Zdjęcia Naszych Koni cz. VI (2013)

mtl   I M Equestrian
18 lutego 2013 14:16
ja zarzuce zdjeciami halowymi, ale za to dobrej (i bardzo drogiej!) jakosci  😁
zeszlotygodniowe zawody 🙂
wątek zamknięty
mtl, ty farciaro! Jak ja bym sie chciala znalezc na hali w Hartpury, niestety na dzien dzisiejszy to nieco odlegle marzenie  🙁
wątek zamknięty
A ja tutaj się wepchnę z Mrówkiem, bo kilka świeżych zdjęć mamy 😉
Kolejne śniegowe
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-GQx9DotYnfU/USEGDvLAebI/AAAAAAAAMZs/aiXm2dSRpTs/s832/Jurta+i+Zorro+%C5%82aka%2C+Czerwony+Brego+550+copy.jpg[/img][img]https://lh3.googleusercontent.com/-lpFu18PI5OA/USEGXEAnfxI/AAAAAAAAMaU/VIqHTY6oSSg/s830/Jurta+i+Zorro+%C5%82aka%2C+Czerwony+Brego+663+copy.jpg[/img]
Rodzinne z koleżanką 🙂
[img]https://lh3.googleusercontent.com/-LoA1vKfMHbU/USEGyyZaG-I/AAAAAAAAMbE/p3Int3uLFhY/s832/Jurta+i+Zorro+%C5%82aka%2C+Czerwony+Brego+926+copy.jpg[/img]
Ucieczka przed sarnami  🏇
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-FBS60FloXM8/USE-KSZ6ZsI/AAAAAAAAMf0/usMTvj3v3Eo/s828/Jurta+i+Zorro+%C5%82aka%2C+Czerwony+Brego+858+copy.jpg[/img]
No i szczęście na lonży 🙂
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-UeoO2V2thTo/USEaRiK9QuI/AAAAAAAAMb8/RkPSUgrrhSg/s833/Jurta+i+Zorro+%C5%82aka%2C+Czerwony+Brego+080.JPG[/img]
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-LJ4vnF1FB0o/USEbH5QhUwI/AAAAAAAAMcU/LcAc7ftUDD0/s823/Jurta+i+Zorro+%C5%82aka%2C+Czerwony+Brego+135.JPG[/img]
wątek zamknięty
brunatna śliczne te zdjęcia!  😀
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
18 lutego 2013 18:26
mtl, ty farciaro! Jak ja bym sie chciala znalezc na hali w Hartpury, niestety na dzien dzisiejszy to nieco odlegle marzenie  🙁

szkoda ze ta hala taka ciemna, wiesz ile wydalam na te fotki?!  🙁
zawsze mozesz wpasc pojezdzic siwego, ale on malo przyjemny do jazdy  😂
wątek zamknięty
brunatna może byście się na ujeżdżenie przerzuciły ?  😁 Świetne zdjęcia.
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
18 lutego 2013 18:39
brunatna pięknie!  🚫 co to za ogłowie?  😍
wątek zamknięty
_megi_ - dziękuje! 🙂
tulipan - jak w skokach nam nie wyjdzie, to nie będzie raczej wyboru  😁
lizzy-  :kwiatek: Jest to Fair Play Venezia z naczółkiem BR 🙂
wątek zamknięty
brunatna to trzymam kciuki, żeby wyszło ... z ujeżdżeniem  😎 😉
wątek zamknięty
tulipan, i tak teraz gdy nie miałam treningów skokowych to jeździłam pod okiem trenerki Juliadny, i powiem że baaardzo dużo nam to dało i przy okazji zaczęło przynosić mi dużo radochy 😜
Więc gdy trener będzie a to na większych zawodach, a to na zgrupowaniu- to znów będziemy się na kołach męczyć  😂
wątek zamknięty
brunatna wbrew pozorom dresaż jest fajny i daje dużo radochy właśnie. Także nie dziwią mnie Twoje odczucia  😉 Sama mam dni, kiedy jeżdżę ucieszona od ucha do ucha. Potem się robi ciekawie i całkiem trudno  😎
wątek zamknięty
mtl Widać konisko ma ambicje na więcej, co ? 🙂 No i świetne masz te fotki ! 🙂
brunatna Śliczne zdjęcia ! Te z lonży najlepsze  😜

Wrzucam zdjęcie, które strasznie mi się podoba  :kwiatek:

wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
18 lutego 2013 20:37
pampera skacze coraz lepiej a momentami wrecz fruwa, docelowo chce go na 1.20m no ale zobaczymy jak to wyjdzie...
super portret!!!
wątek zamknięty
brunatna, super zdjęcia!
pampera, bardzo ładny portret. Prawdziwy champion 🙂

Trzy zdjęcia z naszej weekendowej jazdy. Pierwszy teren po zmianie wędzidła z pelhamu na podwójnie łamane. Ale tak patrzę i patrzę i chyba za duże to nasze wędzidło...

wątek zamknięty
brunatna, ucieczka jaka uchwycona 😁

Jeszcze coś dostałam

wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
18 lutego 2013 22:56
Burza ależ on się zadem pcha (przynajmniej tak to wygląda na fotach 😉 )
wątek zamknięty
bjooork, na razie to tylko momenty, na szczęście jest króciutki więc da się to zrobić. Ogarniamy się po zimowych feriach 😉
wątek zamknięty
Amasza   Końskie ADHD
19 lutego 2013 10:17
mtl Widzę dajecie czadu!!! Kiedy następne zawody?? Szkoda, że te zdjęcia takie drogie 🤔
Burza Ach, uwielbiam Was! Piorun mały koń z wielkim sercem! 🙂
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
19 lutego 2013 11:37
Amasza nastepne zawody mialy byc w czwartek, niestety przeniesione na 7 marca... wiec kolejne mamy w... piatek  😁 i w niedziele  🏇
wlasnie fotograf wyslal mi fotke z niedzieli, ale wstawie wieczorem  😁
wątek zamknięty
Amasza, dziękuję 🙂
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
19 lutego 2013 18:31
siwy krosowy  🏇
wątek zamknięty
nagana Piękne masz te konisko ! 😀
Burza O kurde, ale maszyna !  😍 Zdecydowanie więceeeej ! I chętnie zobaczę go w "normalnym" świetlne, np jak masz jakieś padokowe  😁
mtl Trzymam kciuki za te 1,20m no ale dacie radę ! 😀 On genialnie prezentuje się skokowo, crossowo, ujeżdżeniowo... no koń ideał !  😜 💘
wątek zamknięty
pampera, no, z lata..

Teraz to derki itp.
wątek zamknięty
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
20 lutego 2013 22:43
Kasia Kluba dosłała mi resztę zdjęć to wrzucam jeszcze trochę Starego Dziada Groma 🙂

wątek zamknięty
Burza   ile on ma w kłębie ? no widzę ,że się pomału rozkręcasz ze zdjęciami , fajnie się na was patrzy . Czekam na kolejne  😍

U nas same ciemne zdjęcia, już nie mogę doczekać się następnego tygodnia , zapowiadają świetną pogodę i będą w końcu jakieś zdjęcia  😉
wątek zamknięty
Koniczka, ah ta Kasia 😍

monia, 157 może maks.
wątek zamknięty
Dawno tu nic nie wrzucałam...

Falena ( Le Duc x Insider ) ur. 2010r.:

Koniczka kiedy się wybieracie na jakieś zawody? Jedziesz na puchar do Aro?
wątek zamknięty
Koniczka od dawna podziwiam skrycie Twojego dziadka, facetom latka dodają uroku-Twój Grom chyba coś o tym wie  😀
Burza kilogramów trochę chyba przybyło Piorunowi(?) podobnie zresztą jak i mojemu kucowi  😉
mtl życzę udanych startów w N, no i oczywiście świetnej fotorelacji (jak z powyżej)

I kilka nieogarniętych "kuców" z sesji której miało nie być stąd ten gustowny dobór krateczka+paseczki  🤣

wątek zamknięty
koniczka a ten domek w oddali to siodlarnia?
wątek zamknięty
esperado - strasznie mi sie podoba Twoje konisko 🙂 Takie energiczne, przyjemnie sie na Was patrzy 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.