Thymos, kolor był tylko pod charakteryzację, więc 😉 Ciekawa byłam opini, skoro się już chwilowo farbnęłam 😁 W życiu nie farbowałam swoich włosów i nie specjalnie mam ochotę na stałe farbować 😉 Nie ma ktoś ochoty jutro ze mną na perkusję pojechać i porobić zdjęcia, coś nakręcić? Jadę na 18:15.
Hermes, ci goście z tyłu wyglądają trochę dziwnie :P tulipan, zdecydowanie lepiej! A widoki są nieziemskie, to prawda 🙂 kasska, widać szczęście. Ehh, ale mi brakuje jazdy konnej!
Dodofon, dobry mejkap, nic sie nie swieci 😀 i jak ladnie podkreslilas oczy... tylko czy nie za duzo tego eyelinera? 👀
kasska jestes taka ladna, ze to az chore! i to jeszcze na koniu, gdzie kazdy normalny czlowiek wyglada 10x gorzej niz zazwyczaj. jak wszystek umre, to powiem Boyowi, zeby sie z Toba ozenil 😍
kasska jestes taka ladna, ze to az chore! i to jeszcze na koniu, gdzie kazdy normalny czlowiek wyglada 10x gorzej niz zazwyczaj. jak wszystek umre, to powiem Boyowi, zeby sie z Toba ozenil 😍
jakie to jest przesłodkie... 🙂 !! a kasska to najpiękniejszy bej, przecież wiadomo! 😀 !!
Nie masz za co dziękować! Piszemy jak jest 😀 Jeszcze dodam trzy zdjęcia z ostatniego wypadu 🙂 niestety zdjęcia nie najlepszej jakości,bo musiałam sporo je pomniejszać.
zgadza się,kamieniołom w okolicach Chrzanowa 🙂 Niestety cały czas czynny,więc miałyśmy szczęście z koleżanką,że Panowie,którzy nas znaleźli byli mili i nabrali się na to,że się zgubiłyśmy. 🤣
kasska jesteś wręcz ładna nielegalnie, przecież nie można tak dobrze wyglądać w każdych warunkach ! Thymos Twojej urody jestem oddaną fanką 😉 Bee ależ Ty masz oczy 😲 To naturalne ? Piękne są :kwiatek:
equi, mówisz o tym, że krzywe? 😁 naturalnie mam dwa różne, ale nie aż tak, tu potęgowało światło, no i obróbka. choć różnica jest, jak ktoś "głęboko" patrzy mi w oczy, widoczna : )
Hahh, nie, nie, jakiś asymetrii na tym zdjęciu w ogóle nie widać. O kolor mi chodzi ! Ile bym dała za takie 😜 W sumie, mnie jeszcze nie było. Zdjęć mam mało, bo nie przepadam, także w porównaniu z Waszymi jest bladziusieńko 😉 Kadrowane, prześwietlone i jakbym chciała coś wypluć 😁