Figaro.Winner - Fajne małe. No i zgodzę się z komentarzem wyżej.. dużo białego i czyszczenia :P chodź.... ja mam prawie karego konia.. to nogi i dupka i ogon... to masakraaa 😀
Dziękuję za wszystkie wpisy. Wiem ile trzeba poświęcać czasu na pielęgnację srokaczy, ale i Wy na pewno wiecie ile to daje radości 🙂 Pozdrawiam! :kwiatek: Listopadowe galopady!!!
Witajcie od dłuższego czasu poszukuje wymarzonego srokacza bez skutku niestety🙁 A jak widze, wy macie przepiękne okazy może orientujecie się o jakimś łaciatym do sprzedania. Konkretnie potrzebuje znaleźć srokatego wałacha lub ogiera do kastracji w typie tobiano rasy małopolskiej, sp lub wlkp o wzroście do 162cm gdzieś w okolicach województwa śląskiego dolnośląskiego małopolskiego opolskiego lub świętokrzyskiego. Z góry dzięki za info.
Witajcie od dłuższego czasu poszukuje wymarzonego srokacza bez skutku niestety🙁 A jak widze, wy macie przepiękne okazy może orientujecie się o jakimś łaciatym do sprzedania. Konkretnie potrzebuje znaleźć srokatego wałacha lub ogiera do kastracji w typie tobiano rasy małopolskiej, sp lub wlkp o wzroście do 162cm gdzieś w okolicach województwa śląskiego dolnośląskiego małopolskiego opolskiego lub świętokrzyskiego. Z góry dzięki za info. widzialam niedawno tu na ogloszeniach przepieknego srokacza do kupienia,ale juz go ktos zarezerwowal...🙁
[quote author=Sahara link=topic=143.msg1916491#msg1916491 date=1383648377] Ten kon ma na imie Figiel,jest walachem zimnokrwistym,srokaty...SLICZNY 💘 💘 💘 Jest w woj.malopolskim
Figiel mojej drugiej połowie wpadł w oko - ciekawi mnie dlaczego wystawiony za tak niską cenę 🤔 [/quote] Wydaje mi sie ze to jest normalna cena jak na walacha zimnokrwistego 😲 😲 😲
Cena za Figla taka a nie inna gdyż właścicielowi konia zależało na szybkiej sprzedaży najzwyczajniej w świecie nie miał dla konia czasu i koń stał, a takiemu ziemniakowi ruch jest potrzebny gdyż inaczej go roznosi, konik już sprzedany, przyjadą po niego aż ze Szczecina 🙂
Pogrubiane, niskopodwoziowe sp, taki typowy koński kundelek. Lat około 10 😉 Łaciatka o wdzięcznym imieniu (no, a przynajmniej ktoś tak powiedział i już zostało) Kasia 😁