Nie ma regulaminu zakupów, w kontakcie tylko telefon komórkowy. Sam sklep wygląda jakby był robiony przez dziecko, a zdjęcia na domowym dywanie. Ceny na pewno kuszą, widać też że przedstawiany towar jest "na stanie", tylko no właśnie - czy w ogóle dojdzie, czy dostaniesz jakikolwiek dowód zakupu, paragon, fv? Ja bym chyba podziękowała.
mi sie zajebiście podobają zakupy w animalii cały czas mam wgląd w to co się dzieje z zamówieniem - co skompletowane a czego brakuje jeszcze i info do kiedy zamówienie powinno być kompletne. 🙂
Zamówiłam buty i czapsy 10 grudnia, nie otrzymałam ich do dziś, tak wiec poprosiłam o zwrot pieniędzy. Wiele razy dzwoniłam itp co nie dawało jakiegokolwiek skutku, no niestety.
+ za to że na 2 dzień już była paczka u mnie, - za to że jak dzwoniłam i pytałam o produkt to mówili że nie ma, mimo że jest na stronie, a gdy kilka dni później ponownie zadzwoniłam okazało się że jest i za to że mają straszny bałagan na stronie
Stanęli na wysokości zadania. Zamawiałam u nich czapsy, przysłali. Na jednym skóra miała skazę. Odesłałam. Poprawili czapsa pomimo, że trzeba było praktycznie go zrobić od nowa. Dostałam poprawione czapsy i jakość jest super. Zwrócili mi za przesyłkę i bardzo przepraszali. Wniosek: nie myli się ten kto nic nie robi, ale szacun dla sklepu, który naprawia błędy tak jak sztyblety.pl
Uwaga na stronę internetową lamri.pl - pod podanym adresem jest jakaś agroturystyka, a komp wyświetlił mi zagrożenie wirusowe. Nie wie ktoś co się dzieje ze sklepem lamri?
czy ktoś z Was wie gdzie można kupić ULTRA Lazer Shine (oprócz Gidranu)? bo muszę zrobić większe zakupy (olej do kopyt i tego typu pierdoły) a nie uśmiecha mi się płacenie za przesyłkę w 2 sklepach 🙁
Właśnie to samo chciałam napisać. Ceny wyjściowe o 80 procent niższe od rynkowych są raczej szokujące. Raczej zadzwonilabym przed zakupem upewnić się czy nie będę paserem ...
Animalia po raz pierwszy ma u mnie mały minus. Obiecują niespodziankę przy zakupie za 100zł - kupiłam za 250zł i jedyną niespodzianką było to, że pan na Krypskiej nie oznakował mojego zamówienia i musiałam je sobie w końcu sama znaleźć... Ale poza tym jak zwykle szybko i bezproblemowo.