Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

kujka   new better life mode: on
04 listopada 2013 19:56
maiiaF, to zglaszaj dublowanie, nie szczyp sie!
Jejku, jestem taka grzeczna, a kolejna osoba mnie ignoruje  😂 nie, nie wkurza mnie to, tylko... śmieszy 😉
Mnie śmieszy to, że dużo osób myli mnie z kujką, a my nawet ignorów mam tyle samo 🙂

Wkurza mnie i tu na facebooku o wiele bardziej, że ludzie nie wiem po co chcą napisać coś po angielsku i piszą z błędami. Po co, jak się pytam, po co? Skoro to polskie fora/portale...
opolanka   psychologiem przez przeszkody
04 listopada 2013 22:34
A mnie "wkurza" to całe ignorowanie. Jakby nie można było po prostu nie czytać czyichś postów 😉
Jejku, jestem taka grzeczna, a kolejna osoba mnie ignoruje  😂 nie, nie wkurza mnie to, tylko... śmieszy 😉

mamy podobne zdanie 🙂 ignorowanie mnie smieszy 😀
od dłuższego czasu - sakura  🙄
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
10 listopada 2013 10:39
Mnie nie tyle wkurza, co po prostu dziwi, że kobieta 26 letnia(?) pisze i zachowuje się jak 13 letnia gówniara 🤔 No nie rozumiem tego.
Może się mylę, ale myślę, że Cierp1enie chodzi głównie o tekst "księża pedofile czekają" i nie rozumiem trochę czemu tak bardzo ją to uraziło - sądzę, że było to przez sakurę napisane gorzko-ironicznie? Albo oświećcie mnie...
Cierp1enie, wyluuzuj! Nie warto się stresować 🙂 Tu ignor się naprawdę przydaje. NIKT NIC nie straci nie przeczytawszy choćby jednego postu.
Byłam pełna dobrych chęci, dopóki nie przeczytałam, że jest osobą po studiach 🤔
kanna - Nie tylko o to. Wkurza dokładnie za to co napisała Czarownica, za dziecinne teksty, a pamiętam, że była jeszcze jakaś akcja z nią związana, chyba chodziło o płeć dziecka. Dziś dobiło mnie jej gówniarskie podejście, ona w szpitalu się nie da zamknąć, nie da sobie nic założyć... nie ważne dziecko, ważna ona sama.
A tekst o księdzu był nie fajny, co innego obrazek Julie, jakiś taki z humorem, ale jej tekst był po prostu nie na miejscu, bo akurat mam kilku znajomych księży i są to złoci ludzie.
Równie dobrze można powiedzieć o pedofilach lekarzach, nauczycielach, prawnikach, tylko księża są na tapecie, a przecież pedofilia jest we wszystkich grupach społecznych tylko się o tym nie mówi.
Można wspomnieć też o tej babcie co głodziła i biła swoje dziecko, a jak się nie mylę uczy w szkole. Można powiedzieć, że psychopaci też czekają na dzieci w szkołach.
Po prostu wkurza mnie sakura i wyraziłam to w odpowiednim wątku.
Ktoś może napisać, że wkurza go cierp1enie i wolno mu 🙂

halo - dziś to zrobiłam i znowu wątek zrobił się przyjemny.
A ja nie ignoruję, bo zawsze mnie hamuje myśl, że ktoś napisze, że zamierza zrobić jakąś głupotę, a ja zdążę wtedy krzyknąć "NIE!" 😉 i uratuję np. dziecko 😉 Do tego wniosku natchnęła mnie Isabelle, która pisała kiedyś, że nie należy nikogo wyganiać z wątku, bo oprócz danej osoby jest jeszcze "to drugie", obecnie jeszcze w brzuchu, ale już niedługo na świecie. Świata nie zbawimy, ale nasze podwórko możemy trochę próbować... 😉
wiesz, mądrze to napisałaś!!  :kwiatek:
Nie zastanawiałam się nad tym, że przecież jest jeszcze druga, malutka osóbka 🙂
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
10 listopada 2013 22:14

Ktoś może napisać, że wkurza go cierp1enie i wolno mu 🙂

Cierp1enie, wkurzasz mnie ! 😉

p.s. lepiej? żarto oczywiście 🤣
😁 😁 
(sorry za emotki, nie mogłam się powstrzymać)
11 listopada 2013 12:33
Cierp1enie, a mnie Twój nick "wkurza", bo zupełnie do Ciebie nie pasuje 🙂
Wiem, mnie też on już wkurza!
Bischa   TAFC Polska :)
11 listopada 2013 13:43
To czas może zmienić? 😁
Ciężko będzie, bo i konta na tym nicku i poczta również.
Cierp1enie, to sobie po prostu zmnien na "nie-Cierpienie" 😀
Cierp1enie nie cierpiące  😁
majstersztyk 😁
tet   Nie odbieram wiadomości priv. Konto zawieszone.
11 listopada 2013 18:34
mnie sakura na tyle wkurza, ze rozwazam zalozenie pierwszego w zyciu ignora. Bo mi humor psuje, jak nawet szybko omijam jej posty. Dla mnie wisienka na torcie byla akcja z oddawaniem psa. Moze to jest 14 latka, ktora stworzyla sobie internetowe zycie w tym internetowa (mam nadzieje) ciaze?
mnie sakura na tyle wkurza, ze rozwazam zalozenie pierwszego w zyciu ignora. Bo mi humor psuje, jak nawet szybko omijam jej posty. Dla mnie wisienka na torcie byla akcja z oddawaniem psa. Moze to jest 14 latka, ktora stworzyla sobie internetowe zycie w tym internetowa (mam nadzieje) ciaze?

niestety, to nie jest 14latka i to nie jest stworzone internetowe życie.
Ja nie wytrzymałam. Ignor kliknięty.
Strasznie mnie wkurzyło to:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,92884.0.html
Ktoś robi alarm, że koń na rzeź, że do środy..... a potem się wycofuje.
Ja rozumiem, że uczeń boi się konsekwencji, ale do licha! Zbiórka na FB miała być po cichu? Jakim cudem?
Poruszyłam znajomych, potem przepraszałam i robiłam z siebie kretynkę. Nigdy więcej! Nigdy.  👿
Mnie znów wkurza jedyny na re-volcie gad - gadzina bym rzekła...
Nie dość, ze jego odzywki są chamskie, obraża (wyzywa) innych forumowiczów , to jeszcce s..a we własne (jeździeckie) gniazdo
O ile w niektórych tematach ma rację - o tyle sposób przekazu na tyle mnie irytuje , że daję się podpuszczać (to też mnie wkurza)
wrr
20 listopada 2013 09:01
_Gaga, dlatego ja już się nie udzielam w tym wątku. Bo to sensu nie ma. "Wydane kilka tysięcy na papierek" przysłoniło mi oczy 😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
20 listopada 2013 09:13
edit: nie ten wątek  😡
[quote author=_Gaga link=topic=785.msg1929260#msg1929260 date=1384936218]
Mnie znów wkurza jedyny na re-volcie gad - gadzina bym rzekła...
Nie dość, ze jego odzywki są chamskie, obraża (wyzywa) innych forumowiczów , to jeszcce s..a we własne (jeździeckie) gniazdo
O ile w niektórych tematach ma rację - o tyle sposób przekazu na tyle mnie irytuje , że daję się podpuszczać (to też mnie wkurza)
wrr
[/quote]

Słońce - Smok to mityczne stworzenie i nie mozna go zakwaliffikować do żadnego gatunku żywych stworzeń ( Wspomniany Gad-Gadzina  ).Nikogo nie obrażam personalnie ,tylko fakt jestem solą w twoim oku ,bo jak napisałaś często mam rację . A że to racja niepopularna i nie trzymająca się twojej wygodnej linii ideologicznej to dajesz ( jak to nazwałaś ) się podpuszczać . Ale fakt i ja nie jestem bez winy ,bo też dając się podpuszczać ,troszeczkę się nakręciłem , ale tak bywa w burzliwej dyskusji . W każdym razie ,przepraszam za wszystko przedstawicielkę lepszej połowy naszego gatunku ( mam na myśli ludzi a nie gady  🤣 🤣 🤣 ) i padam do nóżek w geście przeprosin.  🙇 Postaram się zmienić retorykę wpisów z PiS-owskiej na Hipisowską Peace & Love .  :kwiatek: No i na koniec ,nie sram we własne gniazdo tylko staram się przybliżyć jego rekonstrukcję , bo nawet Bocian ( I nasz Premier ) co jakiś czas naprawia i mości nowe gniazdo bo jak tego nie zrobi to mu pisklaki przez dziury wylatają .  🏇
Porównanie byłoby trafne, gdybyś był szefem tego gniazda 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się