Minosia, monia dziękujemy :kwiatek: Docelowo Diva miała wyglądać elegancko, bo jedzie w tej derce za tydzień na zawody a Hadżi jak zwykle - mała księżniczka 😁
kurde, a właśnie ostatnio przypomniało mi się , że chyba 135 im zostało.. No to teraz mogę sobie po nią pojechać. 😵 Jakie ja tobie niby szmatki zgarnęłam?? 😀iabeł: Tej derki Ci nie wybaczę akurat niedawno doszedł do mnie komplet nici violet. 🤬
Już nawet nie pamiętam ale byłam okropnie zazdrosna o tego jasno różowego niciaka. i niciaka z nowej kolekcji. i oxblood. I dużo rzeczy ale teraz nie sięgam pamięcią :P A derkę nici w gwiazdki to będę mieć ja pierwsza, moja droga 😁! Chyba, że już ją masz - nie zdziwiłabym się 😀
konwalia, w niciaku fajnie hedonistka, super w yellow, jeszcze z tym brązowym sprzętem 😜 swoją drogą coś mi się wydaje, że musze w końcu zmotywować swoje cztery litery i przyjechać do Was na porządną sesje szmatkową 😁
Poważnie? nawet nie wiedziałam 😡 myślałam, że to tak od nowości, bo moje po kilku praniach już są "oklapłe"
ale to nie ma nic do rzeczy, czaprak leży tak jak go ułożysz pod siodłem. Jak robisz "dziubek" to nieważne jaki materiał, czaprak ma nie leżeć na kłębie.
Dzionka :kwiatek: bicolor nie dla tego konia miał być, myślę że na ciemnogniadej będzie lepiej 😉 Na pewno zostają ze mną 😍 Ciemnogniadej zrobię zdjęcia ESa z owijami, mam nadzieję, że będzie szał 😍
Marys5 te rozetkowe czapraki są najpiękniejsze ever.