A ja się pochwalę tą krówką 😀 Wiki, SP ,11 lat 😀 około 164 w kłębie 😉(nie mam zdjęcia jej samej w jakiejś przyzwoitej jakości :icon_redface🙂 Na zawodach jak wyjeżdżam to wszyscy znajomi 'muuuuuuu!!!' 😀
jekaterina00 cudne stworzenie! 😉 Młodziaczek pierwszy raz zawita w tym wątku. Na razie jest małym brzydkim kaczątkiem (widać to na drugim zdjęciu 😂 ), ale kto wie, co z niego wyrośnie 🤣 Maluch w trakcie zajeżdżania, dużo pracy przed nami, ale damy radę.
katija - Twój komentarz mnie rozbawił. Nie wiem po co to napisałaś...bez sensu. Osądzasz tak po foto,a nawet konia na oczy nie widziałaś... Mój koń nie jest pokraczny. Bez komentarzy dalszych.... ;]
jekaterina00 - w końcu was widzę!! 🙂 No i nowy nabytek. Gratulacje kolejnego skokacza :kwiatek:
sylwiaj - Jak ją kupiłam miała 5 miesięcy. Do 6 miesiąca była z mamą w boksie i spotykały się na pastwisku, ale miały już osobne boksy, a jak skończyła 8 miesięcy zabrałam ją do innej stajni 🙂
dzięki Łaciata.. ta moja mała sroka to najbardziej zabawna jest jak chłopaki i Sendai(folblut) szaleją .. Dwa angliki w galopie i pomiędzy kucor z krotkimi nogami i zadartą dumnie głową do góry i podniesionym ogonem Tego sie nie da opisać 😀 Kiedyś ich nakręcę i wstawię filmik.Mała jest wtedy bezbłędna i co mi się w niej podoba -jak siodłam swojego trakena to ona przy boku jak doklejona chodzi wtedy z nami.Pewnie w terenie też by tak szła -muszę kiedyś wypróbować.