Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

bez makijażu nie wychodzę z chaty

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
28 października 2013 08:26
Dodofon, jesteś moim mistrzem! 😍 😜
Thymos, kolor był tylko pod charakteryzację, więc 😉 Ciekawa byłam opini, skoro się już chwilowo farbnęłam 😁 W życiu nie farbowałam swoich włosów i nie specjalnie mam ochotę na stałe farbować 😉
Nie ma ktoś ochoty jutro ze mną na perkusję pojechać i porobić zdjęcia, coś nakręcić? Jadę na 18:15.

E: dopiska
tulipan, jak dla mnie lepiej w brązie, bo dużo naturalniej 😉
Hermes, co to była za gala?

A ja pozdrawiam z Portugalii 🙂

Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
28 października 2013 17:09
Mia, wybór królowej roku :P aczkolwiek to był ćwierćfinał i nawet nie czekałam na wyniki, bo organizacja fatalna i ludzie okropni 😉
z weekendu
Thymos uwielbiam Cię!  💘
Quendi Tobie blond pasuje, taką delikatną urodę masz. Ja to taka blondynka na siłę byłam  😉

Mia ale widok  😜 Mam ciemne brwi, ciemne oczy i ten brąz jakoś tak bardziej mi leży. Lepiej się czuję w tym kolorze  🙂
tulipan, w naturaknych zdecydowanie lepiej! Ładnie Ci w takim odcieniu 🙂
Ponieważ nie mogę się nacieszyć zdjęciami z Hubertusa, to wstawię coś i tutaj  😀

kasska ile radości! Wyglądasz super 🙂
Hermes, ci goście z tyłu wyglądają trochę dziwnie :P
tulipan, zdecydowanie lepiej! A widoki są nieziemskie, to prawda 🙂
kasska, widać szczęście. Ehh, ale mi brakuje jazdy konnej!
Kasska, ale masz cudowne buty!
A tak na pierwszy rzut oka (pierwsze zdjęcie), Kasia Tusk jest do Ciebie podobna, przez chwilę myślałam nawet, że...  😉
kasska świetnie wyglądasz ! 🙂
Kasska to najpiękniejsza laska jaką znam 😀 i fajna, i mądra w dodatku. Więc ma cały pakedż, co jest dodatkowo frustrujące 😁
Ps. Oddawaj cz.! 😀iabeł:
kujka   new better life mode: on
29 października 2013 16:53
Dodofon, dobry mejkap, nic sie nie swieci 😀 i jak ladnie podkreslilas oczy... tylko czy nie za duzo tego eyelinera?  👀

kasska jestes taka ladna, ze to az chore! i to jeszcze na koniu, gdzie kazdy normalny czlowiek wyglada 10x gorzej niz zazwyczaj. jak wszystek umre, to powiem Boyowi, zeby sie z Toba ozenil  😍
kasska jestes taka ladna, ze to az chore! i to jeszcze na koniu, gdzie kazdy normalny czlowiek wyglada 10x gorzej niz zazwyczaj. jak wszystek umre, to powiem Boyowi, zeby sie z Toba ozenil  😍

jakie to jest przesłodkie... 🙂 !! a kasska to najpiękniejszy bej, przecież wiadomo! 😀 !!
No...Kasska- dołączam do fanek twojej urody. Bardzo ładna z ciebie dziewczyna.  😀
Thymos też fajnie. Ładnie a zarazem tak..intrygująco.  😉
Kielecka dziołszka to wiadomo ze cudna! no wylaszczyl sie ten nasz b*c
Omg, laski, dopiero teraz to wszystko odczytalam 😀 dzieki Wam za te mile(podejrzane?:p) slowa 🙂
Nie masz za co dziękować! Piszemy jak jest  😀
Jeszcze dodam trzy zdjęcia z ostatniego wypadu  🙂 niestety zdjęcia nie najlepszej jakości,bo musiałam sporo je pomniejszać.
Jiska gdzie jest tak ładnie?  🙂
Zakładam jakiś stary kamieniołom w okolicach Krakowa bo jeśli dobrze pamiętam to Jiska jest gdzieś stąd
zgadza się,kamieniołom w okolicach Chrzanowa 🙂 Niestety cały czas czynny,więc miałyśmy szczęście z koleżanką,że Panowie,którzy nas znaleźli byli mili i nabrali się na to,że się zgubiłyśmy. 🤣
Jiska, drugie cudowne!!!
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
31 października 2013 10:28
z uwagi, że mam jakieś nowe zdjęcia, to może i ja się ujawnię? 🙂
kasska jesteś wręcz ładna nielegalnie, przecież nie można tak dobrze wyglądać w każdych warunkach !
Thymos Twojej urody jestem oddaną fanką 😉
Bee ależ Ty masz oczy  😲 To naturalne ? Piękne są  :kwiatek:
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
31 października 2013 16:49
equi, mówisz o tym, że krzywe?  😁 naturalnie mam dwa różne, ale nie aż tak, tu potęgowało światło, no i obróbka. choć różnica jest, jak ktoś "głęboko" patrzy mi w oczy, widoczna : )
Hahh, nie, nie, jakiś asymetrii na tym zdjęciu w ogóle nie widać. O kolor mi chodzi ! Ile bym dała za takie  😜
W sumie, mnie jeszcze nie było. Zdjęć mam mało, bo nie przepadam, także w porównaniu z Waszymi jest bladziusieńko 😉 Kadrowane, prześwietlone i jakbym chciała coś wypluć  😁
ekuss   Töltem przez życie
31 października 2013 20:37
Z podrowieniami z zimnej Islandii 😀

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się