flygirl, Dzięki! :kwiatek: Żebym to ja wiedziała! Znalazłam ją w najmniejszym butiku w mojej malutkiej mieścinie. Sama się zdziwiłam. Mogę później sprawdzić firmę. Dałam za nią 130 złotych 😂
Tristia, wilczyk, smarcik Dziękuję!
A to ja, najswiezsza, zdjecie na totalnym spontanie, zdazylam zdjac kask po jezdzie i roztrzepac wlosy 😀
faith bardzo ładnie i naturalnie wyglądasz :kwiatek:
...to i ja dodam. 🙂
..zedytowałam, bo zdjęcie się nie dodało.
vanille bardzo dziekuje :kwiatek: czulam sie jak wyplosz troche 😀
deksterowa rasowa blondynka z pieknym usmiechem!🙂
deksterowa, łohooo, ja Cię pierwszy raz widzę z wyprostowanymi włosami. Super na tym pierwszym! Powaga!
To jeszcze w ramach wspomnienia lata, bo zdjęcia próbuję poogarniać 🙂
Malbork:

Gdzieś po drodze, z kolegą:

W drodze na Hel:

Hel:

Z Tomkiem:
Dworcika , super zdjęcia i jaka pogoda 😍
Kilka moich:

Ruda77, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam! A tu taka laska 😜
Dworcika bardzo Ci pasuje taka długa kiecka z szerokim pasem, jak dla mnie bardzo sexy, zwłaszcza to zdjęcie w morzu 🙂
Ruda77 z ciekawości- ile masz kolczyków w tym lewym uchu? 😀 współczuje przy robieniu zdjęcia na dowód 😁
Thymos , dzięki 🙂 Wiesz z całej masy zdjęć tylko 3 nadawały się do pokazania, a reszta do usunięcia 😉
baffinka , w lewym 15 😉 Do zdjęcia na dowód nie kazali mi ich na szczęście wyciągać 🤣
Ruda77 wow. robi wrażenie 😀 i przyjęli Ci? u nas w urzędzie to by od razu wygnali 😁
baffinka , na szczęście i na dowód i na prawko przyjęli takie zdjęcie 😀
Ruda77 zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam 🤣
Ruda77 wow. robi wrażenie 😀 i przyjęli Ci? u nas w urzędzie to by od razu wygnali 😁
a photoshop to niby do czego służy 😎
a photoshop to niby do czego służy 😎
żeby cycki powiększać 😁
Dopiero doczytałam... 😉
Dworcika , super zdjęcia i jaka pogoda 😍
Dziękuję, pogoda faktycznie się udała - dzień przed naszym przyjazdem lało, wieczorem, już po naszym wyjeździe tak samo Nasze 4 dni - piękna pogoda, można było się kąpać w morzu (z czego ja pierwszy raz od 10 lat 😁 ).
Dworcika bardzo Ci pasuje taka długa kiecka z szerokim pasem, jak dla mnie bardzo sexy, zwłaszcza to zdjęcie w morzu 🙂
Łohoho! 😡
Dziękuję :kwiatek: Fakt, że kieckę uwielbiam, bo jest dłuuuuga, jak ją odpowiednio założę, to i 10cm but zasłoni. I leciuteńka, zwiewna... Gdyby się jeszcze łaskawie tak nie gniotła, byłby ideał 😂
Znając gust mojego męża pokazałam mu zdjęcie Tyskakonik.
Reakcja? "wooow" a potem, że to chyba najładniejsza dziewczyna jeżdżąca konno na świecie i mogłaby grać w reklamach bryczesów, i na pewno by wzrosła sprzedawalność🙂
ja jestem z urody całkiem nie w jego tzw. guście😉 ale on w moim też nie, więc się dopasowaliśmy🙂
faith i maleństwo dziękuję za miłe słowa. Przed godziną stałam się już nie-blondynką, ale równie rasowa jestem mam nadzieję🙂
oto nowa ja: /jakość telefonowa/
a w sumie maleństwo, pokaż się,niech wszyscy zobaczą Twój cudny uśmiech🙂
deksterowa, e, kto widział, ten widział przy jakiejś okazji, nie będę się tu pchała 😉
A nowy kolor trafiony 😀 i naprawdę, ta fryzura jest dużo bardziej korzystna niż fale.
Będę spała i chodziła wszędzie z prostownicą🙂
reakcja Jarka- wielkie ufff.... bał się, że przyjdę z niebieskimi włosami albo z różowymi pasemkami. Nastraszyłam go wcześniej😉 proponuje mi grzywkę jeszcze.
Znając gust mojego męża pokazałam mu zdjęcie Tyskakonik.
Reakcja? "wooow" a potem, że to chyba najładniejsza dziewczyna jeżdżąca konno na świecie i mogłaby grać w reklamach bryczesów, i na pewno by wzrosła sprzedawalność🙂
ja jestem z urody całkiem nie w jego tzw. guście😉 ale on w moim też nie, więc się dopasowaliśmy🙂
Tyskakonik ma taką urodę, że jest chyba w guście każdego faceta 😜
I nie tylko faceta! 🙂
....nie chciałam tego pisać....:P
deksterowa, bardzo Ci ładnie w tym kolorze!
dworcika, bardzo miłe, pozytywne zdjęcia.
Ruda, jak to możliwe, że mogłaś mieć kolczyki w dowodzie?
emptyline, dziękuję :kwiatek:
Ruda77, tak samo jak
Thymos, zupełnie inaczej sobie Ciebie 🙂 A kolczyki - wow!
Dworcika, jakie super pozytywne zdjęcia!
Ja mam tylko samostrzałkowe, bo nikt nie chce mnie wziąć na zdjęcia 😁
gabb., ale ty piękna 😀 Z ciekawości jak sobie wyobrażałaś? 😉
deksterowa, super z prostymi włosami 🙂
deksterowa super zdjecia, wyglądasz bardzo sympatycznie 🙂
gabb piękny uśmiech, zazdroszczę
dworcik tyt to jak zawsze, niezmienna od lat 🙂 chociaż..w sumie to młodniejesz 🙂
Ruda77 kolczyki 😍
ja w obiektywie mojego małża ;]