Do mnie dotarł Borgarnes 😉 Jeśli chodzi o samo ogłowie, to jestem mile zaskoczona. Skórka jak na tą cenę fajna. Duży + jest taki, że na małą głowę można spokojnie zrobić dowolną ilość dziurek 😉 Ale żeby nie było kolorowo są 2 mankamenty - wielki naczółek 😁 , ale na szczęście można go zmniejszyć, bo jest na to miejsce, i to też mam zamiar uczynić. Minusem też jest to, że naczółek jest przytwierdzony jakby na stałe z jednej strony 🤔 nie ma możliwości wyciągnięcia pasków, bo blokuje albo nachrapnik albo sprzączka. Z drugiej strony można spokojnie wyciągnąć paski od wędzidła i nachrapnika. Ogólnie jestem zadowolona, w przyszłym tygodniu pojadę do rymarki, żeby skróciła mi wystające paski i naczółek 🙂
Na razie 2 fotki, bo mam problem ze zrzuceniem zdjęć z tel TŻta :/
Jestem zadowolona z tego ogłowia na pierwszy rzut oka, dziękuję za pomoc w wyborze :kwiatek: 💃
-->
Na tym zdjęciu, to muszę w ogłowiu też skrócić te paski , bo są za długie, od wędzidła oraz nachrapnikowy i wędzidłowy, i poprosić rymarkę, żeby albo dodała jeszcze jedną szlufkę, bądź spróbowała wsadzić lewy pasek w szlufke od naczółka ...
-->
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia