DIY - zrób to sam

jak się nazywa taka technika robienia bransoletek?
jekaterina00, ale piękne wsuwki! Szkoda, że nie noszę takich rzeczy, bo już bym coś kupiła 😀.
jekaterina, ten wisiorek z sercem  😍 te z wcześniejszego posta też super!
bardzo mi miło 😀 dzisiaj pobiegłam do sklepu, bo świeża dostawa była i kupiłam takie śliczne różyczki z żywicy. na wisiorki będą idealne (duże, mają  4 cm średnicy), zaraz będę myślała jak to złożyć do kupy żeby jakoś wyglądało 😀
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
28 maja 2013 11:00
Mój pierwszy sutasz... wyszedł bardzo kiepsko :/ Chyba kupiłam za cienkie sznurki, do tego za duże korale... pomysły mam, ale wykonać nie potrafię :/
CzarownicaSa, wygląda fajnie! Dla mnie sutasz sprawia wrażenie trudnego no i mozolnego;]

Ja tymczasem popełniłam ostatnio dwie zabawki

sznurka, prześwietne!
BASZNIA   mleczna i deserowa
28 maja 2013 23:14
Help! Gdzie najwiekszy wybor krysztalkow takich plastikowych, akrylowych? Lampa mi sie zamarzyla 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
29 maja 2013 21:08
Made with love =)

BASZNIA najwięcej allegro  😉 ja kupowałam u tego sprzedającego, zawsze bezproblemowo i dodawał gratisy  😀 teraz ma swoją stronę:
http://www.costumejewellery.pl/
30 maja 2013 16:26
jekaterina00, dziekuje 🙂
Allegro przepatrzylam, ale nie usmiecha mi sie od 10 roznych dostawcow 🙁. A akurat ten nie ma tego...ten tego.

😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
05 czerwca 2013 15:49
Pawie 😍 I różyczki! 😍
Muszę się pochwalić rękodziełami mojej żony
Polka Dots
ogurek wooow, cudowne  😍 przekaż, że chylę czoła, ja mam 2 lewe ręce do scrapbookingu  🤣
06 czerwca 2013 21:36
ogurek, boskie toto, cudo, piekne kolory, a co to 🙂? Ma jakies przeznaczenie, czy ma byc po prostu sliczne 🙂?
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
06 czerwca 2013 21:59
Ogurek piękne! 🙂😉

Filcowy bulterier

prace z filcu
http://www.flickr.com/photos/hel62/with/6806586677/
JARA prace jak prace ale to twój dom na zdjeciach? 😜 cudo!
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
07 czerwca 2013 09:46
Jezu dopiero zauważyłam że ten pies jest filcowy  🤔 No szok ! Wogóle te prace z linku są przecudne. Laska ma talent.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
07 czerwca 2013 09:52
Losia, nie, babeczka co zrobila tego bula raczej nie jest z Polski 😉
BASZNIA, to są kartki okolicznościowe, ślubne, urodzinowe itp
07 czerwca 2013 10:39
ogurek, aaaa kartki! Jaaa, taka kartke to tylko za szybke 🙂.
dempsey   fiat voluntas Tua
07 czerwca 2013 17:50
Dotarłam wreszcie do pracowni ceramicznej mojej siostry stryjecznej 🙂 Bardzo miło było pobawić się gliną i wklejam efekty. Pomysł z liściem to oczywiście patent właścicielki pracowni.
Niebieska miseczka o kształcie dowolnym oraz hmm ten tajemniczy obiekt (jest to laleczka) są autorstwa mojej sześcioletniej córki.
Do tego jeszcze dwie salaterki zostały wykonane ale są gdzieś w zlewie chyba 😉 bo od razu stały się ulubionymi naczyniami na owsiankę itp.
Fajna zabawa, tylko trzeba mieć wprawę w pracy ze szkliwami. Na początku zupełnie jakby się malowało po omacku: nie wiadomo co wyjdzie po wypaleniu, totalna niespodzianka.

07 czerwca 2013 22:11
dempsey, o ja...szacun 🙂
dempsey, ten liść kapusty mega jest!!!

Jara filcowy bulterier mnie zabił!
JARA - jak przeczytałam, że z filcu to myślałam, że coś Ci się pomyliło, wygląda jak żywy, przejrzałam stronę i  🙇 👍
Pierwsze spotkanie z kaboszonami. Jestem strasznie niecierpliwa i zaczęłam się bawić jak tylko przyszły 'składniki', trochę bezmyślnie, jak to ja  😁

Dla koleżanki, w ramach hmmmm zajęć na uczelni.

Dla samconia
To ja się pochwalę moją pierwszą w życiu deseczką robioną stylem decoupage.
Tylko bez tych napisów byłoby lepiej ;< Ale człowiek uczy się na błędach 🙂
poskładane dzisiaj 🙂

JARA - szukałam gdzie ten pies golfowy i szukałam, piękny  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się