Dobry wieczór, jestem tu nowa🙂 Chciałabym jednak przedstawić wszystkim mojego kochanego Grubego Konia🙂 Siedmioletni walach, prawie czysty ślązak🙂 Mamusia rasy sp i stąd prawie🙂
NatHuragana, w czerwcu, czyli jeszcze sporo czasu. W pierwszej chwili się wystraszyłam, że chcą to robić w środku zimy 😂 Mam nadzieję, że będziemy miały okazję się poznać 🙂
Witam ślunskich 😀 Również mam ogromny sentyment do tej rasy^^ Nie ma to jak się ziemia trzęsie kiedy koń buja! Od jakiegoś czasu poszukuję zdjęć old. ogier Glóckner. Wie gdzie można jakieś znaleźć? Swoją drogą są śl. które maja 75% oldenburga - dziwne to jak na czystość rasy się patrzy 👀
Tak, zdjęcia ze stajni, w której stoi. W środku osiedla 🙂 Nie ma trawiastych padoków ale to jego pierwszy 🙂 Gruby Koń nie ma "znanych" rodziców. Ojciec to Regres a matka Rota po Nepal.
[quote author=Small Bridge link=topic=99.msg1696861#msg1696861 date=1361556210] Dave Pooll Potomstwo po Santiago jest w nowym typie, szlachetne, wysokie na nogach, z ruchem takim, że hodowcy sp-tków kręcą filmiki 😀 Zdjecie Glocknera ,rewelacja ,macie moze jeszcze jakies unikatowe fotki innych starszych ogierow albo klaczy 🙂
[quote author=Small Bridge link=topic=99.msg1696861#msg1696861 date=1361556210] Dave Pooll Potomstwo po Santiago jest w nowym typie, szlachetne, wysokie na nogach, z ruchem takim, że hodowcy sp-tków kręcą filmiki 😀
Kurcze właśnie nie wiem czy kryc nim czy nie....Ale jak jest okazja to chyba jedna klacz nim pokryje,mocniejsza oczywiscie 🙂 Zdjecie Glocknera ,rewelacja ,macie moze jeszcze jakies unikatowe fotki innych starszych ogierow albo klaczy 🙂 [/quote]
A o ktorym Santiago mowicie? 😡 Bo ja 3 takie znalazlam - 2 slazaki i 1 oldenburga.
Tak myslalam, bo on taki dlugonogi i lekki 😉 Dzieki za odp 🙂
edit.
A co powiecie o dziadku Santiago - Eliocie? http://www.bazakoni.pl/horse_12193.html Az sie dziwie ze tylko 300zl za stanowke. Eliot fajny ,ta matka Santiago,Sankcja tez fajna klacz.