w 95% dziewczeta sa wyjatkowo niestrawne w wieku lat 16-20, sama przechodzilam😉
wkurza mnie powtarzalność zdjęć w różnych wątkach (np. w kąciku rekreanta i zdjęcia naszych koni). Prawie każdy swoje foty dubluje w obu wątkach, wchodzę do jednego, później do drugiego, a tam na jednej stronie milion zdjęć, które już widziałam na r-v, więc wyłączam. A później się ukrywają jakieś świetne zdjęcia, nie wrzucone nigdzie indziej, które pomijam myśląc, że ten wątek i te posty już widziałam.