Końska rewia mody cz. 3

ja musze sprzedać zbędny sprzęt i moge szaleć :P jak znam życie, to pewnie jakiegoś pada kupie 😀
wątek zamknięty
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
21 lutego 2009 10:35
do mnie to zdjecie katalogowe ES najbardziej przemawia za rozem do gniadych  😍 wogole to marzy mi sie ten czaprak

moglabym prosic o linki gdzie mozna kupic ten czaprak? 🙂
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
21 lutego 2009 10:45
Solina, czaprak byl 2 kolekcje temu (poprzednia wiosna) wiec nie wiem,czy gdzies jeszcze sie ostal.

hehe, to byl moj pierwszy czaprak 'z gornej polki' 😉 wczesniej zarzekalam sie ze wiecej jak 100zl to ja nigdy przenigdy za czaprak nie dam 🙂 no,ale kupilam go sobie na 2 okazje- swoje urodziny i zajazdke siwego 😉
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
21 lutego 2009 13:33
Solina o czaprak zapytaj na www.horse-trade.pl Czaprak może jeszcze Ci sprowadzą, ale owijek już dawno nie ma 🙁
wątek zamknięty
Solina, jakbyś miała więcej wątpliwości - moja niunia w różyku eurostarowym (no i do tego mega majowo) :

Uważam, że bardzo jej twarzowo, niestety nie mam fajnego zdjęcia typowo z boczku
wątek zamknięty
Solina   Wszyscy mamy źle w głowach że żyjemy hej hej la la
21 lutego 2009 14:42
dzieki dziewczyny  :kwiatek:
horse-trade mam kila metrow od babci wiec jak bede u niej to wpadne i podpytam  🙂

pokemon bardzo ladnie kolor komponuje sie z kolorem kobylki  🙂 do tego ta zielona łaka ja chce juz wiosne  🙇
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
21 lutego 2009 14:42
Posmana nie stroję i nie podążam za modowymi jeździeckimi trendami, ale zakochałam się w tej nowej kolekcji Eskadrona 😜 Na coś na pewno się skuszę 😍
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, jesteś kolejną osobą, która mi to mówi, ale w niedalekiej przyszłości chciałabym siodło wymienić na skokowe, a pod skokówką to już by mi się totalnie nie widziały... 😉
Wszechstronny fason ANKY jest tylko dla mnie "kopniakiem" do zakupu:P
wątek zamknięty
Ja Anky i inne pady używam pod skokówkę i nie wygląda źle,ale co kto lubi😉
wątek zamknięty
D&A, otóż to... co kto lubi🙂
A mogłabyś pokazać jakąś fotkę pod skokówką?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
21 lutego 2009 16:57
Nasturcja-Renata, jesteś kolejną osobą, która mi to mówi, ale w niedalekiej przyszłości chciałabym siodło wymienić na skokowe, a pod skokówką to już by mi się totalnie nie widziały... 😉
Wszechstronny fason ANKY jest tylko dla mnie "kopniakiem" do zakupu:P

m0niSka masz rację, pod skokówka może już tak dobrze nie wyglądać, ale przynajmniej masz teraz pretekst do zakupu  😁

edit szukałam nowej kolekcji Eurostara a patrzcie co znalazłam  😀iabeł:
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/products.html?mv_arg=sattelzubehoerangebote
Jakby ktoś chciał coś ze starej kolekcji  😉
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 lutego 2009 19:10
A ja własnie zakupiłam Lamicella Pradhe kolor szafirowy. Zakupiłam przez allegro z sklepu Piaffallo na promocji za 90 zł. Ale przyznam szczerze , że głównym czynnikiem popędzajacym mój zakup był dodatkowy fakt że nowa cena sklepowa tego czapraka będzie teraz wynosic 149zł

🤔 🤔 🤔

Ubolowam tylko , że nigdzie na allegro nie można dorwac wersji pomarańczowej w starej cenie  🙁 😕
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, Szczerze? wolałabym nie mieć tego pretekstu... Mój portfel by przynajmniej nie ucierpiał 😁

asds, boże... w życiu bym za ten czaprak tyle nie dała! (nowa cena)
wątek zamknięty
ma ktoś z Was foty antracytowego (??) [szary z pomarańczowo-szarą lamówką] czapraka SCHOCKEMOLE ??
Najlepiej na koniu  🙂

Dodam, że szukam pasujących owijek  😉
wątek zamknięty
Testujemy Mattesowe nauszniki.
Model troche się wiercił ale coś pstryknęłam.

wątek zamknięty
Dorcysia nauszniki wyglądają baaardzo fajne szczególnie te pierwsze, dla mnie bomba 🙂
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
22 lutego 2009 11:47
Widze ze Matteas poszerza swoją oferte  🤣
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
22 lutego 2009 11:47
Dorcysia,  😍
Śliczne  😀
wątek zamknięty
Dorysia wypasione są!
wątek zamknięty
Winnetou w nowym kompleciku 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Czy u Was też nie działa strona sklepu koński świat (tego z linku powyżej). Chodzi mi o to dodawanie rzeczy do koszyka, klikam dodaj do koszyka i nic :/
wątek zamknięty
Nie działa  🙄 ale może można telefonicznie  😉
wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
22 lutego 2009 15:58
T&N - śliczny komplet, co to ;> ! I zdecydowanie mu w nim do twarzy =)
wątek zamknięty
T&N  ślisznie !  i ta radość malujaca sie na pysku Winka  😁
wątek zamknięty
T&N on zawsze jak lalka wystrojony! mrau!
wątek zamknięty
T&N ooo jaaaaaaaaaaaaaaaaa - zakochalam sie w tym czapraku jak tylko go ujrzałam na Targach w Poznaniu!  😍
Boskooo!
Jeszcze chyba była odwrotna kolorystyka - tzn różowy z szarą lamówką :> Coś pięknego, ale akurat nie miałam już kasy  😕
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
22 lutego 2009 19:24
Dorcysia, super! czy to ogłowie z hooksa?
wątek zamknięty
To ogłowie przywiozłam z Belgii, jest stare, nie wiem jakiej firmy. Strasznie je lubię.
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
22 lutego 2009 20:10
nie dziwię się. piękne!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.