[quote author=Amasza link=topic=90286.msg1689740#msg1689740 date=1361003019] Moja 26 kwietnia kończy 10 lat a jakoś jej nie śpieszno się ustatkować psychicznie :P
Hahah usmialam sie ze slowotworstwa 😁 Ja nawet takim halatkiem bym obecnie nie pogardzila 😉 Obecnie mam do dspozycji krzywe pastwisko, gdzie bez haceli idzie sie zabic 😉 (ostatnio Marian juz zaryl nosem w snieg)
Angeel, ty się ciesz, że nie masz do wyboru grudy lub grudy... ja na dworzu byłam może 6 razy od grudnia- nie dało się.
NA SZCZESCIE mamy resztki sniegu. Ale za tydzien ma byc odwilz, a znajac moje rejony w nocy bedzie mrozic, wiec gruda murowana. Chociaz i tak konia do roboty nie wdroze, bo mam tylko 2 tygodnie jazdy przed soba 🙁
Angeel znamy twój ból- my się na razie bez hali tylko się telepiemy. Czekamy na wiosnę 🙂
Nasze jedyne zdjęcie z około roku czasu, wypadało coś cyknąć choćby głupim telefonem. 😉 Grubas z wczoraj, na wiosnę ambitnie gubimy brzuszek a tłuszcz zamieniamy na mięśnie 🏇 bo po półrocznych wakacjach nic raczej nie zostało .. 😉