sklepy internetowe

W ogłoszeniach pojawił się taki sklep http://www.elias.sklepna5.pl

Warto składać zamówienie? Bo ja sie jednak trochę obawiam...  🙂
Moon   #kulistyzajebisty
19 marca 2013 10:02
Nie ma regulaminu zakupów, w kontakcie tylko telefon komórkowy. Sam sklep wygląda jakby był robiony przez dziecko, a zdjęcia na domowym dywanie. Ceny na pewno kuszą, widać też że przedstawiany towar jest "na stanie", tylko no właśnie - czy w ogóle dojdzie, czy dostaniesz jakikolwiek dowód zakupu, paragon, fv? Ja bym chyba podziękowała.
Chociaż może dopiero zaczynają 😉 sama nie wiem....
Livia   ...z innego świata
19 marca 2013 11:17
jaskierkowa, ja bym się raczej wstrzymała i poczekała aż kto inny spróbuje 😉
asds   Life goes on...
19 marca 2013 12:54
Ogólnie na - z małym może + bo jednak wyszłam do domu z zmaówieniem dla Becekrsport.pl.
mi sie zajebiście podobają zakupy w animalii
cały czas mam wgląd w to co się dzieje z zamówieniem - co skompletowane a czego brakuje jeszcze i info do kiedy zamówienie powinno być kompletne. 🙂
animalia.pl to ferrari wśród sklepów 🙂
duży + Arcusa
Kocham te ich wyprzedaże, tak jak w przypadku nauszników z 39zł na 9 zł 🙂
kolejny wielki MINUS dla oksera!

Zamówiłam buty i czapsy 10 grudnia, nie otrzymałam ich do dziś, tak wiec poprosiłam o zwrot pieniędzy.
Wiele razy dzwoniłam itp co nie dawało jakiegokolwiek skutku, no niestety.
+ i - dla Equishop'a

+ za to że na 2 dzień już była paczka u mnie,
- za to że jak dzwoniłam i pytałam o produkt to mówili że nie ma, mimo że jest na stronie, a gdy kilka dni później ponownie zadzwoniłam okazało się że jest i za to że mają straszny bałagan na stronie
Duży plus dla sztyblety.pl

Stanęli na wysokości zadania. Zamawiałam u nich czapsy, przysłali. Na jednym skóra miała skazę. Odesłałam. Poprawili czapsa pomimo, że trzeba było praktycznie go zrobić od nowa. Dostałam poprawione czapsy i jakość jest super. Zwrócili mi za przesyłkę i bardzo przepraszali.
Wniosek: nie myli się ten kto nic nie robi, ale szacun dla sklepu, który naprawia błędy tak jak sztyblety.pl
Uwaga na stronę internetową lamri.pl - pod podanym adresem jest jakaś agroturystyka, a komp wyświetlił mi zagrożenie wirusowe. Nie wie ktoś co się dzieje ze sklepem lamri?
Jaskierkowa, może i zaczynają... ale towar ewidentnie jest z podejrzanego źródła. Ceny mówią same za siebie nie wspominając o zdjęciach.
czy ktoś z Was wie gdzie można kupić ULTRA Lazer Shine (oprócz Gidranu)?
bo muszę zrobić większe zakupy (olej do kopyt i tego typu pierdoły) a nie uśmiecha mi się płacenie za przesyłkę w 2 sklepach 🙁
Jaskierkowa, może i zaczynają... ale towar ewidentnie jest z podejrzanego źródła. Ceny mówią same za siebie nie wspominając o zdjęciach.

Bez przesady - przecież to używane rzeczy...
Używane z metkami ? A kategorii nowy sprzęt ? Doczytaj lepiej...
OK, część jest używana, nie prezglądałam pełnej oferty sklepu
Przy czym nadal ceny nie szokują...
w którym sklepie jest najtansza wysyłka pocztą polską?  🤔wirek:
Poczta Polska ma chyba cennik dla wszystkich jednakowy. Jedyne różnice ceny w przypadku wysyłki to korzystanie z różnych firm.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
22 marca 2013 15:33
_Gaga - 80 zł za płaszcz Pikeura z metkami to nie szokująca cena?
asds   Life goes on...
22 marca 2013 15:39
+ dla animalia.pl. Jak zwykle ekspres.
Właśnie to samo chciałam napisać. Ceny wyjściowe o 80 procent niższe od rynkowych są raczej szokujące. Raczej zadzwonilabym przed zakupem upewnić się czy nie będę paserem ...
ash   Sukces jest koloru blond....
22 marca 2013 15:47
Zobaczcie, że większość rzeczy nawet w dziale NOWE  opisane jako stan bardzo dobry"
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
22 marca 2013 16:28
No to jeśli to nie są rzeczy nowe, to i tak jest wprowadzanie klientów w błąd.
Livia   ...z innego świata
22 marca 2013 17:53
Nie zaryzykowałabym nawet gdyby ceny były "tylko" 50% niższe 😉
Gillian   four letter word
22 marca 2013 17:55
+ horsehouse.pl 🙂
ash   Sukces jest koloru blond....
22 marca 2013 20:12
No to jeśli to nie są rzeczy nowe, to i tak jest wprowadzanie klientów w błąd.

No dokładnie!
Tak zgadza się, nowe, stan bardzo dobry co sugeruje że towar jest jednak używany i jednocześnie są metki. Dziwne...
Animalia po raz pierwszy ma u mnie mały minus. Obiecują niespodziankę przy zakupie za 100zł - kupiłam za 250zł i jedyną niespodzianką było to, że pan na Krypskiej nie oznakował mojego zamówienia i musiałam je sobie w końcu sama znaleźć... Ale poza tym jak zwykle szybko i bezproblemowo.
jak zawsze [color=black][font=Verdana]Plus[/font][/color] dla animalia.pl
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się