Solina, czaprak byl 2 kolekcje temu (poprzednia wiosna) wiec nie wiem,czy gdzies jeszcze sie ostal.
hehe, to byl moj pierwszy czaprak 'z gornej polki' 😉 wczesniej zarzekalam sie ze wiecej jak 100zl to ja nigdy przenigdy za czaprak nie dam 🙂 no,ale kupilam go sobie na 2 okazje- swoje urodziny i zajazdke siwego 😉
Nasturcja-Renata, jesteś kolejną osobą, która mi to mówi, ale w niedalekiej przyszłości chciałabym siodło wymienić na skokowe, a pod skokówką to już by mi się totalnie nie widziały... 😉 Wszechstronny fason ANKY jest tylko dla mnie "kopniakiem" do zakupu:P
Nasturcja-Renata, jesteś kolejną osobą, która mi to mówi, ale w niedalekiej przyszłości chciałabym siodło wymienić na skokowe, a pod skokówką to już by mi się totalnie nie widziały... 😉 Wszechstronny fason ANKY jest tylko dla mnie "kopniakiem" do zakupu:P
m0niSka masz rację, pod skokówka może już tak dobrze nie wyglądać, ale przynajmniej masz teraz pretekst do zakupu 😁
A ja własnie zakupiłam Lamicella Pradhe kolor szafirowy. Zakupiłam przez allegro z sklepu Piaffallo na promocji za 90 zł. Ale przyznam szczerze , że głównym czynnikiem popędzajacym mój zakup był dodatkowy fakt że nowa cena sklepowa tego czapraka będzie teraz wynosic 149zł
🤔 🤔 🤔
Ubolowam tylko , że nigdzie na allegro nie można dorwac wersji pomarańczowej w starej cenie 🙁 😕
Czy u Was też nie działa strona sklepu koński świat (tego z linku powyżej). Chodzi mi o to dodawanie rzeczy do koszyka, klikam dodaj do koszyka i nic :/
T&N ooo jaaaaaaaaaaaaaaaaa - zakochalam sie w tym czapraku jak tylko go ujrzałam na Targach w Poznaniu! 😍 Boskooo! Jeszcze chyba była odwrotna kolorystyka - tzn różowy z szarą lamówką :> Coś pięknego, ale akurat nie miałam już kasy 😕