Konie czystej krwi arabskiej

derby co za boks 😲
asds   Life goes on...
22 marca 2013 21:26
Ale wyczesany boks  😲
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
22 marca 2013 21:32
derby Ty wstrętna babo idź ten boks gdzie indziej pokazywać  😎  ja chcę taki pokój  😁
100 lat dla Rudej piękności !!!!!

btw. teraz to Citra przed wejściem do boksu będzie zmuszona kopytka wycierać  😎 i normalnie jak tam srać  🤔 Kiedy tak ślicznie  😍

basienka_kbs zdjęcie rewelacja !!
derby   "Pamiętajcie, tylko spokój Was uratuje."
22 marca 2013 21:41
zduśka tak mi się podoba, że muszę się pochwalić;d;d;d  hehehe

tak-wycieraczka w planach-nie ma zmiłuj😉
derbya gdzie to taki pałac? 🤣
23 marca 2013 09:04
pokora93  w lubuskim  ;-)
Chyba czas się przeprowadzić 😉
23 marca 2013 10:01
hehehe, ale niestety-nie do wynajęcia xD
.
boks bajeczka,  😜 można sobie powiesić hamaczek i polewitować w dobrym towarzystwie  😍
derby, super to wygląda🙂 gratuluję pomysłu🙂
Chciałam się pochwalić, że mój osiołek zamienił się dzisiaj w 100% araba. Może ta wiosna jednak idzie? 😉

23 marca 2013 20:57
pokora93 Twój osiołek w bardzo dobrej kondycji  xD  wiosna? dziś w nocy u nas ma być-18  .... ja się pytam, gdzie jest wiosna???
Wojenka   on the desert you can't remember your name
23 marca 2013 21:18
Ja już podziwiałam rezydencję Citri na pa  🙂

pokora93, ale Ci przybyło konia  🙂
derby w lubuskim??ja jestem z zielonej i nic mi nie wiadomo o arabach w naszych okolicach oprócz PS arabians,a gdzie dokładnie?
24 marca 2013 21:55
ftse nie wiedziałam, że mając jednego araba- wszyscy muszą być o tym powiadomieni🙂
derby powinni 🙂bo niestety w lubuskim to nie mal temat tabu,i nie wiele jest możliwości zobaczenia tych pięknych koni
25 marca 2013 10:29
więc zapraszam na jesień w okolice Gorzowa Wlkp🙂
szukamy z koleżanką domu spokojnej starości dla 22 letniej arabki - zdrowa ale chuda, która zasłużyła już na błogie lenistwo :ukłon🤔zczegóły na PW
no to przyszedł czas chyba i na mnie, żeby się przywitać.
Oto Megi, której jestem aktualnie szczęśliwą (a czasem nieszczęśliwą) posiadaczką od niedawna 🙂

Almira super, że tu dogalopowałyście  🏇 i pies dzielny jest 😉
klaczka o której pisałam ma już dom - 😅
O,to super że już jest dom choć właśnie chciałam pisać do fajnej kobietki, której odszedł 2 tyg temu 25-cio letni arabek na emeryturze-bardzo cierpi po stracie.
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
26 marca 2013 14:33
orjentica widzę, że cierplisz na bezsenność  😎 post o 4 rano  😉
ganasz no to się cieszę, że kobyłka dom znalazła, bo nawet i ja miałam chętną osobę do zaadoptowania klaczki 🙂
Almira witamy i pokazuj Nam się tutaj częśćiej ! A piesek naprawdę wymiata !

trzymajcie kciuki za Rudzielca bo jutro idzie w korytarz  😁 mam nadzieje, że się nie zabije  😎

Pies bardzo dzielny i waleczny, wytrzymuje tereny z nami 😉

Postaram się pokazywać, ale jak już będzie co pokazać, bo niestety mamy okropne problemy mięśniowe na razie, a raczej braki... a i pogoda do zdjęć nie za bardzo.
Zduśka,ja od lat wstaję o 2.30 lub 3 rano.
O 5 rano to już mam bułeczki upieczone na śniadanie dla dzieci i obrządki zrobione bo czas wyjeżdżać do pracy.
A latem o 4 prowadzę konie asfaltem na pastwisko w świetle latarki czołowej  😉
Wojenka   on the desert you can't remember your name
26 marca 2013 18:39
O masakra, to o której chodzisz spać?  😲
bardzo wam dziękuję za odzew :kwiatek: dla tej odzyskanej klaczy rozpoczyna się nowe lepsze życie u dobrych ludzi. Orjentico  😲i jeszcze te bułeczki. Robię rachunek sumienia 😡
U nas kraina lodu, ślisko, gruda, wieje przenikliwy zimny wiatr - pogoda barowa. Wiosny nie widać. Ptaki siedzą pokulone na gałęziach. Nie moje klimaty 😤
u nas też paskudna pogoda...  👿 wieje, że łeb urywa, wszystko fruwa konie się płoszą
Linieją - no bo niby wiosna ale śnieg i gruda. Humory mają dziwne. Do żłobu dosypuję Cynobrowi dobrych rzeczy - tak na osłodę bo powinien już pierwsza wiosenną trawę skubac ukratkiem.
Jeździmy, trenujemy ale trzeba dojeżdżać na sąsiednie hale.  Tej cudownej wiosny noszę już po kurtki, bo organizm wszedł w tryb "wiosna" i zamarzam gorzej niż zimą :/
Sorry dziewczyny,wzięłam się za porządki przedświąteczne.
Chodzę spać w zależności od potrzeb,jeżeli nie ma nic do zrobienia to i o 20 kimnę przed telewizorem a jeżeli jest robota to wytrzymuję bez uszczerbku przeważnie do 22.Pracuję 7 dni w tygodniu od marca do grudnia,przerwa zimowa styczeń,luty ale i tak w wolne wstaje o 4 bo lubię taką ciszę poranna i spokój 😍
A bułeczki zajmują mi 5 min na zrobienie ciasta,a po wyrośnięciu wstawiam na 30 min do piekarnika.Prościzna.
orjentico te bułeczki nie daję mi spokoju, mogłabyś podać przepis :kwiatek:, no chyba, że to tajne/poufne. Przepis na "bułeczki orjentica" 😅
Epikea moje klacze, też się lenią, skóra swędzi ale są sposoby.  Maceba wczoraj na jeździe-kłusujemy -czułam, że koniecznie musi się zatrzymać. To zrobiłam stój żeby, to była moja decyzja 😉 A arabka z ulgą zaczęła się drapać kopytkiem tylnej  nogą między ganaszami.  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się