Ja bardzo , ale to bardzo chciałabym podziękować iskierkowej :przytul: Dzięki niej dowiedziałam się że wygrałam konkurs , tak to bym przegapiła i nagroda by przepadła. Dziękuje jeszcze raz :kwiatek:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaki piekny Gabunio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma za co, sama przyjemnosc, zwlaszcza, ze bluza wolala " Musi mnie miec syn deathmetalówy 🙂"
*jesli cos nakrecilam z gatunkiem muzy sorry 🙂, nie znam sie :P. Ale ten klimat :P.
BASZNIA, No, może być, niegdyś utożsamiałam się z tego rodzaju subkulturą. Dawno i nieprawda, ale klimaty rockowo-metalowe są nadal najbliższe memu sercu. 😉 A Gabrysia o dziwo uwielbiam w kolorowych ubrankach. Ta bluza jest doskonałym połączeniem. <cmok>
Dziekuję Wam za miłe słowa dziewczyny, podbudowujecie 🙂
Dziękuję BASZNI za kawę dla mnie i mojego męża i miłą przerwę w długiej podróży. Masz wspaniałą Rodzinę i super Zwierzęta, zwłaszcza psa który myśli, że jest kotem🙂 A droga "miedzykonna" super.
Dziękuje także HORSE_ART za wspaniały urlop, miły spacer po lesie, oj będę tęskniła... do Ciebie, Twojej energii, opowieści różnej treści...dziękuję:*
Honorowej za czaprak również dziekuję, do zobaczenia🙂
kujka, ojeeej, jak fajnie tak oficjalnie 😀 Sama przyjemność taka konspiracja urodzinowa, teraz tylko czekam na zakupy i będę wszystko macać na Gilku (i pożyczać :hihi🙂
Dziekuje abre za przefajny dzien i za przepiekne zdjecia Tycjana! Jestem zachwycona, mlody dumny, a zdjecia po prostu genialne 😍 jeszcze raz dziekuje! :kwiatek:
Ok, wstawie, bo az mnie skreca tak mi sie podobaja 😍 sa jeszcze superanckie inne, ale z innymi dziecmi, wiec nie bede publikowac. Trener widoczny na jednym zdjeciu wyrazil zgode na publikacje 😉