Ja w piątek też śmigałam ze wstążką, ale ją zgubiłam i w kolejne dni już bez. Na potędze stałam w środku parkuru i grabiłam 😉 Prawie nikogo nie spotkałam, ale w sumie nie biegałam po stoiskach, a na trybunach siedziałam tylko podczas zaprzęgów i speed and music. Podeszła do mnie tylko Wilczyk, no i LatentPony oczywiście z racji wolontariatu 🙂 Na after party też byłam i nie widziałam nikogo z forum 🙁 My się przy DJ-u bawiliśmy.
Kujka, to na pewno był piesek a jak szedł to na korytarzu od razu troszkę luźniej było (w ogóle są białe świnki? 👀 ). W ogóle były różne pieski- od kundelków po wyżły 🤣
Apropo świnki to ja zrobiła straszną wiochę jak ją zobaczyłam. Stanęłam naprzeciwko Pana, który miał ją na rękach, pociągnęłam mojego N. za rękaw i prawie wykrzyczałam (wydawało mi się, że mówię cicho, ale prawie cały korytarz się obejrzał) :" Kochanie! Dlaczego ten Pan nosi świnię na rękach? Kochanie! Ten Pan ma świnię. Patrz! Taka mała świnka. " 😵 W sumie nigdy nie widziałam świnki w miejscu publicznym. Zmęczona chyba byłam, stąd taka reakcja. Strasznie żałuję, że nie mogłam być w niedzielę 🙁 I jestem jakaś ślepa, bo nikogo ze wstążką nie zauważyłam 😀 Widziałam kilka osób, ale tych z którymi znam się poza forum... 🤔 🤔
Strzyga, piątka. Myślę dokładnie to samo. Ale dzięki podlinkowanej stronie wiem, że to był czysty marketing. Bo wcześniej myślałam, że tylko chęć polansowania się.
Naciau, pamiętam właśnie dzięki tej kurtce 🙂 Co do zwierząt na Torwarze, to ja zabrałam ze sobą psa pierwszy i ostatni raz. Na początku się cieszył, było wesoło. Później widziałam, że jest już zmęczony. Na speed & music przykryłam go kurtką, żeby czuł się bezpieczniej i miałam ogromne wyrzuty sumienia. Ogólnie od tego roku na nowo jestem przeciwnikiem psów (lub świń 😉 ) na takich imprezach.
Kurczak siedziałaś w H z tym maltańczykiem? Bo nade mna siedział jakiś, który nagle się obudzil i po całym dniu oglądania koni, zaczął na nie szczekać, pani próbowała mu zatkać pysk reką. Po chwili sie uspokoił, ale bardzo mnie to rozbawiło 😂
Właśnie oderwałam metkę od czapraka Schockemohle kupionego na Torwarze chyba w Beckersport za 69.99, a tam... 179.99 😲. Niezła przecena, warto było się tam wybrać 😁
Dwa dni mineły strasznie szybko 😉 Wyjazd na dużym spontanie ale cieszę się,że byłam 😉 Poznałam abre, armarę, szemraną - bardzo mi miło! ;D Udało mi się ze starymi znajomymi spotkać także bardzo na plus ;-) Z Bogdanami, Strzygą i Baff by Abre 😉
Armara mi również :kwiatek: JARA bo w niektórych miejscach Rudy Lachon jest gruby! 😎 czasem się wylewa ze spodni 😁
Kurczę, fajnie było 😀 Szkoda, że tak szybko minęło. Za rok jestem na bank! 😀 Strzyga, Abre tylko z dala od policjantów 😁
Też mi się udało poznać pare osób- Armare, Burze, Sierre, Szemraną, Whisperer13. I Gryglodor po 5 min siedzenia obok 😂 (chyba nikogo nie pominęłam? 👀 )