Impulsy są trochę lepsze jakościowo. Staranniej wykonane i wolniej się zużywają. Poza tym trochę sie różnią kolorami i lamówkami:-) Ja wolę Impulsy od Brilliantów.
kurcze... zerknęłam na fotki tych brilliantów i spodobał mi się biały 02 (03 też jest niezly 😉 ale 02 chyba by mi do owijek sportivów pasowal... 😉)... za to szary (24) mi sie calkiem odwidzial 🤣
wiem ze watek opanowany przez eskadrony, ale powiedzcie jak z jakoscia potnikow waldhausen? chodzi mi konkretnie o model verona o taki: (zdjecie ze str oksera)
Dodałam je do wątku szity krótkowieczności. Po dwóch praniach wygląda jak szmata. Zmechacony na potęgę, jakby miał co najmniej kilka lat. Używam go teraz do lonżowania, długo pewnie nie pociągnie.
fin nie przejmowałabym się za bardzo tymi jasnymi kolorami 😉 Mam b. jasne czapraki + owijki. Czapraki spokojnie 2-3 jazdy z owijkami to samo. Wystarczy po jeździe je szczotką przetrzeć. 😉 Co do koloru to na moim gniadym (kolorystycznie b. podobny to Twojej kobyły) genialnie wygląda groszek Eskadrona, bordowy, czarny, szary i wszelakie beże oraz granaty 🙂
A jaką macie poradę na zmechacone czapraki? Np. od niewyregulowania rzepów co do szerokości przystuł? Bo właśnie przez moją nieuwagę ucierpiał mój mięciak. oO'
[quote author=kare_szczescie link=topic=29.msg169934#msg169934 date=1234129910] Pinesska, też mam ten czaprak. Jest świetny 🙂 Mi się jeszcze marzy ten żólty i błękitny. Jak ktoś chce zasponsorować mojemu grubemu mogę podać numer konta 😉 [/quote]
Dzięki uprzejmości kochanej czarownicy (T&N :kwiatek🙂 mam zdjęcia Czardaszo w śliwkowym komplecie: I jak wam się podoba? To - waszym zdaniem - jego kolor, czy nie? (Bom ciekawa waszego zdania, bo swoje i części moich czarownic już znam 😉 :kwiatek🙂
Moja kumpela ma fiolecik na skarogniadym hucułku 😀 slicznie wyglada 🙂 wejdzcie sobie na naszego pb http://www.photoblog.pl/skawinki/29772315 i tu pedzi sobie w fioletowej aneczce, do ktorej ma jeszcze owije 🙂
Angeel, Jasniutki zółty - tak (ale stonowany, a nie cytrynowy; np. taki jak odcień gelb eskadrona) - to jak narazie najpiekniejszy kolor dla karego jaki znalazłam. Nawet kiwi które uwielbiam niesamowicie wypada słabiej na karym.