Dziękuję

ushia   It's a kind o'magic
24 maja 2013 21:55
Katija - dziękuję za rady i okazję do nauki i przede wszystkim - chęci!  :kwiatek:
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
24 maja 2013 22:00
Wywlekam, ale mam dziś taki melancholijny wieczór.
Chciałam podziękować Strzydze, za to że jest.

Też się cieszę, że Ciebie mam. Trzeba dbać o wartościowych ludzi, którzy są wokół, bo jest ich bardzo mało.
ushia, oj tam oj tam 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 maja 2013 19:23
Dziękuję użytkowniczce kotlet za starania i informacje  :kwiatek:
Dziękuję jednej z dyskutantek, za porady priv dotyczące banków.  :kwiatek:
Weszłam na rozmowę uzborojona w wiedzę. I ..... zmieniłam bank.
Bardzo serdecznie dziękuję rtk, za informację  :kwiatek:
Ja bardzo , ale to bardzo chciałabym podziękować iskierkowej  :przytul: Dzięki niej dowiedziałam się że wygrałam konkurs , tak to bym przegapiła i nagroda by przepadła. Dziękuje jeszcze raz  :kwiatek:
Dziękuję berze7  :kwiatek:
Za pomoc w spojrzeniu na zagadnienia biznesu i postawieniu mnie z głowy na nogi.
:kwiatek:
Tania, oj, bo się zarumienię. Cieszę się, że mogłam coś pomóc.
pięknie dziękuję agatat za ogromną pomoc w ogarnięciu filmików. :kwiatek:
szalonakobyła  :kwiatek:  cieszę się, że udało mi się pomóc 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
18 sierpnia 2013 12:52
Dziękuję Shilton za pomoc  :kwiatek:
Pięknie dziękuję deksterowej za przesłanie ebooków  :kwiatek:
Gabryś dziękuje cioci BASZNI za zarąbistą bluzę, którą dostał od niej już jakiś czas temu, a teraz do niej dorósł. 😀

Julie, ja nie lubię dzieci zbytnio, ale Twoje maleństwo jest przeeurocze i ma piękne oczy! Bluza też bomba  😀
BASZNIA   mleczna i deserowa
25 sierpnia 2013 14:36
Jaaaaaaaaaaaaaaaaki piekny Gabunio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie ma za co, sama przyjemnosc, zwlaszcza, ze bluza wolala " Musi mnie miec syn deathmetalówy 🙂"

*jesli cos nakrecilam z gatunkiem muzy sorry 🙂, nie znam sie :P. Ale ten klimat :P.
Alabamka, Dziękuję, miło mi. 😀

BASZNIA, No, może być, niegdyś utożsamiałam się z tego rodzaju subkulturą. Dawno i nieprawda, ale klimaty rockowo-metalowe są nadal najbliższe memu sercu. 😉
A Gabrysia o dziwo uwielbiam w kolorowych ubrankach. Ta bluza jest doskonałym połączeniem. <cmok>
Dziękuję Tani, za jej magiczne kciuki. Wiele moich problemów rozwiązało się jak za dotknięciem różdżki.
01 września 2013 14:32
Dziękuję deksterowej za odwiedziny 🙂. I nie tylko, ponownie 😉.
Bo deksterowa to fajna kobitka jest 😉
01 września 2013 16:19
No 🙂
Dziekuję Wam za miłe słowa dziewczyny, podbudowujecie 🙂

Dziękuję BASZNI za kawę dla mnie i mojego męża i miłą przerwę w długiej podróży. Masz wspaniałą Rodzinę i super Zwierzęta, zwłaszcza psa który myśli, że jest kotem🙂 A droga "miedzykonna" super.

Dziękuje także HORSE_ART za wspaniały urlop, miły spacer po lesie, oj będę tęskniła... do Ciebie, Twojej energii, opowieści różnej treści...dziękuję:*

Honorowej za czaprak również dziekuję, do zobaczenia🙂

no, tak hurtem🙂

kujka   new better life mode: on
08 września 2013 15:34
DZIĘKUJ(k)Ę:
amnestrii,
Forcie,
Dzionce,
kassce,
Averis

za

i w ogóle za wczorajsze urodziny i nie tylko. Z Wami każda impreza jest jak urodzinowa  :kwiatek: :kwiatek:
Boś Ty dla nas najważniejsza przecież 😍
Averis   Czarny charakter
08 września 2013 19:10
kujka,
kujka, ojeeej, jak fajnie tak oficjalnie 😀 Sama przyjemność taka konspiracja urodzinowa, teraz tylko czekam na zakupy i będę wszystko macać na Gilku (i pożyczać :hihi🙂
Czekam na zdjęcia w szmato sąsiadko  😉
Dziekuje abre za przefajny dzien i za przepiekne zdjecia Tycjana! Jestem zachwycona, mlody dumny, a zdjecia po prostu genialne 😍 jeszcze raz dziekuje! :kwiatek:
pokaż choć jedno  😜
Ok, wstawie, bo az mnie skreca tak mi sie podobaja 😍 sa jeszcze superanckie inne, ale z innymi dziecmi, wiec nie bede publikowac. Trener widoczny na jednym zdjeciu wyrazil zgode na publikacje 😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się