Cavaliada Warszawa

kujka   new better life mode: on
11 marca 2013 10:38
Misskiedis, tak, siedzialysmy w I 🙂 byla jeszcze z nami Kasska i AgataKubus 🙂

Misskiedis, jestes pewna, ze widzialas pieska, a nie mala swinke noszona (meczona? ehh) przez wiekszosc czasu po terenie imprezy? 😉
Ja w piątek też śmigałam ze wstążką, ale ją zgubiłam i w kolejne dni już bez. Na potędze stałam w środku parkuru i grabiłam 😉  Prawie nikogo nie spotkałam, ale w sumie nie biegałam po stoiskach, a na trybunach siedziałam tylko podczas zaprzęgów i speed and music. Podeszła do mnie tylko Wilczyk, no i LatentPony oczywiście z racji wolontariatu 🙂
Na after party też byłam i nie widziałam nikogo z forum 🙁 My się przy DJ-u bawiliśmy.
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
11 marca 2013 10:47
Kujka, to na pewno był piesek a jak szedł to na korytarzu od razu troszkę luźniej było (w ogóle są białe świnki? 👀 ). W ogóle były różne pieski- od kundelków po wyżły 🤣
haha, jeśli chodzi o prosiaczka to ja podeszłam i pogłaskałam  😁 cudeńko  😍
A w jakiej cenie sprzedawali koszulki?
Ja mam swoją z wolontariatu, ale nie oddam  😀iabeł:
Apropo świnki to ja zrobiła straszną wiochę jak ją zobaczyłam. Stanęłam naprzeciwko Pana, który miał ją na rękach, pociągnęłam mojego N. za rękaw i prawie wykrzyczałam (wydawało mi się, że mówię cicho, ale prawie cały korytarz się obejrzał) :" Kochanie! Dlaczego ten Pan nosi świnię na rękach? Kochanie! Ten Pan ma świnię. Patrz! Taka mała świnka. " 😵
W sumie nigdy nie widziałam świnki w miejscu publicznym. Zmęczona chyba byłam, stąd taka reakcja. Strasznie żałuję, że nie mogłam być w niedzielę 🙁
I jestem jakaś ślepa, bo nikogo ze wstążką nie zauważyłam 😀 Widziałam kilka osób, ale tych z którymi znam się poza forum... 🤔 🤔
Widzę, że świnka zrobiła furorę...  🙂

Dla zainteresowanych http://klubjezdzieckihumorek.pl/mikroswinki.htm
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 marca 2013 13:36
Mi jej głównie żal jej zrobiło. Noszona przez cały dzień, w dodatku w dzikim tłumie i hałasie... no cóż, ale trzbea się było polansować ze świnką...
Strzyga, piątka. Myślę dokładnie to samo. Ale dzięki podlinkowanej stronie wiem, że to był czysty marketing. Bo wcześniej myślałam, że tylko chęć polansowania się.
ja się zastanawiałam gdzie to prosie kupę robi 🙂 Na kolana właścicieli ?

Oczywiście że służyło to tylko i wyłącznie promocji. Nikt normalny by się nie pakował się w taki spęd ze świnką  :emot4:

Btw. na miejscu znalazła nowego właściciela, oraz - mam nadzieję - potencjalnie kilka innych z tego miotu.
jest mozliwosc poogladania konkursow gdzies w sieci? nie zalapalam sie na relacje on line, a teraz bym nadrobila.
Katija ja ostatnio oglądałam GP z Leszna sprzed paru tygodni- na ŚK. Podejrzewam, że z Cavaliady też się pojawi.
Kurczak w sobotę siedziałam w taki razie przed tobą  😎 a koło mnie moj men w czerwonej kurtce  🤣
Facella   Dawna re-volto wróć!
11 marca 2013 16:06
Pojedyncze przejazdy mogą być na youtubie, ale to raczej nagrywane przez publikę.
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
11 marca 2013 16:09
Naciau, pamiętam właśnie dzięki tej kurtce 🙂 Co do zwierząt na Torwarze, to ja zabrałam ze sobą psa pierwszy i ostatni raz. Na początku się cieszył, było wesoło. Później widziałam, że jest już zmęczony. Na speed & music przykryłam go kurtką, żeby czuł się bezpieczniej i miałam ogromne wyrzuty sumienia. Ogólnie od tego roku na nowo jestem przeciwnikiem psów (lub świń 😉 ) na takich imprezach.
Katija ja ostatnio oglądałam GP z Leszna sprzed paru tygodni- na ŚK. Podejrzewam, że z Cavaliady też się pojawi.

o to bede musiala sprawdzac. dzieki. 🙂
Kurczak siedziałaś w H z tym maltańczykiem? Bo nade mna siedział jakiś, który nagle się obudzil  i po całym dniu oglądania koni, zaczął na nie szczekać,  pani próbowała mu zatkać pysk reką. Po chwili sie uspokoił, ale bardzo mnie to rozbawiło  😂
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
11 marca 2013 16:29
whisperer13, tak to właśnie ja 🙂 Musiał mieć zły sen 😉
ja siedziałam zaraz po prawej rząd przed tobą, czerwone włosy :P
czapraczek   Cel jest bliżej niż myślisz ;)
11 marca 2013 18:37
Jest relacja online ze speed & music o tutaj 🙂 : http://sport.tvp.pl/10356862/jezdziectwo-cavaliada-speed-and-music  😍  💘 :kwiatek: a tu  GP http://sport.tvp.pl/10363977/jezdziectwo-cavaliada-grand-prix  😀

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
11 marca 2013 19:02
Kilka razy widziałam białą bullinkę i moje myśli wędrowały do JARY
Nie, nie. Podejrzewam, że Buła na takich imprezach mogłaby chcieć aportować konie  😁
Facella   Dawna re-volto wróć!
11 marca 2013 19:06
czapraczek, mnie się reklamy przez pięć minut wyświetlały, aż straciłam cierpliwość. Tam serio jest jakaś relacja ukryta?
Właśnie oderwałam metkę od czapraka Schockemohle kupionego na Torwarze chyba w Beckersport za 69.99, a tam... 179.99 😲. Niezła przecena, warto było się tam wybrać 😁
Ponia   Szefowa forever.
11 marca 2013 19:49
Dwa dni mineły strasznie szybko 😉
Wyjazd na dużym spontanie ale cieszę się,że byłam 😉
Poznałam abre, armarę, szemraną - bardzo mi miło! ;D
Udało mi się ze starymi znajomymi spotkać także bardzo na plus ;-)
Z Bogdanami, Strzygą i Baff by Abre 😉
Ponia, Strzyga, baffinka, Burza
Było mi bardzo miło 🙂 Świetna fota !
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
11 marca 2013 19:57
Rudy Lachon udaje w tym golfie, że jest gruby  😂
abre   tulibudibu
11 marca 2013 20:09
JARA, to się zaraz krew poleje 😀

Dzięki dziewczyny za wspólnie spędzony czas! 🙂
Armara mi również  :kwiatek:
JARA bo w niektórych miejscach Rudy Lachon jest gruby!  😎  czasem się wylewa ze spodni  😁

Kurczę, fajnie było  😀  Szkoda, że tak szybko minęło. Za rok jestem na bank!  😀
Strzyga, Abre tylko z dala od policjantów  😁

Też mi się udało poznać pare osób- Armare, Burze, Sierre, Szemraną, Whisperer13.
I Gryglodor po 5 min siedzenia obok  😂 (chyba nikogo nie pominęłam?  👀 )
baffinka, bardzo śmieszne, bardzo... mi dopiero Strzyga potem przetłumaczyła na voltowe kogo poznałam 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się