Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

flygirl, Dzięki! :kwiatek: Żebym to ja wiedziała! Znalazłam ją w najmniejszym butiku w mojej malutkiej mieścinie. Sama się zdziwiłam. Mogę później sprawdzić firmę. Dałam za nią 130 złotych  😂
Tristia, wilczyk, smarcik Dziękuję!
A to ja, najswiezsza, zdjecie na totalnym spontanie, zdazylam zdjac kask po jezdzie i roztrzepac wlosy 😀
faith bardzo ładnie i naturalnie wyglądasz  :kwiatek:
...to i ja dodam. 🙂

..zedytowałam, bo zdjęcie się nie dodało.
vanille bardzo dziekuje  :kwiatek: czulam sie jak wyplosz troche 😀

deksterowa rasowa blondynka z pieknym usmiechem!🙂
maleństwo   I'll love you till the end of time...
06 października 2013 21:03
deksterowa, łohooo, ja Cię pierwszy raz widzę z wyprostowanymi włosami. Super na tym pierwszym! Powaga!
To jeszcze w ramach wspomnienia lata, bo zdjęcia próbuję poogarniać 🙂

Malbork:

Gdzieś po drodze, z kolegą:

W drodze na Hel:

Hel:

Z Tomkiem:
Dworcika , super zdjęcia i jaka pogoda 😍

Kilka moich:

Ruda77, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam! A tu taka laska 😜
Dworcika bardzo Ci pasuje taka długa kiecka z szerokim pasem, jak dla mnie bardzo sexy, zwłaszcza to zdjęcie w morzu 🙂
Ruda77 z ciekawości- ile masz kolczyków w tym lewym uchu?  😀 współczuje przy robieniu zdjęcia na dowód  😁
Ruda77, kolczyki  😜.
Thymos , dzięki 🙂 Wiesz z całej masy zdjęć tylko 3 nadawały się do pokazania, a reszta do usunięcia  😉
baffinka , w lewym 15 😉 Do zdjęcia na dowód nie kazali mi ich na szczęście wyciągać 🤣
Ruda77 wow. robi wrażenie  😀 i przyjęli Ci? u nas w urzędzie to by od razu wygnali  😁
baffinka , na szczęście i na dowód i na prawko przyjęli takie zdjęcie 😀
Ruda77 zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam  🤣
Ruda77 wow. robi wrażenie  😀 i przyjęli Ci? u nas w urzędzie to by od razu wygnali  😁

a photoshop to niby do czego służy  😎
a photoshop to niby do czego służy  😎

żeby cycki powiększać  😁
Dopiero doczytałam... 😉

Dworcika , super zdjęcia i jaka pogoda 😍

Dziękuję, pogoda faktycznie się udała - dzień przed naszym przyjazdem lało, wieczorem, już po naszym wyjeździe tak samo Nasze 4 dni - piękna pogoda, można było się kąpać w morzu (z czego ja pierwszy raz od 10 lat 😁 ).

Dworcika bardzo Ci pasuje taka długa kiecka z szerokim pasem, jak dla mnie bardzo sexy, zwłaszcza to zdjęcie w morzu 🙂

Łohoho!  😡
Dziękuję  :kwiatek:  Fakt, że kieckę uwielbiam, bo jest dłuuuuga, jak ją odpowiednio założę, to i 10cm but zasłoni. I leciuteńka, zwiewna... Gdyby się jeszcze łaskawie tak nie gniotła, byłby ideał  😂
Znając gust mojego męża pokazałam mu zdjęcie Tyskakonik.

Reakcja? "wooow" a potem, że to chyba najładniejsza dziewczyna jeżdżąca konno na świecie i mogłaby grać w reklamach bryczesów, i na pewno by wzrosła sprzedawalność🙂

ja jestem z urody całkiem nie w jego tzw. guście😉 ale on w moim też nie, więc się dopasowaliśmy🙂
faith i maleństwo    dziękuję za miłe słowa. Przed godziną stałam się już nie-blondynką, ale równie rasowa jestem mam nadzieję🙂

oto nowa ja: /jakość telefonowa/

a w sumie maleństwo, pokaż się,niech wszyscy zobaczą Twój cudny uśmiech🙂
maleństwo   I'll love you till the end of time...
10 października 2013 11:23
deksterowa, e, kto widział, ten widział przy jakiejś okazji, nie będę się tu pchała 😉
A nowy kolor trafiony 😀 i naprawdę, ta fryzura jest dużo bardziej korzystna niż fale.
Będę spała i chodziła wszędzie z prostownicą🙂 
reakcja Jarka- wielkie ufff.... bał się, że przyjdę z niebieskimi włosami albo z różowymi pasemkami. Nastraszyłam go wcześniej😉 proponuje mi grzywkę jeszcze.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
10 października 2013 12:19
Znając gust mojego męża pokazałam mu zdjęcie Tyskakonik.

Reakcja? "wooow" a potem, że to chyba najładniejsza dziewczyna jeżdżąca konno na świecie i mogłaby grać w reklamach bryczesów, i na pewno by wzrosła sprzedawalność🙂

ja jestem z urody całkiem nie w jego tzw. guście😉 ale on w moim też nie, więc się dopasowaliśmy🙂

Tyskakonik ma taką urodę, że jest chyba w guście każdego faceta  😜
yga   srają muszki, będzie wiosna.
10 października 2013 15:07
I nie tylko faceta!  🙂
I nie tylko faceta!  🙂

....nie chciałam tego pisać....:P
emptyline   Big Milk Straciatella
11 października 2013 00:37
deksterowa, bardzo Ci ładnie w tym kolorze!
dworcika, bardzo miłe, pozytywne zdjęcia.
Ruda, jak to możliwe, że mogłaś mieć kolczyki w dowodzie?

emptyline, dziękuję :kwiatek:
Ruda77, tak samo jak Thymos, zupełnie inaczej sobie Ciebie 🙂 A kolczyki - wow!

Dworcika, jakie super pozytywne zdjęcia!

Ja mam tylko samostrzałkowe, bo nikt nie chce mnie wziąć na zdjęcia 😁
gabb., ale ty piękna 😀 Z ciekawości jak sobie wyobrażałaś? 😉
deksterowa, super z prostymi włosami 🙂
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
11 października 2013 19:44
deksterowa  super zdjecia, wyglądasz bardzo sympatycznie 🙂
gabb piękny uśmiech, zazdroszczę
dworcik tyt to jak zawsze, niezmienna od lat 🙂 chociaż..w sumie to młodniejesz 🙂
Ruda77 kolczyki 😍

ja w obiektywie mojego małża ;]
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się