Kto/co mnie wkurza na co dzień?

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
25 maja 2013 11:59
...,to że ludzie mają ograniczenia i to takie które sami sobie nakładają. A już ,,umysłowe" wkurw... mnie najbardziej. 😤
Wkurza mnie pogoda, deszcz który pada od rana bez przerwy... Nie po to przyjeżdżam do domu na weekend 150 km, żeby czas spędzić przed kompem zamiast w stajni :/
Wkurza mnie to, że już drugi dzień wszystko w gębie mnie boli po usunięciu ósemki. Po co to to w ogóle rośnie (albo, jak w moim przypadku właśnie nie rośnie)?

Rany, ja jakoś za tydzień idę na wyrwanie obu.  🙁  A moja kochana mama (stomatolog) pociesza mnie słowami: 'Oj tam, zrobisz sobie tydzień wolnego, Agnieszka (koleżanka) wyrwie ci obie od razu, więc poboli tylko kilka dni, a potem już z górki!'. No świetnie, poboli TYLKO kilka dni.  😵

Wkurza mnie, że przyjechałam do babci i wzięłam ogromną walizę ubrań, a i tak okazuje się, że za mało - bo z 30 stopni zrobiło się 13, a ja mam tylko trampki, cienkie bluzy i skórzaną kurtkę. A zaraz wychodzę na obchody dni miasta, na których muszę siedzieć do 22.  🤔
I wrzody żołądka mnie wkurzają. Dlaczego to cholerstwo tak boli?  👿
wkurza mnie ponad wszystko moj beznadziejny charakter i brak pewnosci siebie!!!  😵
a mnie wkurza to , że u mnie nie pada  🙁 w promieniu 20 km. pada lub padało , a u mnie nic , przygryziona trawa nie rośnie , podłoże twarde jak beton , nawet pastuch nie chce działać bo nie łapie uziemienia  😤 pewnie jak zacznie padać to nie przestanie przez dwa tygodnie i wtedy będę narzekać na nadmiar .
Facella   Dawna re-volto wróć!
25 maja 2013 16:44
Mój portfel mnie wkurza. Wchodzę do H&M, nic nie pikało przy wejściu, wychodzę i bramki zaczęły wyć! Wywalam wszystko z torby, przechodzę sama, no nic nie ukradłam przecież. Portfel aktywował bramki, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, a wiele razy z nim wchodziłam i wychodziłam... Idę obok do Reserved, wchodzę i bramki zawył, podeszła do mnie kobieta z obsługi i trafiła od razu - spytała, czy mam portfel z House'a. Powiedziała mi też, że mogę go w kasie rozmagnesować, ale za jakiś czas znowu się zaczną problemy i takie rzeczy często się zdarzają...  😵 Nie kupujcie portfeli z House'a!
Facella to samo jest z portfelami ze Stradivariusa. Ale można temu zaradzić. Pewien ochroniarz w H&M mi zdradził mi sekret 🙂 Jak pomacasz portfel to wyczujesz taki prostokątny kawałek plastiku. Powyginaj go trochę i już nie powinien pikać.
Mnie wkurzyła pewna "dorosła" pani która zarezerwowała duzą ilosć sprzęt , po czym zamilkła i nawet nie raczyła napisać że nie bierze. A ja ludziom odmawiałam , zero odzewu z jej strony aż w końcu zadzwoniłam , i nawet nie raczyła przeprosić  😤
25 maja 2013 17:52
Właśnie to samo mi powiedzieli i nigdzie nie wymacałam żadnego prostokąta, koleżanka też  😵 ale powyjmuję wszystko, rozłożę i pomacam jeszcze raz.

Rany, ja jakoś za tydzień idę na wyrwanie obu.  🙁  A moja kochana mama (stomatolog) pociesza mnie słowami: 'Oj tam, zrobisz sobie tydzień wolnego, Agnieszka (koleżanka) wyrwie ci obie od razu, więc poboli tylko kilka dni, a potem już z górki!'. No świetnie, poboli TYLKO kilka dni.  😵

Ja miałam zabieg, cholerstwo siedziało dosyć głęboko i samo wygrzebywanie (bez znieczulania, cięcia, szycia itp.) trwało równiutko godzinę...Dzisiaj już jest trochę lepiej, chociaż nadal bez prochów przeciwbólowych i litrów lodów byłoby ciężko🙂
No i wkurza mnie, że do usunięcia mam jeszcze dwie...tylko jedna wylazła, jak Pan Bóg przykazał...
Po całości wkurza mnie to, że ludzie odzywają się tylko jak coś chcą.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
25 maja 2013 22:48
olencja a jesteś pewna, że trzeba je wyrywać? Bo jeśli np nie powodują przemieszczania się innych zębów to może nie ma sensu? Dentyści lubią wyrywać zatrzymane ósemki bo to kupa kasy, a czasem wcale nie ma takiej potrzeby, więc warto skonsultować się z 2 niezależnymi stomatologami  😉
Trzeba, niestety.Rosną "w zęby", poziomo. No i bolą.
Wkurza mnie moja siostra. Ma 19 lat, a zachowuje się jak rozpieszczone dziecko. Coś jej nie wychodzi woła mamę. Ma problemy w szkole/pracy/ze znajomymi woła mamę. Dzisiaj np. siedziałam na fotelu i oglądałam TV. Księżniczka przyszła i kazała (mogła chociaż poprosić) mi zejść bo ona musi sobie usiąść mimo że fotel obok mnie był pusty, zawołała mamę  😵 Ja rozumiem, że są ludzie i parapety ale żeby się klamką urodzić?
Mnie wkurzają ludzie ode mnie z roku.
Od października wiadomo że sesje mamy do 5.7. A te za przeproszeniem młoty ustaliły sobie praktyki od 1.7 i teraz płaczą że egzaminy których w tym semestrze mamy strasznie dużo chcą mieć w pierwszym tygodniu sesji. Ja nie mam zamiaru zachrzaniać przez tydzień na egzaminy dzień w dzień bo ci idioci nie potrafią czytać. 😤
Jestem chora. Kolejny weekend i kolejne plany poszły w siną dal.
Zaczęło się od piątkowego drapania w gardle, przez wczorajsze 39/40 stopni gorączki i zawalony nos i brak jakiegokolwiek pomyślunku. Dziś przynajmniej widać znaczną poprawę, bo mogę mówić i przejść się do kuchni bez mroczków przed oczami i zawrotów głowy.

A jutro pierwszy egzamin, yey!  😅
Wkurza mnie moja siostra. Ma 19 lat, a zachowuje się jak rozpieszczone dziecko. Coś jej nie wychodzi woła mamę. Ma problemy w szkole/pracy/ze znajomymi woła mamę. Dzisiaj np. siedziałam na fotelu i oglądałam TV. Księżniczka przyszła i kazała (mogła chociaż poprosić) mi zejść bo ona musi sobie usiąść mimo że fotel obok mnie był pusty, zawołała mamę  😵 Ja rozumiem, że są ludzie i parapety ale żeby się klamką urodzić?

u mnie w klasie jest taka dziewczyna , w wyniku czego mamy sprawę w sądzie  😎 rozumiem Cię , jest to straasznei wkurzające. Moje siostry też są takie , tylko że młodsze.
galopada_   małoPolskie ;)
26 maja 2013 17:40
wkurza mnie, że moi sąsiedzi palą na balkonie i muszę lecieć zamykać okno, bo mam później taki smród w pokoju, że nie mogę wytrzymać  🙄
Karino - dobra. tylko ta dziewczyna jak się domyślam po twoim nicku ma 15 lat - czyli jest w moim wieku. a ona ma 19 lat, i zastanawiam się co zrobi jak będzie mieć już męża i swoje dzieci. Z każdym problemem będzie biegać do mamy czy teściowej? Po prostu jest tępa, czasami zachowuje się jak przysłowiowa blondynka.
26 maja 2013 18:20
Ja rozumiem, że są ludzie i parapety ale żeby się klamką urodzić?

O takie gadanie mnie wkurza.

I wkurza mnie to, że jest taka jedna święta krowa... Wszyscy się jej boją nie wiadomo czemu, liżą cztery litery i nie widzą nic złego w tym, co robi... A jak ktoś uwagę zwróci, to zaraz jest afera, wszystkie lizodu*y najeżdżają na człowieka, a za plecami to suchej nitki na rzeczonej krowie nie zostawią.
A mnie wkurza to, że przeprowadzka się odkłada w czasie bo na to trzeba czekać, inne reklamować i czekać dwa razy dłużej, bo kasa na to i na tamto, więc z marca nam się zrobił planowany koniec czerwca. A ja już nie wytrzymuję w starym mieszkaniu (a raczej bloku i okolicy)  🙄 I wkurza mnie to, że jeżdżę po tych wszystkich sklepach z meblami i nie umiem się zdecydować  😁
A mnie wkurza dzisiejszy dzień. Rano nie mogłam sie wyspać bo mój kot zrobil mi kupe obok lóżka i tak śmierdziało, że musiałam wstać i poszlam do stajni. W stajni na szczęscie kon mnie nie zawiódł. Wróciłam do domu i zaczęłam się uczyć na moje jutrzejsze 4 sprawdziany. Przyszla mama i powiedziala że pojedziemy sobie do babci. W sumie ok. Ale oczywiście musial się przypieprzyc jej facet i z super wyjazdu zrobil sie pelen bluzgów i płaczu. Utwierdziłam się w przekonaniu jak bardzo go nienawidzę. Wyjazd na godzinkę przedluzyl się na cały dzień i nie mam pojęcia kiedy się nauczę na jutro. Wkurza mnie też że odkąd skończyłam te 18 na każdym zjeździe rodzinnym nalewają mi alkohol a ja po prostu nie mam ochoty pić od tak bo wszyscy piją to ja tez muszę. W ten weekend mieliśmy takie trzy zjazdy i na ani jednym nie wypiłam kropli alkoholu mówiąc że po prostu nie mam ochoty. Teraz jeszcze źle sie czuje, jestem psychicznie wykończona i moja mama sobie to połączyła i wymyśla teorie dlaczego odmawiałam picia...
i żeby tak wszystko podsumować, NIKT nie pamietal o moich imieninach..
teksty i tłumaczenie zachowań typu: "takie są czasy, że rodzice nie mają czasu dla dzieci. dzieci trzeba czasem porządnie zbić inaczej nie słuchają...itd..itp.."  😵 no jakoś swoją bezradność i luki w wychowywaniu dziecka trzeba tłumaczyć.. głupio ale jednak. przecież taki wstyd przyznać się do własnych błędów  😵
ukradli mi rower z korytarza wiec,poszłam do administracji oglądam monitoring tam nic a nic .proszę żeby rozszeżyć widełki czasowe to  nie i nie nie mamy czasu.
jestem w szoku niedość że ktoś mi zabrał rzecz za 1500 zł spod drzwi .
to muszę przynać racje przyjacielowi ochroniarzowi
ZLODZIDJE GŁUPI NIE SĄ
belgijskabułeczka Trzymanie roweru na klatce schodowej w Polsce to, łagodnie mówiąc, wyjątkowo kiepski pomysł.
[quote author=belgijska bułeczka link=topic=20214.msg1786983#msg1786983 date=1369668724]
ukradli mi rower z korytarza wiec,poszłam do administracji oglądam monitoring tam nic a nic .proszę żeby rozszeżyć widełki czasowe to  nie i nie nie mamy czasu.
jestem w szoku niedość że ktoś mi zabrał rzecz za 1500 zł spod drzwi .
to muszę przynać racje przyjacielowi ochroniarzowi
ZLODZIDJE GŁUPI NIE SĄ

[/quote]

Wkurzają mnie przecinki w niewłaściwych, miejsach, i błędy ortograficzne.
27 maja 2013 17:46
Chyba chciałaś, napisać błenty bo nie, rozumiem co, miałaś na myśli.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
27 maja 2013 19:31
Wkurzam się, bo w środę mega ważne spotkanie wyższego szczebla i  nie mam, dosłownie nie mam się w co ubrać :/ :emot4:
Wkurza mnie strasznie ta strona:
http://fundacjaludziezwierzetomwpotrzebie.pl.tl/
Wciąż wisi a w Aktualnościach brak informacji, że Pani Prezes trafiła za kratki za zagłodzenie swoich podopiecznych.
Wrrr....
Może ja zatem zaktualizuję?
AKTUALNOŚCI
Bezsenność mnie wkurza! Budzę się 1-2 razy w nocy i spać nie mogę. O ile pobudka kilka min po północy jest krótka i udaje mi się zasnąć po pół godz, o tyle ta o 3:30 jest do d. Ile można się przewracać z boku na bok? O tej porze jestem zupełnie wyspana i gotowa, by zacząć nowy dzień. A po południu mam zjazd i strasznie chce mi się spać. Myślałam, że jeśli nie będę sobie pozwalać na popołudniowe drzemki, to jakoś mi to minie. Guzik. Od ponad 2 tyg się tak męczę
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się